• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış kızıl saçlarımın açık kumral olmasını istiyorum

Buda ışıktaki halii

Saçlarının ışıktaki rengine bayıldım.Çok da sağlıklı duruyolar maaşallah :nazar: :16: Ben normal gölgede de ışıkta da böyle duran bir renk istiyorum.ama adını bilmiyorum :50: ne bu cidden yaa, karamel desen, karamel değil, kum taşı kızılı gibi.

Son düzenleme:
benim eski saç rengime yakınmış canım saç rengin. saçının açılmasına gerek yok zaten çünkü bende açmadan kapatmıştım koyu küllü kumral alıp boyatırsan eminin ki kapanacak bi ay sonra tekrar koyu küllü kumrala boyarsan daha iyi oturacaktır emin ol istersen boyanı al kuaföre git onlar boyatsın ki saçın eşit şekilde yesin boyayı saçlarında maşallah çok güzelmiş :nazar: keşke benimde böyle uzun olsaydı :43:

Sağol canım benim en kısa zamanda deniycem bi yanım bırak uzadıkca kestiryim boyadan da kurtuliyim diyorum bilmiyorum ki bide boyadan cok korkuyorum cünkü saclarım yıkadıktan sonra çok zor taranıyo :(

valla ben de saçının rengini özellikle güneşteki halini çok beğendim. kızıldan vazgeçemeyen biri olarak bu tonu muhteşem buldum. bi de sanki çok olmamış boyatalı çünkü saçın dip falan gelmemiş ve gayet parlak görünüyor. ama tabi külllü koyu kumralla bu kızılı kapatabilirsin de ben şahsen çok beğendim. hatta ne renge boyatmıştın. markasını ve numarasını sorabilir miyimmmm ??

Canımmm şöyle şimdi ilk saçımı bakıra boyamıştım aktı sarıya döndü daha sonra tarçına boyadım oda aktı gaflet anıyla palette tutkulu kızıla boyadım çok aşırı kırmızı oldu falan daha oda aktı haliyle bende sıklmştım kızıldan bildiğin kestaneye boyadım ilk çok koyu oldu ama 1 ay sonra aldığı hal bu yani

Saclarin cok guzel

Teşekkürlerrr canım :emir_bebek:

saçların harika !!!!!

Sağol canım benim

Saçlarının ışıktaki rengine bayıldım.Çok da sağlıklı duruyolar maaşallah :nazar: :16: Ben normal gölgede de ışıkta da böyle duran bir renk istiyorum.ama adını bilmiyorum :50: ne bu cidden yaa, karamel desen, karamel değil, kum taşı kızılı gibi.

Gerçekten adını bilmiyorum tek bildiğim maşalıyken çok güzel durduğu akşam eve gittiğimde o halininde fotoğrafını atarım canım, ben kırmızıya yakn bi kızılın üstüne kestane boyadığımda bu renk çıktı :1:

Daha önce kuaförde fındık kabuğu ile boyadı onun üzerine koyu yakut boyandı. şimdi kızıllar aktı, ben sabunla falan yıkattırdım rengi solsun diye :) önden de 2-3 cm beyazları çıktı, koyu renkler kapatır evet bu sefer de koyu tutar diyorum annem sarı istiyor çünkü:) sarı küllü boyadıktan sonra koyusunu da boyarım açık rengi koyultmak kolay.

Evet haklısın canım çok açık küllü bi sarı deneyebilrsinn

Back