Sivilceli Ciltler Aknetrend kullananlar gelismeler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.825
347
Aknetrend kullananlar gelismeler nasil gectimi kac gunde etki etmeye basladi bn kullanmaya başladım yüzüm de kaşıntı var bugün 4uncuyu içtim sivilceler çıkıyor küçük küçük normalmidir kullananlar sizlerden yorum bekliyorum

Aknetrend kullananlar gelismeler nasil gectimi kac gunde etki etmeye basladi bn kullanmaya başladım yüzüm de kaşıntı var bugün 4uncuyu içtim sivilceler çıkıyor küçük küçük normalmidir kullananlar sizlerden yorum bekliyorum
Evet ergenlikte kullandım 6 ay sürdü tedavim. Sivilceden eser kalmadı. Kasıntı kızarıklık dudak çatlaması yarılması sivilcelerin birden artması bunlar normal ilaç ise yaramaya başlamış demekki.
Ilaç tedaviniz bitince hepsi geçecek nemlendirmeye ve güneş kremi kullanmaya devam edin . Ellemeyin. Leke olmasin

Evet ergenlikte kullandım 6 ay sürdü tedavim. Sivilceden eser kalmadı. Kasıntı kızarıklık dudak çatlaması yarılması sivilcelerin birden artması bunlar normal ilaç ise yaramaya başlamış demekki.
Ilaç tedaviniz bitince hepsi geçecek nemlendirmeye ve güneş kremi kullanmaya devam edin . Ellemeyin. Leke olmasin
Disari çıkarken ne yapmalıyım dr bol su iç dedi şuan kuruma yok 7gunumdeyim baslayali kuruma nezaman başlıyor nemlendirme için krem verdi onu kullancam

Disari çıkarken ne yapmalıyım dr bol su iç dedi şuan kuruma yok 7gunumdeyim baslayali kuruma nezaman başlıyor nemlendirme için krem verdi onu kullancam
Dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş koruyucu kreminizi sürün evdeyken de sürmelisiniz şapka gözlük kullanabilirsiniz cildiniz epey hassaslasaccak bu süreçte o yüzden kuruma kizariklikla oluşan catlamalarin leke yapmaması için özen göstermelisiniz, nemlendiricinizi sabah akşam sürmeye başlayın kurumasını kasinmasini beklemeyin , önünü alması zorlaşıyor ben kaşığı ağzıma sokamıyordum dudak catlagindan çok acıyordu belirtiler ne zaman baslar bilemiyorum ama ilk aydan etkisini gösterir kış ayı olduğu için daha erken bile gösterebilir.
Bol su için vücudun ilaç toksinlerini atması için bu önemli çünkü aknetrent basit bir ilaç değil çok ağır insanı depresyon ve intihar düzeyine getirebilen güçlü bir ilaç karaciğer ve dalaktan toksinlerin arınması için günlük en az 2 litre su içmeye özen gösterin. Dr yapmanız gerekenleri söylemiştir ben de nedenlerinden bahsetmek istedim , bi de nilera diye bi sabun var bana onu da yazmıştı doktor o zamanlar eczanelerde satılırdı sadece şimdi marketlerde bile var . Onla yıkardım yüzümü krem ve koruyucu sürmeden önce.

X