aynı sorun bende de mevcut bende pek çok marka denedim ama en sonunda doğru ürünü buldum vichy nin fondoteninin üstüne tanımıyorum mükemmel kapatıyo doğalda duruyo ayrıca
bugün ben de make up factory nin fondötenini denedim ama çok pul pul durdu ve kapatıcılığı oldukça az.fondöten almayı çok istiyorum ama maalesef hepsini tek tek deneme gibi bir şansım da yok.sivilce izlerini nötrleyecek fondöten önerileri söyleyin kızlar:2:
ben vichy'nin normaderm serisini denemiştim sivilcelerim için. ancak memnun kalmamışdım. bu nedenle fondotenini almaya cesaret edemedim. beni cesaretlendirdin :)
normaderm serisini bende kullanmıştım aynı şekilde ben de memnun kalmamıştım :))
zaten bi markanın bi ürününü begenmediysem komple küserim o markaya bidaha hiçbişeyine bulaşmam öyle bi tikim var :)))
vichy fondoteni arkadas kullanıyomus ama yanlıs rengini almış tenine uymuyomus bana vermişti senin tenine uygun bi dene diye o zamandan beri değişmez fondotenim oldu kendileri :)
ama malesef artık trde satılmıyormuş bu fondoten. renk uyumunu tahmin edemediğim için yurtdışındanda sipariş veremiyorum.
artık yurtdışına çıkınca deneyip alıcam.
izmir de yaşıyosan yurtdışından getiren bi eczane var yerini tarif edebilirim kemeraltında çarşı içinde kolay biyerde
izmir de yaşıyosan yurtdışından getiren bi eczane var yerini tarif edebilirim kemeraltında çarşı içinde kolay biyerde
kızlar merhaba ,
sivilce/akne ile boğuşanlarımızın sorunlarından biride cildimize uygun fondoten bulamamamız.
çoğumuz fondotenin özellikle iyi kapatmasını, ama yinede doğal durmasını ve en önemlisi sivilcelerimizi çoğaltmamasını istiyoruz.
bu nedenle burada kullandığımız ve memnun kaldığımız fondotenleri herkes ile paylaşalım.
ben çok fazla fondoten çeşitlerini kullanmış biri olarak malesef hala cildime uygun düzgün bir fondoten bulamayanlardanım.
en son lorealin mineralli fondotenini denedim.
ancak bu üründende memnun kalmadım.
1. toz halinde olduğu için kullanması kolay değil, üstüm başım batıyor
2. kapatıcılığı fena değil ama malesef birkaç saat dayanıyor
3. parlama yapıyor
4. sürdükten bir saat sonra yüzüm kaşınmaya başlıyor
ancak sivilceleri çoğaltmıyor.
şimdi sıra sizde.
ben izmir'de yaşıyorum bana tarif edebilirsin :)