Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"

bu seferde sanatçılar,çok kibirli bize yaklaşmıyor derler
her zaman bi kulp bulunur,önemeli olan dengeyi sağlamak.

aynen katılıyorum
yalnız her sanatçı hisli duygusal olmuyor :)
aksini odunlarıda çok fazla :)

Son düzenleme:
zerrin özer çok naif hassas bir kadın aslında..
çokta duygusal. sanatçı duyarlılığı hat safhada. .
o bile bu lafları kaldıramıyorsa düşünün artık kadına edilen hakaretleri. buraya bir kısmını koydum. sanatçıının tweeterı olur bence. sanatçı ve seveni bu şekilde yanyana hoş oluyor. ulaşılmaz sanatçı imajını yıkması bence güzel.
sizden biriyim bende imajı hoş. ama bu bazılarının küfretmesine sebep değil.
kadın toplantıya gitmiş diye,yosma it,şerefsiz ,yüz karası vs tarzı betimlenmesine hele hiç sebep değil.
ben akpli değilim. bilen beni bilir. ama şu yapılanları hoş karşılamıyorum.
üstelik bu hareketler akpninde işine geliyor. akp li olmayanlar böyle değil.. bizler bu değiliz. en büyük kızgınlığım bu benim. akp karşıtlarının bu şekilde görülmesi

Son düzenleme:
bu seferde sanatçılar,çok kibirli bize yaklaşmıyor derler
her zaman bi kulp bulunur,önemeli olan dengeyi sağlamak.

Bilmem belki de öyle.. ama şu an uzak duran bütün sanatçılar her zaman el üstündedir..
Örnekleri baya çok. Tabi de neyse bu farklı bir konu..

Ben artık seçemiyorum kimin akepeli kimin ne olduğunu. Metin Arolat gidip de yan çiziyorsa artık gizli konuşmayan bir hayran kitlesi olduğu da kesin sanırım.

evet zerrin özer hem sinirli,hem duygusal bi kadın,bi yandan güler,bi yandan ağlar
hele o gülmesi yokmu ıııııııı
sesini çok beğeniyorum,sezen aksuda dahil.

Ben artık seçemiyorum kimin akepeli kimin ne olduğunu. Metin Arolat gidip de yan çiziyorsa artık gizli konuşmayan bir hayran kitlesi olduğu da kesin sanırım.

metin arolat akpli değildir,çapulcuyum falan dedi zaten.

İyiki fece'im yok

Sanatçı olunca herşeye susmak zorundamısın ?

insanlar karşı fikirlere el uzatmak yerine tekme atmaya kalkarsa bir adım ileriye gidemezler

evet zerrin özer hem sinirli,hem duygusal bi kadın,bi yandan güler,bi yandan ağlar
hele o gülmesi yokmu ıııııııı
sesini çok beğeniyorum,sezen aksuda dahil.
ya sanatçılar duygularını bizlerden çok hat safhada yaşayan insanlardır. zaten o yüzden sanatçılar ya.
. o duyarlılık olmasa zaten sanatçı olamazlar..
bazen şoka girdiğimiz şaşırdığımız tepkileri o duyarlılıklarından.

bende zerrini çok severim.. önce okudum neden bunu yazmış diye. tweetlere baktım. ve hak verdim ona. çünkü gerçekten iğrenç ötesiydi yazılanlar.

Son düzenleme:
İyiki fece'im yok

Sanatçı olunca herşeye susmak zorundamısın ?

insanlar karşı fikirlere el uzatmak yerine tekme atmaya kalkarsa bir adım ileriye gidemezler

Tabi susmasın. O zaman karşılıklı küfürleşsinler, aşık atar gibi.
Benim bildiğim sanatçı kalemiyle, hayat tarzıyla, ortaya çıkardıklarıyla cevap verir. Zerrin Özer için demiyorum ama şurada sanatçıyım diye cevap veren bir sürü insanın üzerine “ sanatçı” elbisesi çok eğreti duruyor.

İpekcim bir toplantıya katılmak AKP'li olmak anlamına gelmiyor .. hemde gelmesin zaten . bu ülkede herkes taraf olmak zorundamı bunu anlamıyorum yahu

ipekcim susmamak illaki küfür etmek demek değildir

İpekcim bir toplantıya katılmak AKP'li olmak anlamına gelmiyor .. hemde gelmesin zaten . bu ülkede herkes taraf olmak zorundamı bunu anlamıyorum yahu

Yok canım katılınca zaten AKP li olmazsın. Kaldı ki Sanatçıysan eğer her teli ve rengi takip etmek zorundasın..
Ama Metin Arolat o toplantıya katılınca Tayyiple karşılaşınca sözüm ona “Ben Çapulcu Metin” demiş.
Biliyor muydun bunu?
Nedense bana inandırıcı gelmedi.

yani..

farzetki akpli aeben,bu hakaretleri hakediyormu.
bu iğrençliği bu namusa lafları hakediyormu.
bence asla. her halikarda hiç bir insan bu hakaretleri kaldıramazdı. ve haketmezdi.

Son düzenleme:
Valla derken TV de çıktı mı? Ben görmedim. Her karede son saadet yaşıyor gibi geldi bana. Yakın markaj üstelik bakarsanız resimlere. Ben onu dediğine pek inanmadım.

burada haberlerde okuduk,konu açıldı görmedinizmi?
ben tv pek izlemiyorum kızımdan dolayı,izletmiyorda
akpli olabilir sanatçılar bunda kötü bişey yok
sadece yan çizerlerse hoş değil,neysen o
alt tarafı toplantıya gittiler,topa tutuldular.

kadının adamın icraatlarından haberi olmayabilir çünkü çok iyi oyuncu ve TRT yi de çok iyi kullandı ayrıca kendi medyası var her daim iş başında olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…