Akmar Pasajı ve Sahaflar Çarşısı :S

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Selam kızlar :3:
Ya bu Akmar Pasajı ve Sahaflar Çarşısındaki kitaplar ucuz mudur ? :44:
Kpss kitapları soru bankası felan alıcam da ucuz mu acaba ?
Gidip görenler varsa yazabilir mi ? :26:

Akmar aşırı ucuz değil ama ikinci el bulma şansın var, bir de biraz pazarlık payı oluyor.

Son düzenleme:
[ı][sıze=3]selam kızlar :3:
Ya bu akmar pasajı ve sahaflar çarşısındaki kitaplar ucuz mudur ? :44:
[/sıze][/ı]

evet uygun fiyatlara kıtaplar var fakat cok da ucuzluk bekleme yarı yarıya değil fiyatlar

Selam kızlar :3:
Ya bu Akmar Pasajı ve Sahaflar Çarşısındaki kitaplar ucuz mudur ? :44:

beyazıtta özbek çarşısı var. ben hep kitaplarımı ordan alırım. fiyatları bana göre uygun.

o kadar cok kitapcı varki gezersen 2. El alırsan illaki ucuzunu bulursun ama sıfır için pek aynı değil fiyatlar

yok canım bende zaten 2. el alıcam. hani 1 2 test çözülmüş olanlarından ..
Peki başka kitapçı var mı böyle bildiğin ucuz ?:44:

2.el için gidebilirsin tabi
Ama sıfır kitaplarda çokta bi fark yok,nt'de falan alsanda değişmez
Pazar günleride açık sahaflar
Beyazıtta kitapçı pasajı var adı özmarmaraydı yanılmıyosam,orayada bakabilirsin :34:

Mesajın için teşekkür ederim canım
2. el alıcam zaten. Akmar uzak bana bide :ssz:
Peki bu sahaflar çarşısı pazar günleri açık mı ?:44:

Bilmiyorum canım mantıken açık olması laziım sonuçta pazar günleri sokakların kalabalık olduğu günler, ama Kadıköy esnafı ehli keyiftir biraz, öyle erkenden açmazlar, canları istemediğinde filan açmazlar dükkanları, bir de sahaflar çarşısı dediğin yer bahariyenin içindeki alt katında sinema olan yer değil mı? Orada ders kitabından çok eski kartpostallar, dergiler, bir de nadir bulunan kitaplar satıyorlar, akmarda daha rahat bulursun.

[ı]yok canım bende zaten 2. El alıcam. Hani 1 2 test çözülmüş olanlarından ..
Peki başka kitapçı var mı böyle bildiğin ucuz ?:44:
[/ı]

benim bildiğim kadıköydeki akmar baya bir geniş kitleye sahip ve her kişinin isteğini gercek anlamda karşılıyor akmar iyi yani ben hep ordan yaparım alışverişimi

beyazıtta özbek çarşısı var. ben hep kitaplarımı ordan alırım. fiyatları bana göre uygun.
Adını duymuştum canım. Oraya da bakmalıyım :31:
2.el için gidebilirsin tabi
Ama sıfır kitaplarda çokta bi fark yok,nt'de falan alsanda değişmez
Pazar günleride açık sahaflar
Beyazıtta kitapçı pasajı var adı özmarmaraydı yanılmıyosam,orayada bakabilirsin :34:
haklısın canım. 2. el uygun bana
Özmarmarayıda bi kenara yazdım. Oraya da bakayım. :40:
Bilmiyorum canım mantıken açık olması laziım sonuçta pazar günleri sokakların kalabalık olduğu günler, ama Kadıköy esnafı ehli keyiftir biraz, öyle erkenden açmazlar, canları istemediğinde filan açmazlar dükkanları, bir de sahaflar çarşısı dediğin yer bahariyenin içindeki alt katında sinema olan yer değil mı? Orada ders kitabından çok eski kartpostallar, dergiler, bir de nadir bulunan kitaplar satıyorlar, akmarda daha rahat bulursun.
Benim dediğim yer Beyazıt'taki sahaflar çarşısı. Yoksa aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum :27:
benim bildiğim kadıköydeki akmar baya bir geniş kitleye sahip ve her kişinin isteğini gercek anlamda karşılıyor akmar iyi yani ben hep ordan yaparım alışverişimi

Dediğin gibi Akmar da istediğin kitabı bulabilirsin de nette onların çok dolandırıcı olduğu ve kitapları çok pahalıya verdiğini yazmışlar. İkilemde kaldım açıkçası :44::18:

[ı]
adını duymuştum canım. Oraya da bakmalıyım :31:

Haklısın canım. 2. El uygun bana
özmarmarayıda bi kenara yazdım. Oraya da bakayım. :40:

Benim dediğim yer beyazıt'taki sahaflar çarşısı. Yoksa aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum :27:

Dediğin gibi akmar da istediğin kitabı bulabilirsin de nette onların çok dolandırıcı olduğu ve kitapları çok pahalıya verdiğini yazmışlar. Ikilemde kaldım açıkçası :44::18:[/ı]

bir dolandırıcılıklarını görmedim sıfır kıtap satanda var 2.el kitap satanda her şey ortada sıfır fıyatlarını zaten nettede yayınlıyorlar. 2.el fiyattta ne gibi dolndırıcılık yapabılırkı

bir dolandırıcılıklarını görmedim sıfır kıtap satanda var 2.el kitap satanda her şey ortada sıfır fıyatlarını zaten nettede yayınlıyorlar. 2.el fiyattta ne gibi dolndırıcılık yapabılırkı

Valla canım inan hiç bilmiyorum. Nette öyle yazmışlar oraya gidenler. :26:

Bende gittim sıfır kitap almak ıcın bır sorun yasamadım sadece öküz erkekler oldugu içim mal mal bakıyorlar tek basına gitme derim

Eğer fazla sayıda kitap alacaksan kitapları internetten alman daha ucuza gelebilir.

Yayınevinin kendi sitesinden kitapları %50 oranında daha ucuza alabilirsin.

Sahaflardan alacaksan da hemen etiketin üzerinde yazan fiyatı vermeye kalkma biraz pazarlık yap.

bazı büyük kitap ve kırtasiye mağazaları, sınav dönemine yakın bir zaman kala ya da bu yıl ki sınav dönemi bittikten sonra kitaplarda müthiş indirimler yapıyorlar.
akmar dan çok alışveriş yaparım. akmar da tüm dükkanları gezmeden alma derim. pazarlığını da iyi yap.

Back