• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış kızıl saçlarımın açık kumral olmasını istiyorum

aryz

Hayat beklemeezz ! ♪♪
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
1.454
2
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 2 sorumm vardı size :)

öncelikle saçım şuan akmış çok çok akmış kızıl hatta karamel, uçlara doğruda kumral .. Saçımın açık kumral olmasını istiyorum bunun için küllü renkler kullanmam gerek evet hangi marka önerirsiniiiz ?

Birde ben açık küllü kumralla bir sarıyı karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur fikri olan varmı?

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum annemin saçını 5.889 koyu yakuta boyadım beğenmedi ondana önce kuaförde fındık kabuğuna boyatmıştı, kızıl renk aktı ama çok değil. altta fındık kabuğu yaptığı için sarımsı parlama var. Kızıllığı, turuncuyu küllü renklerin kapattığını öğrendim ama hangi numarasını almalı? Kızıllar iyice kapansın diye koyu renklere mi yoksa açık küllü sarıya mı boyamam lazım? annem 52 yaşında sarı buğday bir teni var yardımcı olursanız çok sevinirimmmm =)

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdariptim ama sorunu çözdüm şöyleki koyu küllü kumral alıp boyadım sonuç kızıllık gitti igoranın çok güzel numara olarak bilmiyorum ama marka olarak bunu önerebilir umarım yardımcı olmuşumdur :)

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdariptim ama sorunu çözdüm şöyleki koyu küllü kumral alıp boyadım sonuç kızıllık gitti igoranın çok güzel numara olarak bilmiyorum ama marka olarak bunu önerebilir umarım yardımcı olmuşumdur :)

Tek boyamada kapandı mı canım bide o markayı nerelerde bulabiliriz:emir_bebek:

Tek boyamada kapandı mı canım bide o markayı nerelerde bulabiliriz:emir_bebek:

ben ilk boyama da kapanmasına rağmen yine 15 gün sonra boyattım daha güzel kapandı ama ben pimpirikli olduğum için ikinci boyamayıda yaptım aslında çokta gerek yoktu kuaför malzemelerinin satıldığı yerlerde bulabirsin canım saçlarının boyu uzunsa iki tüp alki iyice yedirebilesin diğer markalar gibide hemen akmıyo uzun zaman götürür yani tatlım. istersen dünden bugüne konusunda saç renklerim var ordan da bakabilirsin nasıl kapandığına :)

Son düzenleme:
ben ilk boyama da kapanmasına rağmen yine 15 gün sonra boyattım daha güzel kapandı ama ben pimpirikli olduğum için ikinci boyamayıda yaptım aslında çokta gerek yoktu kuaför malzemelerinin satıldığı yerlerde bulabirsin canım saçlarının boyu uzunsa iki tüp alki iyice yedirebilesin diğer markalar gibide hemen akmıyo uzun zaman götürür yani tatlım. istersen dünden bugüne konusunda saç renklerim var ordan da bakabilirsin nasıl kapandığına :)

Baktım canım baktım evde değilim suan geçiyim bende saclarımın resmini koyarım ona göre bi hal çaresine bakarız :)

Ben sana hemen açıklayayım canım annemin saçları kızıldı, ve saçlarını kumral yapmak istiyordu, önce saçlarını açacak kuaför çünkü kızıldan tek dönmenin yolu bu, daha sonra çok açıldıktam sonra saçın kumrala boyayacak zaten sarı oluyor ama saçların çok yıpranacak

Bende saçlarımı kestirim :( cok pişmanım cok ozledim saçlarımı, hızlı uzatmanın bir yolu var mı? Sonrada bu trenge boyatacağım $Rihanna-Red-Curly-Hair.jpg

Bende saçlarımı kestirim :( cok pişmanım cok ozledim saçlarımı, hızlı uzatmanın bir yolu var mı? Sonrada bu trenge boyatacağımEki Görüntüle 435419

Aman Allahım yine kızıll !!!! Kestirdiysen bak bakım maskeleri var sinemakili olan bende işe yaradı ama öyle herşeyide yapma sacını yorma

Bu arada saçım acılcak bi kızıl değil yani ımm karamell kıvamında resmi koycam canım

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum annemin saçını 5.889 koyu yakuta boyadım beğenmedi ondana önce kuaförde fındık kabuğuna boyatmıştı, kızıl renk aktı ama çok değil. altta fındık kabuğu yaptığı için sarımsı parlama var. Kızıllığı, turuncuyu küllü renklerin kapattığını öğrendim ama hangi numarasını almalı? Kızıllar iyice kapansın diye koyu renklere mi yoksa açık küllü sarıya mı boyamam lazım? annem 52 yaşında sarı buğday bir teni var yardımcı olursanız çok sevinirimmmm =)

Canım normalde koyu renklerle özellikle siyahla tam kapanıyo bunu bliyorum ben siyah yapmak istemediğm için uğraşıyorum küllü renklerde kapatıyor

İşte canım saçım böyle...

Eklentiler

• $SAM_1953.jpg
    $SAM_1953.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 308
Buda ışıktaki halii

Eklentiler

• $DSfC_4541.JPG
    $DSfC_4541.JPG
    60,8 KB · Görüntüleme: 302
benim eski saç rengime yakınmış canım saç rengin. saçının açılmasına gerek yok zaten çünkü bende açmadan kapatmıştım koyu küllü kumral alıp boyatırsan eminin ki kapanacak bi ay sonra tekrar koyu küllü kumrala boyarsan daha iyi oturacaktır emin ol istersen boyanı al kuaföre git onlar boyatsın ki saçın eşit şekilde yesin boyayı saçlarında maşallah çok güzelmiş :nazar: keşke benimde böyle uzun olsaydı :43:

Buda ışıktaki halii

valla ben de saçının rengini özellikle güneşteki halini çok beğendim. kızıldan vazgeçemeyen biri olarak bu tonu muhteşem buldum. bi de sanki çok olmamış boyatalı çünkü saçın dip falan gelmemiş ve gayet parlak görünüyor. ama tabi külllü koyu kumralla bu kızılı kapatabilirsin de ben şahsen çok beğendim. hatta ne renge boyatmıştın. markasını ve numarasını sorabilir miyimmmm ??

Canım normalde koyu renklerle özellikle siyahla tam kapanıyo bunu bliyorum ben siyah yapmak istemediğm için uğraşıyorum küllü renklerde kapatıyor

Daha önce kuaförde fındık kabuğu ile boyadı onun üzerine koyu yakut boyandı. şimdi kızıllar aktı, ben sabunla falan yıkattırdım rengi solsun diye :) önden de 2-3 cm beyazları çıktı, koyu renkler kapatır evet bu sefer de koyu tutar diyorum annem sarı istiyor çünkü:) sarı küllü boyadıktan sonra koyusunu da boyarım açık rengi koyultmak kolay.

Back