Pudra, Fondöten, Kapatıcılar akneli/sivilceli cilde uygun fondotenler

tesekkürler ama havalar ısınmaya başladı artık fondöten almaktan vazgeçtim şimdilik.izmir sıcağında yüzümde kalmaz o fondöten.
acaba garnier bb krem kapatıcılığı var mıdır:26:

merhaba canım, garnier bb nin kapatıcılığı çok düşük, ancak cilde süper doğal bir ışıltı veriyor.
ben bb üzerine pudra kullanıyorum, süper oluyor.
ayrıca oldukca hafif olduğundan sıcak havalardada rahatsız etmiyor.
ben cok memnunum

merhaba canım, garnier bb nin kapatıcılığı çok düşük, ancak cilde süper doğal bir ışıltı veriyor.
ben bb üzerine pudra kullanıyorum, süper oluyor.
ayrıca oldukca hafif olduğundan sıcak havalardada rahatsız etmiyor.
ben cok memnunum

canım ya benim cildim karma.dün youtube kanallarından birinde gördüm kız eline sürdü acayip yağlı bir parlama yaptı.üzerine ne kadar pudra geçersem geçeyim benim cildim için uygun olmaz.keşke farklı cilt tiplerine göre ürün çeşitliliği yapsalarmış iyi olurmuş :KK43:

canım ya benim cildim karma.dün youtube kanallarından birinde gördüm kız eline sürdü acayip yağlı bir parlama yaptı.üzerine ne kadar pudra geçersem geçeyim benim cildim için uygun olmaz.keşke farklı cilt tiplerine göre ürün çeşitliliği yapsalarmış iyi olurmuş :KK43:

benim cildimde normalde çok yağlı, ancak kullandığım tonikden dolayı bayağı bir kurud, o nedenle parlama sorunu olmuyor şuan bende.

bende make up krem fondoten pudra bir arada kullanıyorum ve yüzüm pul pul oluyo artı izleri kapatmak yerine dahada ortaya çıkarıyo önerdiğiniz var mı

Kızlar ben de yıllardır akneli bir cilde sahibim, Physicians Formula diye bir markanın mineral likit fondöten'ini kullanmaya başladım ve memnun olduğumu söyleyebilirim.

28 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç fondoten kullanmamıştım, karşılaştırma yapamayacağım ama avantajları şöyle; kesinlikle yüzünüzde maske varmış gibi hissetmiyorsunuz, sivilceleri de azdırmıyor. Kapatıcılığına gelince eğer çok iltihaplı ve uçlu sivilceleriniz yoksa günlük kullanım için gayet tatminkar. Zaten bu markaya organik makyaj ürünleri araştırırken rastladım, güvenilir olduğunu düşünüyorum. Dezavantajı ise fazla bir renk seçeneği yok; sadece 3 adet renk çeşidi var.

canım nedir bu bahsettigin krem?

renkli nemlendirici canım. hem cildi nemlendiriyor hemde çok güzel doğal bir renk veriyor.
kapatıcılı fazla yok ancak üzerine pudra kullanınca günlük kullanım için süper, özellikle yaz ayları için.
fiyatı 16 tl civarı. bence alıp bir deneyin.
cildin hem daha pürüzsüz görünüyor hemde makyaj yokmuş gibi doğal.
ancak belirttiğim gibi yoğun bir kapatıcılık bekleme.

çogu kişi sivilce yaptı demiş bb kreme siz memnununum demişsiniz kararsız kaldım bende shiseido pureness alcam buarada

çogu kişi sivilce yaptı demiş bb kreme siz memnununum demişsiniz kararsız kaldım bende shiseido pureness alcam buarada

bana sivilce yapmadı. ama tabiki herkesin cildi farklı tepki verebilir.

shiseido pureness fondoteni sakin denemeden alma canım. okadar çok hafif ki, yüzüne bişey sürmesen daha iyi. ben hiç beğenmedim. yüksek fiyatlı 0 performanslı bir ürün bence.
mutlaka almadan önce dene derim

la roche un fondotenini kullanıyorum memnunum ,phsicians formula da iyiymiş ,genelde dermokozmetik ürün tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

clinique anti blemish(sivilce karşıtı) fondöteni öneriyorum ama ancak düşmanlarıma :) cildim karma olmasına rağmen inanılmaz bir kuruluk yapıyor bende.

dermolojıka nın antibiyotikli+renkli(bb cream gibi)+spf sini (güneş koruyuculu) kesinlikle tavsiye ederim.fakat raccuten kullanan arkadaslar ilacı bitirdikten sonra kullansınlar.dolara endeksli bi ürün ufacık boyu suan itibariyle 130 tl falan olmustur.ancak dermokozmatikte bir numaradır bu markanın ürünleri.kullanıyorum ve cok memnunum.

X