- 31 Mart 2015
- 62
- 25
- 39
-
- Konu Sahibi FundaNewNose_85
kızlar selam 20 yaşındayım ve illallah dediğim sivilce sorunum var.etraftan roaccutane kullanmamı önerenler var ama ben bilemedim .biraz Zararlı bir ilaç galiba..twcrünibesi olan veya kullanan varsa cevap yazabilirim lütfen
Ayy inşallah canım benim ya içime su serptin, bıktım usandım bu sivilcelerdenEtrafında bu ilacı kotuleyen, dudagi bu süreçte çok kuruyan, vücudu Kabaran, yok efendim kısır yaprmis diyen... bunlati çok duyarsin ama hepsi YALAN!
ilacın bir zarari ykk. Zaten tahliller yapilip verilen ve her ay tekrar tahliller yapilarak yazilan bir ilaç. Ilaca baslamanin dogru zamani eylül-ekim aydır. Güneş ışığına fazla maruz kalmamak için. Ilaci kullandığın süreçte hergün 1 avuç ceviz ye. Ayrıca doktorun vereceği dudak nemlendiricisini muhakkak yaninda taşı dudagini ihmal etme. Yikandiktan sonra muhakkak bebe yağı sür. Ilac vücuttaki yag salimini azalttığı için haftada 1 kere saç yağı sürmen saçların icin gerekli yaği karsilayacaktir.
Bu kadar :))) ben ilaci kullandığım süreçte hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta doktor bile bilinçli kullanıyorsun ilk defa bir hastam karşımda düzgün duruyor demişti (zira kendine dikkay etmezsen dudakların kuruluktan catlar, derini yagsiz birakirsan derinde döküntü olabilir.)
Dediklerimi yap mis gibi cilt seni bekler.
HAAAA bir de asla bu süreçte hiçbir sivilceni yolma.
la roshe posey köpüğünu ve güneş kremini her daim kullan!!!
Ayy inşallah canım benim ya içime su serptin, bıktım usandım bu sivilcelerden((Ama sanırım yaz bitsin öyle başlıycam çünkü temmuzda bir ameliyat olucam burnumdan.doktorum sonrasına ertelememi önerdi çünkü ilacı kullanırken yada hemen keser kesmez ameliyat olmanın sakıncalı olduğunu söyledi.Çok sağol ayrıntılı açıklamaların için...
sanırım etkisi kişiye göre değişiyor.Bakalım bende nasıl bir sonuç olacak, buradan paylaşırım..Ilac çok iyi fakat iki kere kullanmama rağmen sivilce sorunum devam ediyor çevremde kullanıp çok memnun kalanlar var.
anladım canım önerin için sağol..zaten bir ameliyat kararı aldım estetik açıdan ve nefes alma sorunum nedeniyle..e öyle olunca da roaccutane kullanma fikrini ameliyat sonrasına erteledim.önce bir başladım ama dr um ilaç bitince ameliyat için 3 ay beklemen lazım deyince vazgeçtim:))Ağustos gibi diğer çareler tükenirse başlıycam roaccutane a..teşekkürler tekrardanEvet geciriyor ama bir kac yıl sonra tekrarlıyor. Benim bebek gibi olmustu cildim, birkac yıl sonra tekrar cıktı ve derin izler olustu. Birde soyle bir eksisi var bu ilacla birlkte cildin fazlasıyla A vitamini aldıgından dolayı cok harika gozukuyor bir canlılık ve dolgunluk geliyor yüzüne dolgu ve botoks yaptırmıssn gibi adeta ama bıraktktan sonra cöküyor yanakların ve kırısıklıkların olusuyor. Bu birtek bende olmadı internette de arastırabilirsn bu yan etkisini ben cok denk geldim bence oyuzden son care roaccutane kullan derim.
kızlar selam 20 yaşındayım ve illallah dediğim sivilce sorunum var.etraftan roaccutane kullanmamı önerenler var ama ben bilemedim .biraz Zararlı bir ilaç galiba..twcrünibesi olan veya kullanan varsa cevap yazabilirim lütfen