çok teşekkür ederim canım:) umarım dediğin gibi olur. Ya çok sey sordum biliyorum ama bir şey daha sorsam
Hafta sonu arkadaşımla buluştuk oda bu ilaçtan kullanıomuş. 6 ay felan olmuş eski halini göstredi kız önceden hiç yoktu onda benm gibi benmde sonradan çıktı birde cildim o kdar hassas ki her şeyi kullanamazdım zaten
neyse konuyu dağtım bem boğazlarım şişmişti çok fena kulaklarıma felan vuruodu dr 10 tane iğne ayrıca iğnelr bitince antibiyorık mide koruyucu agrı kesici bi poşet ilaç verdi. ( salgın hastalık yakalanan iyileşemio nerdeyse 1 ay olcak çektim. ) velhasılı ben iğneeri vurundum tam iyileştim dedim geri başladı antibiyotiği de içtim mecburen sonra arkadaş dun demesn mi sakın dedi ilaç kullanma vucud ilacı depoluyo karacigere çok zarar verir senın 2. ay zaten dedi ama aklında olsn sakın birdha kullanma bana ağrı kesici bile içme dediler dedi. dondum kaldım. ama olan oldu artık ee hasta olunca felan sen ne yaptın cnm var mı zararı ki yani zararı vardır da hasta olunca ne olcak
( inşallah olmayız da bu surecte rabiim sağlık sıhhat şifalar versin cumlemize ) çok uzun yazdım k. bakma bu arada