- 1 Aralık 2011
- 41
- 0
- Konu Sahibi GnotiSeavton
Bu arada benim cildimin karmalığı şöyle; T bölgem yağlı yanaklarım normal. Nemlendirici kullanamıyorum direk sivilce yapıyor. Acaba kapatıcısı nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu ara MAC fondöten arayışındayım. Çoğu kişi pudra fondöten öneriyor. Cildim karmadan yağlıya dönük. Sizce bende sivilce yapar mı? Pek emin olamıyorum. Ben de nemlendirici kullanamıyorum. Anında sivilce yapıyor. MACin hangi fondötenini önerirsiniz? Benim istediğim; sivilceleri kapasın, doğal bir görünüm elde ederken ayriyetten yüzümün parlamasını istiyorum. Beyaz tenli olduğumdan ufak bir parlama yüzüme çok yakışıyor. Acaba sıvı fondötenleri işimi görür mü? Yoksa ben de mi Studio Fix kullanmalıyım?
watsons bb cream hakkında yorum yapacağınızı yazmışınız merak ettim :)
Yani ben olsam prolong düşündürdüm.gerci bende ikisi de var ama Dior teint mericle kullanıyorum.
Mac ürünleri gercekten yogun.gunluk kullanamıyorum.ama prolong cok doğal duruyor bende. Altına skin base kullanıyorum.
Bak onu öneririm iste süper bir baz,hic parlama yapmıyor.
Nem ve yağ birbirinden farklı seylerdir.Cildin yağlı olması nemli olacağı anlamına gelmez,bu nedenle parlamayı önleyen tatsız bir nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim öncelikle.
Mac konusuna gelince,senin cildine Fix fluide ve prolongwear olabilir.Aralarinda ne fark var dersen;
Studio Fix fluid daha yogun ve daha örtücüdür.Prolong ise daha az örtücü,daha akışkan ama daha kalıcıdır.