Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"

sanatçıları sayar mısın. chp li olanlar mı sanatçı. chp lilerden bi halt olmaz

Gerçekten merak ettim her okuduğunuzu böyle mi anlıyorsunuz?

CHP nerden çıktı? :53:

Ben bir soru sordum, bilginiz ve Türkçeniz yetiyorsa cevap veriniz, yetmiyorsa, ilgisiz ilgisiz yazmayın lütfen.

Soru şu: Orda sanatçı var mıydı?

Sanatçı kelimesinin tanımını inceleyiniz, o tanıma uyan biri varsa bana yazınız. CHPliler sanatçı dedim mi ben?

valla orhan gencabay benim için sanatçıdır.
arabesk sevmeyen ben bile bazı kendi yaptığı şarkıları çok beğenirim.hem beste yapar yani üret,r hemde söz yazar.
evet oda ordayydı. ama ordaydı diye adamı tefe koymam aşağılamam ve sanatçılığını sorgulamam. boşuna orhan baba dememişler ona..

arabesk müzik hiç dinlemem ama orhan gencebay hariç o bi başka yerde benim için lise yıllarında kasetlerini bile almışlığım var yani :)

lafının davranışının arkasında duran adamları takdir ediyorum,orhan gencebay da bunlardan birisi

Orada cidden sanatçı var mıydı, varsa kimdi bana biri açıklayabilir mi?

ha bu arada orhan gencabayı şu meesaja cevap olarak yazdım. evet vardı.

bi orhan gencabayı gördüm hatta o gün eşime de dedim bak orhan baba dışında sanatçı diyebileceğimiz kimse yok.sunucu var,şarkıcı var,oyuncu var..ama sanatçı değil onlar.

Ne guzel demis Mehmet Altan twitter da..

Yandaş olursan: “Sanata ve sanatçıya mahalle baskısına izin vermeyeceğiz”… Karşıt olursan: “Sözde sanatçı, sevsinler sizin gibi sanatçıyı”…

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallahi çok güzel demiş,ağzına sağlık.

Valla helal olsun az bile demiş. Hep iyi hep iyi nereye kadar? Valla sanatçı örnek olmalı diye diye agizlarina s.tilar be..!! Herkes düşüncesinde ve kararlarında ozgurdur kimse karisamaz. Karışana hak ettikleri ve anladiklari dilde konusulmali zaten. Zerrin de iyi demiş. ..

bi orhan gencabayı gördüm hatta o gün eşime de dedim bak orhan baba dışında sanatçı diyebileceğimiz kimse yok.sunucu var,şarkıcı var,oyuncu var..ama sanatçı değil onlar.

Soruma cevap verilmiş. Teşekkürler.

Ben Orhan Gencebay'ı da hiç dinlemem ama bu onun sanatçı olduğu gerçeğini değiştirmez elbet.

Bence de orada Orhan Gencebay dışında sanatçı yoktu ve o zaten daha önce akil insan olarak seçilmişti.

Orda bulunan diğerleri kesinlikle çıkarı için oradaydı. Ne diyecek Zerrin Özer, para kazanmak için oradaydım diyecek hali yok ya. Zerrin Özer ve AKP? Şafak Sezer'in yanar dönerliği belli zaten.
M. A. Alobora'nın başına gelenler bellli.

O. Gencebay hariç hepsi korkudan gitti işte bu kadar açık, lafı dolandırıp millete beyinsiz diye saldırmanın alemi yok.

İsteyen istediği partiyi destekler elbet, burada görülmesi gereken gerçek, insanların istemediği halde bu tür yerlere gitmesi.

Son düzenleme:
Back