arkadaslar bnde bi dermotologa gidiyorum adam bi eczaneyle çalısıyo ve orda ilaç karışımı yaptrıo.. kusma yöntemi uygulyo. bir ay butun sivilceler cıkıo .kullanıorum suan kii bay çıkarttı ama kurutuo bu sefer gene gıtcm 1 ay dolmadı gercı ama cok kuruttu... ben kac senedir ugrasıym bu sıvılcelerele.....gitmdgm yer kamadııııı agop tan tutun baskalarına kadarr... yok bi faydası ve cok tahriş edio o ilaçlar............
2 hafta oncede haberlerde gordgm bi yere gittim maske yapolarmış. kadın dediki 6 seans maske 1 seans peeling yeter cildn bebek gibi olur gözenekler kapanır,sivilceden iz kalmaz dedii... ooh ben bi gaza geldm kurtulcm dıe..bide ünlü kaynıo orası...enem bi fiyat sölde 1400 tabi gidemedimm.....:):1shok: imkanı olan varsa bi ugrayabilir benım içime sindiii
merhaba ben yaklaşık 15 yasımdan beri akneyle savaş vermekteyim.gitmedigim doktor kalmadı suan 30 yasındayım ve hala yuzumde sıvılceler var.gerçekten maaşımı vermeye hazırım su gördüğün programdakı yeri bana yazabilir misin...gidip görüseyim bariii.son çare???şimdiden saol!