zerrin özerin verdiği cevapları bende kabul etmiyorum. Kendini bilmeyen insanlar hakaret etmiş olabilir.
Onları engellerdi ya da sizlere yakıştıramıyorum gibi sitemde bulunabilirdi. Oraya giderken tepkiler alacağını bilmiyormuydu sanki.
Bu ülkede ne kadar rte ye tapanlar varsa bir o kadar da rte den nefret edenler var. Bunları bilerek gelen tepkilere karşı hazırlıklı olmalıydı..Kendisi yılların sanatçı olgunluğunu gösterememiş, kendisine hakaret edenlere hakaret ederek onların seviyesine düşmüştür..
rte'ye tapanlar nedir ya,biz kimseye tapmıyoruz!
sana hakaret edeyim sende benim seviyeme düşme. nasıl iyi mi ? hiç sanmıyorum karşılıklsız bırakacağını
isteyen istedigini destekler kime ne yav.. bu elestirenler de sozde ozgurlukculer...
Ben de bir ozgurlukcuyum. Lafin bana mi? Isteyen istedigini destekler tabii.. Ona lafim yok. Ancak tepki gorunce de yadirgamasinlar, babalari tutmus araplar gibi bagrinmasinlar... O tepkiyi alacaklar.. Hic yolu yok. Istedigin yola girmekte ozgursun, ama tuttugun yol camurlu ise, uzerine camur sicrar, bundan kacis yok..
Ben de bir ozgurlukcuyum. Lafin bana mi? Isteyen istedigini destekler tabii.. Ona lafim yok. Ancak tepki gorunce de yadirgamasinlar, babalari tutmus araplar gibi bagrinmasinlar... O tepkiyi alacaklar.. Hic yolu yok. Istedigin yola girmekte ozgursun, ama tuttugun yol camurlu ise, uzerine camur sicrar, bundan kacis yok..
İnsanların popüler olan, para kazanmak için şarkı söyleyen herkese "sanatçı" demesinden kaynaklanan karmaşa.
Orada cidden sanatçı var mıydı, varsa kimdi bana biri açıklayabilir mi?
valla orhan gencabay benim için sanatçıdır.
arabesk sevmeyen ben bile bazı kendi yaptığı şarkıları çok beğenirim.hem beste yapar yani üret,r hemde söz yazar.
evet oda ordayydı. ama ordaydı diye adamı tefe koymam aşağılamam ve sanatçılığını sorgulamam. boşuna orhan baba dememişler ona..
Orhan babam benim
Bende severim Orhan babayı..
Orda olmaları kendi seçimleri zaten,kime ne ki?
Ama ben Ece Erken,şafak sezer ve hande yener in sadece çıkar için orda göründüklerini düşünüyorum.
Bu insanlar gezide boy boy fotoğraf çektirip sonrada kalkıp Erdoğan a destek için orda fotoğraf çektiriyorsa asla samimiyetlerine inanmam.
Kimi güçlü görüyorlarsa anında onun yanına geçecek karakterdeler demekki.
İhsanoğlu Cumhurbaşkanı seçilsin,ertesi gün sıraya girerler onunla fotoğraf çekilmek için.
sanatçıları sayar mısın. chp li olanlar mı sanatçı. chp lilerden bi halt olmaz
sanatçıları sayar mısın. chp li olanlar mı sanatçı. chp lilerden bi halt olmaz
Ne guzel demis Mehmet Altan twitter da..
Yandaş olursan: Sanata ve sanatçıya mahalle baskısına izin vermeyeceğiz Karşıt olursan: Sözde sanatçı, sevsinler sizin gibi sanatçıyı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akp den bir halt oluyor demi,sonuçta dünya lideri ya kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?