Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış kızıl saçlarımın açık kumral olmasını istiyorum

Buda ışıktaki halii

Saçlarının ışıktaki rengine bayıldım.Çok da sağlıklı duruyolar maaşallah Ben normal gölgede de ışıkta da böyle duran bir renk istiyorum.ama adını bilmiyorum ne bu cidden yaa, karamel desen, karamel değil, kum taşı kızılı gibi.

Son düzenleme:

Sağol canım benim en kısa zamanda deniycem bi yanım bırak uzadıkca kestiryim boyadan da kurtuliyim diyorum bilmiyorum ki bide boyadan cok korkuyorum cünkü saclarım yıkadıktan sonra çok zor taranıyo

Canımmm şöyle şimdi ilk saçımı bakıra boyamıştım aktı sarıya döndü daha sonra tarçına boyadım oda aktı gaflet anıyla palette tutkulu kızıla boyadım çok aşırı kırmızı oldu falan daha oda aktı haliyle bende sıklmştım kızıldan bildiğin kestaneye boyadım ilk çok koyu oldu ama 1 ay sonra aldığı hal bu yani

Saclarin cok guzel

Teşekkürlerrr canım

saçların harika !!!!!

Sağol canım benim

Gerçekten adını bilmiyorum tek bildiğim maşalıyken çok güzel durduğu akşam eve gittiğimde o halininde fotoğrafını atarım canım, ben kırmızıya yakn bi kızılın üstüne kestane boyadığımda bu renk çıktı

Evet haklısın canım çok açık küllü bi sarı deneyebilrsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…