Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"

zerrin özerin verdiği cevapları bende kabul etmiyorum. Kendini bilmeyen insanlar hakaret etmiş olabilir.
Onları engellerdi ya da sizlere yakıştıramıyorum gibi sitemde bulunabilirdi. Oraya giderken tepkiler alacağını bilmiyormuydu sanki.
Bu ülkede ne kadar rte ye tapanlar varsa bir o kadar da rte den nefret edenler var. Bunları bilerek gelen tepkilere karşı hazırlıklı olmalıydı..Kendisi yılların sanatçı olgunluğunu gösterememiş, kendisine hakaret edenlere hakaret ederek onların seviyesine düşmüştür..

sana hakaret edeyim sende benim seviyeme düşme. nasıl iyi mi ? hiç sanmıyorum karşılıklsız bırakacağını

sana hakaret edeyim sende benim seviyeme düşme. nasıl iyi mi ? hiç sanmıyorum karşılıklsız bırakacağını

Onun sanatçı kimliğini kast ederek belirttim zaten. Hadi test et beni hakaret et istersen !! Bakarsın o zaman hangi seviyedeyim :51:

Bu sanatcilar ikili oynamaktan ne zaman vaz gececekler? Basbakanin yanina giderler, gulerek pozlar verirler, resimleri ile basbakani destekledikleri mesajini verirler, halktan tepki alinca da masalin bini bi para... Onlarin hayatinda degisen birsey yok... Gecim sikintilari yok ki... Ustelik basbakanla bir poz bedava reklam demek, daha cok para demek... Onlarin derdi bu.. Zerrin Ozer'in hakaretlere ne kadar kizdigi ve neler soyledigi ile hic ilgilenmiyorum, oraya gidip o adamin elini sikmasi notunu vermeme yetiyor. O da ayni kervana katilacak, o da kufur ve hakaret ile anilanlar kervanina... Kendi gibi olan diger sanatcilar gibi... Basbakan ve surekasi gibi... Onlar da kufur ve hakarete alisacaklar... Git gide daha cok yuzsuzlesecekler... Ortalik igrenclikle dolacak.. Cunki bu zamanda tepki vermenin baska bir yolu yok... Birakmadilar... Sokaga cikip protesto yuruyusune katilmanin kimyasal sularla yakilma, dovulerek oldurulme, ya da gaz fisekleri ile gozlerin cikartilmasina sebep sayildigi ve halka hak goruldugu bir ulkede halkin tepki gosterebilecegi baska bir yol birakmadilar maalesef...

isteyen istedigini destekler kime ne yav.. bu elestirenler de sozde ozgurlukculer...

Ben de bir ozgurlukcuyum. Lafin bana mi? Isteyen istedigini destekler tabii.. Ona lafim yok. Ancak tepki gorunce de yadirgamasinlar, babalari tutmus araplar gibi bagrinmasinlar... O tepkiyi alacaklar.. Hic yolu yok. Istedigin yola girmekte ozgursun, ama tuttugun yol camurlu ise, uzerine camur sicrar, bundan kacis yok..

Son düzenleme:
Ben de bir ozgurlukcuyum. Lafin bana mi? Isteyen istedigini destekler tabii.. Ona lafim yok. Ancak tepki gorunce de yadirgamasinlar, babalari tutmus araplar gibi bagrinmasinlar... O tepkiyi alacaklar.. Hic yolu yok. Istedigin yola girmekte ozgursun, ama tuttugun yol camurlu ise, uzerine camur sicrar, bundan kacis yok..

hayir lafim sana degil.. bende ozgurlukcuyum orada vurguyu sozde ozgurlukcure yaptim.. yani ozgurlukcu olduklarini sanip konu kendi gibi olmayana gelince vazgecenlere..

İnsanların popüler olan, para kazanmak için şarkı söyleyen herkese "sanatçı" demesinden kaynaklanan karmaşa.

Orada cidden sanatçı var mıydı, varsa kimdi bana biri açıklayabilir mi?

aklıma bruce willis in zor ölüm filmi gedi.......bruce boynuna zencilere küfreden yazıları olan tabelayı boynuna asmış zenci mahallesinde olacakları bekliyordu.......aynen o hesap.......zerrin hanım el sıkışırken acaba bir taraftan sevgi ve dostluk mesajı mı veriyordu boynundaki zülfikarla.........bir taraftanda filmdeki gibi olacakları mı bekledi anlamadım ki sadece para olması meselenin bu insanı eleştirmeye bile değmez

İnsanların popüler olan, para kazanmak için şarkı söyleyen herkese "sanatçı" demesinden kaynaklanan karmaşa.

sanatçıları sayar mısın. chp li olanlar mı sanatçı. chp lilerden bi halt olmaz

valla orhan gencabay benim için sanatçıdır.
arabesk sevmeyen ben bile bazı kendi yaptığı şarkıları çok beğenirim.hem beste yapar yani üret,r hemde söz yazar.
evet oda ordayydı. ama ordaydı diye adamı tefe koymam aşağılamam ve sanatçılığını sorgulamam. boşuna orhan baba dememişler ona..

Son düzenleme:
valla orhan gencabay benim için sanatçıdır.
arabesk sevmeyen ben bile bazı kendi yaptığı şarkıları çok beğenirim.hem beste yapar yani üret,r hemde söz yazar.
evet oda ordayydı. ama ordaydı diye adamı tefe koymam aşağılamam ve sanatçılığını sorgulamam. boşuna orhan baba dememişler ona..

Orhan babam benim:27::27::27:
Bende severim Orhan babayı..
Orda olmaları kendi seçimleri zaten,kime ne ki?
Ama ben Ece Erken,şafak sezer ve hande yener in sadece çıkar için orda göründüklerini düşünüyorum.
Bu insanlar gezide boy boy fotoğraf çektirip sonrada kalkıp Erdoğan a destek için orda fotoğraf çektiriyorsa asla samimiyetlerine inanmam.
Kimi güçlü görüyorlarsa anında onun yanına geçecek karakterdeler demekki.
İhsanoğlu Cumhurbaşkanı seçilsin,ertesi gün sıraya girerler onunla fotoğraf çekilmek için.

Orhan babam benim:27::27::27:
Bende severim Orhan babayı..
Orda olmaları kendi seçimleri zaten,kime ne ki?
Ama ben Ece Erken,şafak sezer ve hande yener in sadece çıkar için orda göründüklerini düşünüyorum.
Bu insanlar gezide boy boy fotoğraf çektirip sonrada kalkıp Erdoğan a destek için orda fotoğraf çektiriyorsa asla samimiyetlerine inanmam.
Kimi güçlü görüyorlarsa anında onun yanına geçecek karakterdeler demekki.
İhsanoğlu Cumhurbaşkanı seçilsin,ertesi gün sıraya girerler onunla fotoğraf çekilmek için.

Kesinlikle. Mesela Orhan Gencebay en az gençler kadar sosyaldir. Gece eğlencesine de gider, balıkçısına da gider, dostlarıyla da görüşür. Ancak şu yaşıma kadar uzanan hiçbir mikrofona tartışma yaratacak bir şey söylediğine şahit olmadım ya da ona uzanan hiçbir mikrofon birine missilleme yapsın da gazetelere malzeme olsun diye uzatılmamıştır.
Bu adam da bilir polemiklerle gündemde kalmayı..
Ama hangi kesim olursa olsun, müzik tarzı uysun veya uymasın herkes sever Orhan Gencebay’ı..

ha bu arada orhan gencabayı şu meesaja cevap olarak yazdım. evet vardı.

Ne guzel demis Mehmet Altan twitter da..

Yandaş olursan: “Sanata ve sanatçıya mahalle baskısına izin vermeyeceğiz”… Karşıt olursan: “Sözde sanatçı, sevsinler sizin gibi sanatçıyı”…

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel demis Mehmet Altan twitter da..

Yandaş olursan: “Sanata ve sanatçıya mahalle baskısına izin vermeyeceğiz”… Karşıt olursan: “Sözde sanatçı, sevsinler sizin gibi sanatçıyı”…

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğru söze ne denir,yandaşsan bu ülkede sırtın yere gelmez..

Orhan Gencebay... Gencligimde butun filmlerine gitmistim. Butun kasetlerini almistim. TRTden yasakli oldugu donemlerde en buyuk dilegimiz bir gun yilbasi programina cikmasiydi. En sonunda o gun de geldi,hepimiz ne kadar mutlu olmustuk. O bizim Orhan babamizdi, o donemin genclerinin babasi idi. Artik Erdogan'in arkadasi, kankisi.. Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim, o bizim en buyuk hayalkirikligimiz oldu. Halkin babasi, zamane gencliginin babasi, halki ve gencleri, hatta cocuklari sokaklarda kiyan ve bundan kendine zafer payesi cikaran bir adamin dostu oldu. bitti... Artik hic gozumde yok... Gozumuzde yok... Benim devrimin gencliginin babasi idi, benim devrimin insanlari artik ondan hic hazetmiyor ne yazik ki... O bizim hayalkirikligimiz.. Onu hic taniyamamisiz demek ki... Ona kendi sarkisi ile "Yaziklar olsun.." diyorum. Kula kulluk edene yaziklar olsun..

Back