Pudra, Fondöten, Kapatıcılar akneli/yağlı cilt için pudra

S

suela

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar;

akneli/yağlı cilt için yağsız pudra önerisi olan varmı? Pupa ve NIVEA markalarında olduğunu duydumCADIARZU ama sizlerede danışmak istedim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.a.s

kesinlikle shiseido denemelisin sivilceleri tedavi etme özlelliği var

kesinlikle katılıyorum shisedo pureness serisinin pudrasını dene ama eğer cildin çok bozuksa sivilceler yada lekeler çok belirginse kapatıcılıgı yeterli olmıcaktır çünkü başka bir arkadaşımada önermiştim o kapatıcılıgından memnun kalmadı çok kapatıcı bir pudra değil orta seviyede sadece yağlı ve sivilceye yatkın gözenekli bi cildin varsa kesinlikle sana göre ama kapatıcı olsun diyosan mac in pudraları o konuda iyimiş sanırım kullanan arkadaşlar bilgi verecektir a.s.

teşekkürler arkadaşlar.yerimseniben
cildimdeki sivilce izleri için tedavi gördüm %80lik bir düzelme oldu.. ama yanak bölgemdeki bikaç buyuk kırmızı iz gitmedi.cildimi tamamen kapatmasını istemiyorum kullanacağım ürünün cildim tek renk görünsün yeter..

cildimdeki sivilce izleri için tedavi gördüm %80lik bir düzelme oldu.. ama yanak bölgemdeki bikaç buyuk kırmızı iz gitmedi.cildimi tamamen kapatmasını istemiyorum kullanacağım ürünün cildim tek renk görünsün yeter..

canım çok belirgin lekeleri tamamen kapamayabilir biraz yoğun kullanman gerekebilir büyük ihtimal bir diğer önemli nokta ise cilt rengine en uygun tonu kullanman ben en açık tonunu kullanıorum cildimde deneyerek almıştım tavsiyem sende deneyerek al tekin acar ve sevilde satılıyo bu pudra ben ta dan aldım almadan önce tester la denedim yüzüme sende öyle yap çok güzel bi duruşu var yüzde özellikle sürdükten bi 15 dk sonra tam oturuyo yüzüne harika bence kesinlikle tavsiye ederim a.s.

canım çok belirgin lekeleri tamamen kapamayabilir biraz yoğun kullanman gerekebilir büyük ihtimal bir diğer önemli nokta ise cilt rengine en uygun tonu kullanman ben en açık tonunu kullanıorum cildimde deneyerek almıştım tavsiyem sende deneyerek al tekin acar ve sevilde satılıyo bu pudra ben ta dan aldım almadan önce tester la denedim yüzüme sende öyle yap çok güzel bi duruşu var yüzde özellikle sürdükten bi 15 dk sonra tam oturuyo yüzüne harika bence kesinlikle tavsiye ederim a.s.

canım sende sivilce problemi var mı?(deneyimli misin)
bende burdaki önerilerden yola çıkarak clarıns truly matte almayı düşünüyorum.benim cildimde yağlı ve sivilceli.sence hangisini almalıyım.en çok hangisinden memnun kaldın?
a.s.
kapatıcı ve doğal durmasının istiyorum

bende sivilce yok canım ama cildim karma benim yanagımın kenarında özel günlerimde çıkıyo bikaçtane yani sivilceye meğilli ama Allaha şükür öle problemli değil bu pudrayı sevmemmin sebebi sivilce çıkarmaması ve arkadaşın dediği gibi tedavinden de çok olan sivilceyi kurutuyo ama bunu yaparken cildini kurutmuyo cildin yumuşacık kalıyo nem dengesini bozmuyo yani bende kapatılcak bişey de pek olmadıgı için ben çok memnunum sadece bu yetio bana ama mesela lekelerden felan çok şikayetçiysen yine cildine uygun bi kapatıcıyla kullanabilirsin bu pudrayı çok hafif bir yapısı var maske gibi de durmuyo yüze ağırda gelmio eğer sivilce çıkartır diye endişen varsa hiç endişelenme ben sorunum oldugu için değil cildime zarar vermedigi için tercih ettim bu pudrayı zaten sorunlu bir cildin sadece pudrayla bebek gibi görünmesi imkansız arkadaşlar kapatıcı ve fondotensiz kusurlu bir cildi pudrayla pürüssüzleştiremezsiniz markası ne olursa olsun. Aklınıza takılan herhangi bişey olursa sorabilirsiniz bu pudrayla ilgili çok çok da emin olamayıp merakta kalırsanız da testerlardan deneyin kızlar en güzeli yerimseniben a.s.

clarins hiç kullanmadım canım onun için bişey diyemiycem ama pudra deyince akla shisedo gelir bildigim kadarıyla dergilerde falan da hep yılın en iyi pudra markası shisedo seçiliyo yerimseniben dediğim gibi git büyük bi kozmetik magazasına bir yanagına clarins dierine shisedo denettir hangisinin duruşu hoşuna giderse onu alırsın a.s.

yağlı ve akneli ciltler icin punk chick.in de dediği gibi shisedo cok uygundur. clinique problemlı cıltlere daha uygun dye bılınır genelde ama sahsen bende ıyıce arttırıyordu o..

shısedo nun acık mavı bır serısı var problemlı cıltler ıcın.. onun tonıgı temızleyıcısı, kremı ve pudrası var..

sıkıstırılmıs pudra hafıf fondoten gıbı ama pudra aslında fondoten degıl ve cok guzel tavsıye ederım.

cnm macın pudraları cok kapatıcı ama yaglı cilde pek uygun degil bence cunku ben kullandım benim cildimde allerji yaptı ve benim gibi bir cok kişide de olmuş o yuzden pek tavsiye etmiyorum kanebonun da pudrası cok iyi ma biraz pahalı,clarins turly mat pudra degil fondoten oldugu için bahsetmedim ama ben kullanıyorum cok iyi kapatıcı ve cildi mat gösteriyor ama pudra alıcaksan shiseidodan şaşma derim

canım ya.. izlerin için nasıl bi tedavi gördün %80 düzeldi demişin.çok büyük bi oran bu.benim %80 gitse seviçten ölürüm.:1shok:anlatırmısın lütfenn
şimdiden tşk edrimma.s.

cnm macın pudraları cok kapatıcı ama yaglı cilde pek uygun degil bence cunku ben kullandım benim cildimde allerji yaptı ve benim gibi bir cok kişide de olmuş o yuzden pek tavsiye etmiyorum kanebonun da pudrası cok iyi ma biraz pahalı,clarins turly mat pudra degil fondoten oldugu için bahsetmedim ama ben kullanıyorum cok iyi kapatıcı ve cildi mat gösteriyor ama pudra alıcaksan shiseidodan şaşma derim

canım clarıns fondötenini shıseido nun pudarası demişin.(sivilceli ve yağlı cildim var )2 sininde çok iyi oldunu biliyorum.
pudra ve fondötenin arsındaki fark ne?fisfisfis 2 sinden birini yarın alcam da.
açıklarsan çok sevinirim.(yüzümde izler ve lekerde var)
şimdiden tşk ederim
a.s.

cnm bana sorarsan fondoten kullan derim üstelik clarinsin fondoteni mat bi görünüm veriyor pudraya hiç gerek duymuyorsun yapay bi görüntüsü de yok kapatıcılıgı da bence cok cok iyi, pudra bana biraz yapay geliyor nedense bir de gözenekleri daha belirginleştiriyor ki senin akneli bir cildin var shiseido da tek basına cok iyi kapatıcılık arama orta kapatıyor yani ama cok ince bir fondotenin üzerine fırcayla shiseido pudrayı gecersen 10numara oluyor, shiseidonun avantajı sivilceleri tedavi edici ozelliginin de olması bana sorarsan clarins al derim,sen dha once ne kullandın peki?

cnm bana sorarsan fondoten kullan derim üstelik clarinsin fondoteni mat bi görünüm veriyor pudraya hiç gerek duymuyorsun yapay bi görüntüsü de yok kapatıcılıgı da bence cok cok iyi, pudra bana biraz yapay geliyor nedense bir de gözenekleri daha belirginleştiriyor ki senin akneli bir cildin var shiseido da tek basına cok iyi kapatıcılık arama orta kapatıyor yani ama cok ince bir fondotenin üzerine fırcayla shiseido pudrayı gecersen 10numara oluyor, shiseidonun avantajı sivilceleri tedavi edici ozelliginin de olması bana sorarsan clarins al derim,sen dha once ne kullandın peki?

chy dermaland kullandım. memnun deyilim yağlı bi görüntü oluşturdu.kapatıcılığı çok iyiydi. kalıp gibi bi görüntü oluştudu.
bende clarsıns düşünüyodum.sivilce yapmaz demi.sen kullandınmı?
kalıp gibi durmamasıda çok önemli
zaman ayırıp cvp verdiğin için çooooook tşk ederim şeker..a.s.a.s.a.s.

rica ederim cnm evet ben ben su anda kullanıyorum clarins truly matte ve de cok memnunum,vichy bende denemiştim biara benim de hoşuma gitmemişti cok yogun bir fondoten hoş degildi,clarinsi azcık sürsen bile kapatıyor ve yüzde fondoten oldugu belli olmuyor bile hem dogal hem de cok iyi kapatıcı ayrıca yaglı degil zatren üzerinde oil free yazıyor yagsız bir fondoten yani mat gösteriyor cildi...

canım ya.. izlerin için nasıl bi tedavi gördün %80 düzeldi demişin.çok büyük bi oran bu.benim %80 gitse seviçten ölürüm.:1shok:anlatırmısın lütfenn
şimdiden tşk edrimma.s.

ayy cok sekersin yayerimseniben
yazacaklarımı daha önce farklı konulardada yazmıştım ama sölebi toparlarsam;
yıllar önce gördüğüm ilaç tedavisi bitiminde yuzumdeki ölü deriyi temizletmem gerekiyormuş tabi doktor bana bunu sölemedim.sivilceler geçti ama izleri kaldıbu izlerde zaman içinde yanak bölgemde nasırlı bi tabaka haline gelip kanlı sivilceler oluşmaya başladı gittiğim doktorlar (ki gitmediğim doktor kalmamıştı)izleri geçiremedi .kimyasal peeling önerdiler ama canlı sivilcelerin olduğu bölgeye peeling uygulamasının doğru olmadığımı söledi başka bi doktor bende sabrımın son raddesinde bıraktım uğraşmayı.bibuçuk sene sonra devamlı gittiğim güzellik merkezindeki cilt uzmanı bayan rejuviyi önerdi kendimi biraz zorlayarak 3aylık bi cilt tedavisi gördüm.sonuç %70/%80arası.gözeneklerde sıkılşma oldu izlerin olduğu bölge küçüldü.ama memnun değilim neden dersen ben bunların tamamen geçmesini istiyodum ve bu istediğimi başta belirtmiştim.

en değerli giysiniz cildiniz derlerdi inanmazdım:roflol:
ama doğruymuş buyuzden artık cildimi korumaya aldım neye ihtiyacı arsa vericem.mesela yağlı ürünlere ihtiyacı yok buyuzden devamlı yağsız ürünler araştırıyorum:dance:
ay canım destan yazdım resmen gözlerin ağrımıştır k.bakma:çok üzgünüm:

ayy cok sekersin yayerimseniben
yazacaklarımı daha önce farklı konulardada yazmıştım ama sölebi toparlarsam;
yıllar önce gördüğüm ilaç tedavisi bitiminde yuzumdeki ölü deriyi temizletmem gerekiyormuş tabi doktor bana bunu sölemedim.sivilceler geçti ama izleri kaldıbu izlerde zaman içinde yanak bölgemde nasırlı bi tabaka haline gelip kanlı sivilceler oluşmaya başladı gittiğim doktorlar (ki gitmediğim doktor kalmamıştı)izleri geçiremedi .kimyasal peeling önerdiler ama canlı sivilcelerin olduğu bölgeye peeling uygulamasının doğru olmadığımı söledi başka bi doktor bende sabrımın son raddesinde bıraktım uğraşmayı.bibuçuk sene sonra devamlı gittiğim güzellik merkezindeki cilt uzmanı bayan rejuviyi önerdi kendimi biraz zorlayarak 3aylık bi cilt tedavisi gördüm.sonuç %70/%80arası.gözeneklerde sıkılşma oldu izlerin olduğu bölge küçüldü.ama memnun değilim neden dersen ben bunların tamamen geçmesini istiyodum ve bu istediğimi başta belirtmiştim.

en değerli giysiniz cildiniz derlerdi inanmazdım:roflol:
ama doğruymuş buyuzden artık cildimi korumaya aldım neye ihtiyacı arsa vericem.mesela yağlı ürünlere ihtiyacı yok buyuzden devamlı yağsız ürünler araştırıyorum:dance:
ay canım destan yazdım resmen gözlerin ağrımıştır k.bakma:çok üzgünüm:

gözlerim ağrımadı ilgiyle okudum.:1rolleyes:baya zorlu bi süreç geçirmişin.bende kimyasal pleeng yaptırdım 3 kere ama inan hiç memnun kalmadım.boşa gitti paralarım:kızgın:

rejuviyi nedir canım yaa.. açıklarsan çok sevinirim.
günlük yaşamını etkiledi mi?
cvp verdin için tşk ederimmmm......yerimsenibena.s
.

gamzecim;
rejuvi ürünleri güzellik merkezlerinde bu konuda eğitimli cilt uzmanları tarafından yapılan birnevi cilt bakım kürü.akneli ciltler için uygun bi ürün.ürünleri pahalı.üretimi A.B.D turkiyede soyal kozmetik getirmiş.(netten detaylı bilgi bulabilrsin )kullananlar genelde memnun kalmış tabi her sivilcenin oluşma nedeni ve tedaviye vereceği cvp farklı olur.ben her yöntemi deneyip sonuç alamadım hatta daha beter yaptım için bu ürünü araştırıp kullandım.ama kesin sonuç olmadı.şimdi cildim konusunda daha mantıklı davranıyorum bilmediğim bişeyi yuzume sürmüyorum mutlaka araştırıyorum yabancı markalı ürünlerin türkçe cevirilerinin genelde eksik olduğunu fark ettim.ingilizcen varsa mutlaka oürünü üreten firmanın kendi yazdığı yazıyı oku derim yada birine okut.
birde tedavi süresince cildime allık,fondoten,pudra hiç sürmedim.halada sürme taraftarı değilim ama işim gereği bu aralar toplantılarım oluyo ve ne yazıkki biraz makyaj yapmak zorundayım:))
buyuzzden derime nufuz etmiycek sadece biraz kapatsa yeter ve yağsız bir pudra arıyorum.shisedo aklıma yattı açıkçası ama hafta sonuna kadar alışverişe ayırcak vaktim yok. bekliyorum...
tecrübelerime dayanarak ve birazda utanarak sölüyorum, cildime daha fazla özen gösterseydim daha bilinçli haraket etseydim..hiç bunlara gerek kalmazdı:KK43:(((

kıslar cların turly matte fondeten aldım memnunum.pudrada almak istiyorum.
cildim akneli ve yağlı lekerde var.sizce ne almalıyım.clarıns pudarsı mı alim. yoksa shıseidonun puruness mi alım.fikir verin kıslar
a.s.

clarins hiç kullanmadım canım onun için bişey diyemiycem ama pudra deyince akla shisedo gelir bildigim kadarıyla dergilerde falan da hep yılın en iyi pudra markası shisedo seçiliyo yerimseniben dediğim gibi git büyük bi kozmetik magazasına bir yanagına clarins dierine shisedo denettir hangisinin duruşu hoşuna giderse onu alırsın a.s.

drum bana ı.d bareminerals tavsiye etti, ama çok kapatıcı bir özelliği yok...bende çok pahalı markaları kullandım ama hepsi yoğun olduğudan dolayı daha çok sivilce çıkarttı, ertesi gün yüzüm pütür pütür oluyordu...şimdilik birşey kullanmıcam, tedavim sona erince kullanıcam fondoten ve pudra...buda cildime uygun olanını...biz kadınların işi gerçekten çok zor, makyaj yaparsın güzelleşirsin ama sonrasında cikdin bu güzelliği kusmaya başlar....senağlama

X