Akne

arkadaslar bnde bi dermotologa gidiyorum adam bi eczaneyle çalısıyo ve orda ilaç karışımı yaptrıo.. kusma yöntemi uygulyo. bir ay butun sivilceler cıkıo .kullanıorum suan kii bay çıkarttı ama kurutuo bu sefer gene gıtcm 1 ay dolmadı gercı ama cok kuruttu... ben kac senedir ugrasıym bu sıvılcelerele.....gitmdgm yer kamadııııı agop tan tutun baskalarına kadarr... yok bi faydası ve cok tahriş edio o ilaçlar............

2 hafta oncede haberlerde gordgm bi yere gittim maske yapolarmış. kadın dediki 6 seans maske 1 seans peeling yeter cildn bebek gibi olur gözenekler kapanır,sivilceden iz kalmaz dedii... ooh ben bi gaza geldm kurtulcm dıe..bide ünlü kaynıo orası...enem bi fiyat sölde 1400 tabi gidemedimm.....:):1shok: imkanı olan varsa bi ugrayabilir benım içime sindiii

merhaba ben yaklaşık 15 yasımdan beri akneyle savaş vermekteyim.gitmedigim doktor kalmadı suan 30 yasındayım ve hala yuzumde sıvılceler var.gerçekten maaşımı vermeye hazırım su gördüğün programdakı yeri bana yazabilir misin...gidip görüseyim bariii.son çare???şimdiden saol!

nuray78, 15 yıl gerçekten çok uzun bir süre, bende sivilce tedavisi görüyorum yüzümde çok fazla sivilce yoktu benim ama küçük kistler vardı ve sonra onlar büyüyüp sivilce oluyorlardı. 5. aydayım tedavimde çok büyük etkisini gördüm yalnız yüzümde çıkıp sönen sivilcelerden bir kaç tane kırmızı iz kaldı fakat doktorum tedavim bitince onlar içinde ayrı bir tedavi uyguluyacağını söyledi, Şu son dönemde daha da yaygınlaşan bir ilaç var ben şimdi onu kullanıyorum ben de çok işe yaradı sen onu kullandın mı bilmiyorum ama bence bir dene derim. (ılaç ismi yazmak yasak olduğu ilacın adını yazamadım)

slm kızlar size benim uyguladığım bi tarifi vercem hem sivilcelerden kurtuluyosunuz hemde lekelerden ama sabır gerekiyo deneyin öyle salonlara gidipte bir ton vermektense hiç masrafsız herkesin evinde bulunan malzemelerden yapacağınız kolay bi tarif...
1 tatlı kaşığı yogurt
1 çay kaşığı kabartma tozu (eğer yoksa karbonatta olabilir)
ikisini güzelce karıştırın böyle krem gbi oluncaya kadar yüzünüze sürün ben faydasını gördüm tavsiye ederim 20 dk dursun yüzünüzde geriliyo yüz zatan sonra lavaboda kuruyanları temizleyın yavaşça ılık suyla yüzünüzü iyice yıkayın yumşacık olacak denemekte fayda var öpüyorum hepinizi

Cilt içten beslenir sözünü her zaman doğru bulmuşumdur. Sivilce de içten tedavi edilmedikten sonra yüze ne sürülürse sürülsün boştur bana göre. Ben 34 yaşına giricem birkaç ay sonra baktım dün çenemin sol tarafında bir sivilce çıkmış patlamaya hazır bomba gibi... Hanidir yoktu yüzümde, herkes yüzün amma parlıyor amma parlıyor derken nazara mı geldim yoksa adaçayı içiyorum onun mu etkisi bilemedim ama bir sivilce bile güzelliğe gölge düşürebiliyor. Sivilcelere antipati duyan biri olarak pazartesi günü doktora çıkıcam.

üsteki mesajı yazan arkadaşa katılıyorum ..ciddi bir akne problemi varsa ne sürseniz boş..karaciğerle alakalıda olabilir sonuçta içten tedavi etmek gerekir..

merhaba ben zoratanine başladım 20 mg,bugün 15. gün bitti ve gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum,çok fazla sivilcem yoktu,bu ilaca başladıktan sonra 2 misli arttı,resmen aynalara küstüm,kendimi ucube gibi hissediyorum,24 yaşındayım ve 24 senedir böyle iltihaplı sivilcelerim olmadı,bu ilacı kullanan varsa bana ne gibi önerilerde bulunabilir?doktorum bepanthen kullanmamı önerdi,ben onun dışında imex ve acnelyse kullandım.eğer daha önce bu ilacı alan varsa,benim yaşadığım problemler normalmi diye öğrenmek istiyorum.

merhaba ben yaklaşık 15 yasımdan beri akneyle savaş vermekteyim.gitmedigim doktor kalmadı suan 30 yasındayım ve hala yuzumde sıvılceler var.gerçekten maaşımı vermeye hazırım su gördüğün programdakı yeri bana yazabilir misin...gidip görüseyim bariii.son çare???şimdiden saol!

nuraycım pardon 1 senedir girmedim hiç siteye ... eger hala arastırıyorsan internetten pembe maske die yaz çıkar oranın adresi .. bide bence eger yapabilirsen maslak acıbademde fraksiyonel lazer için görüşmeye git... ben para biriktirirsem büyük ihtimalle fraksiyonel lazere gidicem hastaneye

X