kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdariptim ama sorunu çözdüm şöyleki koyu küllü kumral alıp boyadım sonuç kızıllık gitti igoranın çok güzel numara olarak bilmiyorum ama marka olarak bunu önerebilir umarım yardımcı olmuşumdur :)
Tek boyamada kapandı mı canım bide o markayı nerelerde bulabiliriz
ben ilk boyama da kapanmasına rağmen yine 15 gün sonra boyattım daha güzel kapandı ama ben pimpirikli olduğum için ikinci boyamayıda yaptım aslında çokta gerek yoktu kuaför malzemelerinin satıldığı yerlerde bulabirsin canım saçlarının boyu uzunsa iki tüp alki iyice yedirebilesin diğer markalar gibide hemen akmıyo uzun zaman götürür yani tatlım. istersen dünden bugüne konusunda saç renklerim var ordan da bakabilirsin nasıl kapandığına :)
Baktım canım baktım evde değilim suan geçiyim bende saclarımın resmini koyarım ona göre bi hal çaresine bakarız :)
tamam canım sen resmini koy bakalım nasıl yapabiliriz birlikte kafa kafaya verip düşünelim
Bende saçlarımı kestirimcok pişmanım cok ozledim saçlarımı, hızlı uzatmanın bir yolu var mı? Sonrada bu trenge boyatacağımEki Görüntüle 435419
Aynı soruyu ben de sormak istiyorum annemin saçını 5.889 koyu yakuta boyadım beğenmedi ondana önce kuaförde fındık kabuğuna boyatmıştı, kızıl renk aktı ama çok değil. altta fındık kabuğu yaptığı için sarımsı parlama var. Kızıllığı, turuncuyu küllü renklerin kapattığını öğrendim ama hangi numarasını almalı? Kızıllar iyice kapansın diye koyu renklere mi yoksa açık küllü sarıya mı boyamam lazım? annem 52 yaşında sarı buğday bir teni var yardımcı olursanız çok sevinirimmmm =)
Buda ışıktaki halii
Canım normalde koyu renklerle özellikle siyahla tam kapanıyo bunu bliyorum ben siyah yapmak istemediğm için uğraşıyorum küllü renklerde kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?