- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
[ı][sıze=3]selam kızlar
Ya bu akmar pasajı ve sahaflar çarşısındaki kitaplar ucuz mudur ? :44:
Kpss kitapları soru bankası felan alıcam da ucuz mu acaba ?
Gidip görenler varsa yazabilir mi ? :26:
[/sıze][/ı]
Ammar aşırı ucuz değil ama ikinci el bulma şansın var, bir de biraz pazarlık payı oluyor.
evet uygun fiyatlara kıtaplar var fakat cok da ucuzluk bekleme yarı yarıya değil fiyatlar
[ı]hımm netten baktım da öyle ucuz felan yazmışlar :26:[/ı]
Selam kızlar
Ya bu Akmar Pasajı ve Sahaflar Çarşısındaki kitaplar ucuz mudur ? :44:
Kpss kitapları soru bankası felan alıcam da ucuz mu acaba ?
Gidip görenler varsa yazabilir mi ? :26:
o kadar cok kitapcı varki gezersen 2. El alırsan illaki ucuzunu bulursun ama sıfır için pek aynı değil fiyatlar
Mesajın için teşekkür ederim canım
2. el alıcam zaten. Akmar uzak bana bide
Peki bu sahaflar çarşısı pazar günleri açık mı ?:44:
[ı]yok canım bende zaten 2. El alıcam. Hani 1 2 test çözülmüş olanlarından ..
Peki başka kitapçı var mı böyle bildiğin ucuz ?:44:[/ı]
Adını duymuştum canım. Oraya da bakmalıyımbeyazıtta özbek çarşısı var. ben hep kitaplarımı ordan alırım. fiyatları bana göre uygun.
haklısın canım. 2. el uygun bana2.el için gidebilirsin tabi
Ama sıfır kitaplarda çokta bi fark yok,nt'de falan alsanda değişmez
Pazar günleride açık sahaflar
Beyazıtta kitapçı pasajı var adı özmarmaraydı yanılmıyosam,orayada bakabilirsin
Benim dediğim yer Beyazıt'taki sahaflar çarşısı. Yoksa aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorumBilmiyorum canım mantıken açık olması laziım sonuçta pazar günleri sokakların kalabalık olduğu günler, ama Kadıköy esnafı ehli keyiftir biraz, öyle erkenden açmazlar, canları istemediğinde filan açmazlar dükkanları, bir de sahaflar çarşısı dediğin yer bahariyenin içindeki alt katında sinema olan yer değil mı? Orada ders kitabından çok eski kartpostallar, dergiler, bir de nadir bulunan kitaplar satıyorlar, akmarda daha rahat bulursun.
benim bildiğim kadıköydeki akmar baya bir geniş kitleye sahip ve her kişinin isteğini gercek anlamda karşılıyor akmar iyi yani ben hep ordan yaparım alışverişimi
[ı]
adını duymuştum canım. Oraya da bakmalıyım
Haklısın canım. 2. El uygun bana
özmarmarayıda bi kenara yazdım. Oraya da bakayım.
Benim dediğim yer beyazıt'taki sahaflar çarşısı. Yoksa aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum
Dediğin gibi akmar da istediğin kitabı bulabilirsin de nette onların çok dolandırıcı olduğu ve kitapları çok pahalıya verdiğini yazmışlar. Ikilemde kaldım açıkçası :44::18:[/ı]
bir dolandırıcılıklarını görmedim sıfır kıtap satanda var 2.el kitap satanda her şey ortada sıfır fıyatlarını zaten nettede yayınlıyorlar. 2.el fiyattta ne gibi dolndırıcılık yapabılırkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?