Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"

Bir insan daha doğrusu sanatçı diyelim ne kadar ünlüyse seveni olduğu kadar sevmeyeni de olacaktır.. bu bir gerçek. Sevmeyen insan biri sesini sevmez, biri tarzını, biri inanışlarını vs vs.. yani bir sebebi vardır kendince.. seven hayranları için de..
Ünlü olan bu sanatçı da her görüşe karşı kendine hesap açmış ve paylaşımlarda bulunur. İyi ya da kötü eleştiriler alır, bazen sonu böyle olur. Hep alkışlanacak değil mi?
Ama bunların hepsi ünlü kimliğinden kaynaklanır.
He ana avrat girmiş sussun demiyorum ama ben iki taraf için de mahalle ortamı olarak bakıyorum olaya.

benim namusuma laf edene gerekeni verirsem mahallevari olmam. öylede değilim zaten. hakeden hakettiğini alır..
zerrin az bile yapmış. .

Son düzenleme:
Yok canım katılınca zaten AKP li olmazsın. Kaldı ki Sanatçıysan eğer her teli ve rengi takip etmek zorundasın..
Ama Metin Arolat o toplantıya katılınca Tayyiple karşılaşınca sözüm ona “Ben Çapulcu Metin” demiş.
Biliyor muydun bunu?
Nedense bana inandırıcı gelmedi.

Duydum evet . Dogrudur öyledir belki...belki tepkisini göstermek için gitmiştir .. Çok tanımıyorum , ben bunları normal karşılıyorum ipek normalde olmalı ,her görüş her yerde olmalı ve bu yadırganmamalı ..:31:

burada haberlerde okuduk,konu açıldı görmedinizmi?
ben tv pek izlemiyorum kızımdan dolayı,izletmiyorda
akpli olabilir sanatçılar bunda kötü bişey yok
sadece yan çizerlerse hoş değil,neysen o
alt tarafı toplantıya gittiler,topa tutuldular.

Konuyu görmedim ben gazetede okudum.
Kimsenin zaten dini, siyasi görüşünden dolayı ayrı saf yaratmıyoruz insanlık çatısı altında birleşince ne önemi var ki düşüncelerin.
Keza biri ben çapulcuyum dediğini iddia ediyor da her karede en önde gülücükler atıyorsa ben onun klavye artistliği yaptığını düşünürüm. Yoksa AKP li olmuş bilmem ne olmuş beni ne ilgilendirir Arolat.

Duydum evet . Dogrudur öyledir belki...belki tepkisini göstermek için gitmiştir .. Çok tanımıyorum , ben bunları normal karşılıyorum ipek normalde olmalı ,her görüş her yerde olmalı ve bu yadırganmamalı ..:31:

Canım ben yadırgamıyorum ki. Zaten hep aynı görüş aynı yerde olsa o bile kendi arasında çatışır. Hayat hep ama hep zıtlıklardan ibarettir.
Ancak gidip de “ben çapulcu metin” dediyse alnından öperim. Ama işin rengi hiç öyle görünmüyor. Neysen o görüneceksin .

Bir insan daha doğrusu sanatçı diyelim ne kadar ünlüyse seveni olduğu kadar sevmeyeni de olacaktır.. bu bir gerçek. Sevmeyen insan biri sesini sevmez, biri tarzını, biri inanışlarını vs vs.. yani bir sebebi vardır kendince.. seven hayranları için de..
Ünlü olan bu sanatçı da her görüşe karşı kendine hesap açmış ve paylaşımlarda bulunur. İyi ya da kötü eleştiriler alır, bazen sonu böyle olur. Hep alkışlanacak değil mi?
He ana avrat girmiş sussun demiyorum ama ben iki taraf için de mahalle ortamı olarak bakıyorum olaya.

Katılıyorum.
Yazılan küfürleri edenler ne ise,aynı seviyeye düştüğü için Zerrin Özer de odur benim için.
Sürekli toplum önünde olan insanlar dikkat etmelidir biraz hareketlerine.
Bir sanatçının 5 yaşında bile fanı vardır,takipçisi vardır ve çocuklar sanatçıları bazen idol olarak görürler.
Bu topluma örnek olmaktır.
Tweeter da engelleme vardır sanırım,küfür edenleri engeller,üslubunca cevabınıda verirsin.
Hıyarla hıyar olabiliyorsan sende hıyarsın demektir.

Son düzenleme:
Konuyu görmedim ben gazetede okudum.
Kimsenin zaten dini, siyasi görüşünden dolayı ayrı saf yaratmıyoruz insanlık çatısı altında birleşince ne önemi var ki düşüncelerin.
Keza biri ben çapulcuyum dediğini iddia ediyor da her karede en önde gülücükler atıyorsa ben onun klavye artistliği yaptığını düşünürüm. Yoksa AKP li olmuş bilmem ne olmuş beni ne ilgilendirir Arolat.

twitterde aksi düşüncelerini de yazmış ama,bilemiyorum tabi.

Katılıyorum.
Yazılan küfürleri edenler ne ise,aynı seviyeye düştüğü için Zerrin Özer de odur benim için.
Bir sanatçının 5 yaşında bile fanı vardır,takipçisi vardır ve çocuklar sanatçıları bazen idol olarak görürler.
Tweeter da engelleme vardır sanırım,küfür edenleri engeller,üslubunca cevabınıda verirsin.

Evet demek istediğim bu.
Yani daha açık ifadeyse namusu iki bacak arasında olmadığını bilecek olgunlukta biri kalkıp da iki cahilin namusuna laf atmasıyla namussuz olmayacağını bilmesi lazımdı.
Bir engel tamamdır.

her şey mubah hodri meydan hoş bu kadın kasımpaşalık yönünden kendine yakın bulmuş olabilir BB yi

her şey mubah hodri meydan hoş bu kadın kasımpaşalık yönünden kendine yakın bulmuş olabilir BB yi

Bana göre öyle değil seboş.
Bu insanlar sosyal projelerde liderlik yapıyorlar. Toplumu uyarıyorlar, uyanışa geçmelerini sağlıyorlar, yol gösterip lider oluyor. Bir laflarıyla milyon satış yaptırabiliyorlar ya da bağış.
Mesela depremlerde yaptıkları sosyal projeler gibi. Çocuklar için yaptıkları bağış kampanyaları gibi.
Düşün Gülben’in Çocuklar Gülsün diye olan projesinde küfürlü yazışmaları olsa sence kareler yerine oturur mu? Yani ben veli olarak samimiyetine inanmam şahsen.

Evet demek istediğim bu.
Yani daha açık ifadeyse namusu iki bacak arasında olmadığını bilecek olgunlukta biri kalkıp da iki cahilin namusuna laf atmasıyla namussuz olmayacağını bilmesi lazımdı.
Bir engel tamamdır.
iyi valla. bende namusumu biliyorum . 2 bacak arasında olmadığınıda..
ama herifin biri çıkıp bana yosma diyor. it diyor. bende susacağım.. oldu:ssz:

Diyen herif kim? Hiç tanımadığın dalaşma sebebi belli olan bir cahil. Uzun uzun gereksiz küfürleşmelere girmektense bana göre engellemek daha kolay. Tabi herkesin kendi düşüncesi…

Kaldı ki karşılıklı kapışınca zaten onun nezdinde hedef 12 den vurulmuştur.
Normal günlük hayatımızda bile tartışma esnasında karşımızdaki insanı kışkırtıcı şeyler söyleriz, bam teline basarız. Cevap verirse olay amacına ulaşır. Ancak muhatap olmazsa bence içimiz içimizi yer. Böyle bir şey.

Diyen herif kim? Hiç tanımadığın dalaşma sebebi belli olan bir cahil. Uzun uzun gereksiz küfürleşmelere girmektense bana göre engellemek daha kolay. Tabi herkesin kendi düşüncesi…
işte orada senin tepkiiselliğin ortaya çıkıyor.
ben mesela zerrinden daha kötü kelimeler kullanırdım. biliyorum kendimi. :27:
kısacası. zerrin iyi yapmışsın iyi. haketmişler deyip düşüncemi yazıp,diğer konuma gideyim:)

Çok damarına basmışlar demek ki. Gittilerse gittiler ne yapalım bu hakaret etmemizi gerektirmez doğru bulmayabiliriz ama kimsenin namusuna şerefine laf edecek duruma gelmemeli.

Bana göre öyle değil seboş.
Bu insanlar sosyal projelerde liderlik yapıyorlar. Toplumu uyarıyorlar, uyanışa geçmelerini sağlıyorlar, yol gösterip lider oluyor. Bir laflarıyla milyon satış yaptırabiliyorlar ya da bağış.
Mesela depremlerde yaptıkları sosyal projeler gibi. Çocuklar için yaptıkları bağış kampanyaları gibi.
Düşün Gülben’in Çocuklar Gülsün diye olan projesinde küfürlü yazışmaları olsa sence kareler yerine oturur mu? Yani ben veli olarak samimiyetine inanmam şahsen.

ama zerrin özer bunalım bir tip ayrıca şeker hastası diye biliyorum.şeker hastaları çok asabi olabiliyorlar.kadın kendini salmış modda genelde

az bile söylemiş....sanatçı olması her türlü hakarete sabretmesini gerektirmez.....:ssz:

Iyi de Zerrincigim, alevilik sadece zülfikar takmaktan ibaret degildir. Alevilik hümanistlik demektir, zülme karsi gelmek demektir,..

Senin o tokalistigin, beraber güldügün adam var ya, o iste alevileri, ateistleri terrorist olarak görüyor. Kaç sefer alevileri asagladi bu adam.
Yaptiklari sadece sözde bile kalmadi. Kaç gencimiz (ve ne yazikki çogu alevi, ki ölümlerin dini olmaz) öldü bu adamin yüzünden. Bu adam 14 yasinda ölen Berkini, ve annesini yuhlatan birisi. Doga katliami baslatan bir insan,..

Daha dün bu adama karsi geliyordun, alay ediyordun. Ne oldu? Küfür edilmesi yalnis fakat yapilan, alevilige ters, alevilige göre yalnistir. Bunu inkar edemezsin.

Ha burda birçok insan "yok sanatçi ne yaparsa yapsin" diyorlarda. Bakalim eger müslümanligi ile bilenen sanatçi (atiyorum maher zain, mustafa ceceli,...) netanyahu yada bushun bir davetine gitse aynisini dermisiniz? Benim gözümde üçüde aynisi. Üçüde hirsil, insanlari kutuplastiran, bencil, azinliklara karsi saygili olmayan insanlar.

Ama niyese iste sanatçi netanyahunin yanina gitse birden bire o sanatçi pek özgür olmayacak gibime geliyor :ssz:

Katılıyorum.

zerrin özerin verdiği cevapları bende kabul etmiyorum. Kendini bilmeyen insanlar hakaret etmiş olabilir.
Onları engellerdi ya da sizlere yakıştıramıyorum gibi sitemde bulunabilirdi. Oraya giderken tepkiler alacağını bilmiyormuydu sanki.
Bu ülkede ne kadar rte ye tapanlar varsa bir o kadar da rte den nefret edenler var. Bunları bilerek gelen tepkilere karşı hazırlıklı olmalıydı..Kendisi yılların sanatçı olgunluğunu gösterememiş, kendisine hakaret edenlere hakaret ederek onların seviyesine düşmüştür..

zerrin özerin verdiği cevapları bende kabul etmiyorum. Kendini bilmeyen insanlar hakaret etmiş olabilir.
Onları engellerdi ya da sizlere yakıştıramıyorum gibi sitemde bulunabilirdi. Oraya giderken tepkiler alacağını bilmiyormuydu sanki.
Bu ülkede ne kadar rte ye tapanlar varsa bir o kadar da rte den nefret edenler var. Bunları bilerek gelen tepkilere karşı hazırlıklı olmalıydı..Kendisi yılların sanatçı olgunluğunu gösterememiş, kendisine hakaret edenlere hakaret ederek onların seviyesine düşmüştür..

rte'ye tapanlar nedir ya,biz kimseye tapmıyoruz!

Back