İyi de vatandaş onun namusunu nereden bilsin. Belli ki kışkırtıyor belli ki saçmalıyor..
Orta okulda erkekler birbiriyle kavga edince anasına küfredenler için hocalar şöyle derdi: o öyle dedi diye sen/annen öyle mi olacak? Bırak onun terbiyesizliği…
Yani susmasın elbette ama bunun sonu yok ki..bu laf kavgası, seviye daha da düştükçe düşer ve öyle devam eder.
Ben yakıştıramıyorum özellikle eski sanatçıların bu şekilde polemiklere girmesine.[/QUOTE]
aynını düşünüyorum ipek..
Reklam için yaptı demiyorum zaten. Ben Zerrin Özer şarkılarıyla büyüdüm. İlk aşık olduğum zaman onun şarkılarını dinledim. Çok da severim kesinlikle.
Ben sadece şu sosyal medya bu kadar hayatımıza girdiğinden beri sanat camiasının içimize bu kadar girmiş olmasındansa 1 tık geride kalmalarını tercih ederdim.
Geçen Pınar Altuğ’un eksik olan kaşına laf atmış biri:
--canım neden kaşların böyle, kalın kaş moda..
Pınar: çıkıyor da ben mi uzatmıyorum..
--ben senin iyiliğin için söylüyorum tatlım yoksa banane..
Yani birbirini hiç tanımayan insanların bu tür muhabbetler yapmasını kısmen eleştiriyorum.
valla bilmiyorsa yosma it demeyecek. sana biri kkda yosma dese susarmısın it dese peki. şerefsiz dese
kusura bakma ama herkes bazı kelimeleri yutamaz. ben dahil.
sanatçıda insan. onunda duyguları var. ruhsuz ve hissiz değil
onunda namusu onuru var. ben sanatçıyom ana avrat küfretti cevap vermeyim demek öyle kolay değil..
tam tersi bizlerden dahada hisli ve duygusal onlar.. bizden bin kat fazla tepki verir sanatçı.
bu seferde sanatçılar,çok kibirli bize yaklaşmıyor derler
her zaman bi kulp bulunur,önemeli olan dengeyi sağlamak.
zerrin özer çok naif hassas bir kadın aslında..
çokta duygusal. sanatçı duyarlılığı hat safhada. .
o bile bu lafları kaldıramıyorsa düşünün artık kadına edilen hakaretleri. buraya bir kısmını koydum. sanatçıının tweeterı olur bence. sanatçı ve seveni bu şekilde yanyana hoş oluyor. ulaşılmaz sanatçı imajını yıkması bence güzel.
sizden biriyim bende imajı hoş. ama bu bazılarının küfretmesine sebep değil.
kadın toplantıya girmiş diye,yosma iti,şerefsiz ,yüz karası vs tarzı betimlenmesine hele hiç sebep değil. ben akpli değilim. bilen beni bilir. ama şu yapılanları hoş karşılamıyorum.
üstelik bu hareketler akpninde işine geliyor. akp li olmayanlar böyle değil.. bizler bu değiliz. en büyükl kızgınlıuğım bu benim. akp karşıylarının bu şlekilde görülmesi
Ben artık seçemiyorum kimin akepeli kimin ne olduğunu. Metin Arolat gidip de yan çiziyorsa artık gizli konuşmayan bir hayran kitlesi olduğu da kesin sanırım.
metin arolat akpli değildir,çapulcuyum falan dedi zaten.
ya sanatçılar duygularını bizlerden çok hat safhada yaşayan insanlardır. zaten o yüzden sanatçılar ya.evet zerrin özer hem sinirli,hem duygusal bi kadın,bi yandan güler,bi yandan ağlar
hele o gülmesi yokmu ıııııııı
sesini çok beğeniyorum,sezen aksuda dahil.
İyiki fece'im yok
Sanatçı olunca herşeye susmak zorundamısın ?
insanlar karşı fikirlere el uzatmak yerine tekme atmaya kalkarsa bir adım ileriye gidemezler
Ben artık seçemiyorum kimin akepeli kimin ne olduğunu. Metin Arolat gidip de yan çiziyorsa artık gizli konuşmayan bir hayran kitlesi olduğu da kesin sanırım.
Tabi susmasın. O zaman karşılıklı küfürleşsinler, aşık atar gibi.
Benim bildiğim sanatçı kalemiyle, hayat tarzıyla, ortaya çıkardıklarıyla cevap verir. Zerrin Özer için demiyorum ama şurada sanatçıyım diye cevap veren bir sürü insanın üzerine sanatçı elbisesi çok eğreti duruyor.
İpekcim bir toplantıya katılmak AKP'li olmak anlamına gelmiyor .. hemde gelmesin zaten . bu ülkede herkes taraf olmak zorundamı bunu anlamıyorum yahu
İpekcim bir toplantıya katılmak AKP'li olmak anlamına gelmiyor .. hemde gelmesin zaten . bu ülkede herkes taraf olmak zorundamı bunu anlamıyorum yahu
ipekcim susmamak illaki küfür etmek demek değildir
Valla derken TV de çıktı mı? Ben görmedim. Her karede son saadet yaşıyor gibi geldi bana. Yakın markaj üstelik bakarsanız resimlere. Ben onu dediğine pek inanmadım.
Salak, hıyar vb küfür gurubuna girmiyorsa eyvallah.
Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"
Başbakan Erdoğan'ın davetine katılan isimlerden biri olan Zerrin Özer tepkilere sert çıktı: Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğanın Vizyon Belgesini açıkladığı toplantıya katıldığı gerekçesiyle sosyal medyada eleştirilen ünlü isimlerden Zerrin Özer tepkilere yanıt verdi.
"Salaklığınızdan birleşemiyoruz anladın mı hıyar"
Vizyon Belgesi toplantısına katılması, Alevi kimliği üzerinden tartışma konusu yapılan ve boynunda taşıdığı Zülfikâr kolyesine gösterilen tepkiler üzerine Sanatçı Zerrin Özer, Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu.
Özer, şunları söyledi:
Zülfikarıma laf yok... Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller... Düne kadar Aleviyim demeye korkan cahiller Zülfikarı ilk takan Aleviyim. Sizin salaklığınızdan birleşemiyoruz.. Yoksa kim bizim kadar çoğunluk. Yıllardır, korka korka saklandınız utançmışız gibi. Bana Alevilikten söz etmeyin de karşıma gelin korkaklar!!! Bu arada ettiğiniz ahlaksızca sözlerle benim hiç işim olmaz.Yani kendin yazıyorsun kendin okuyorsun,anladın mı hıyar?
http://www.haberartibir.com.tr/gundem/aklinizi-alirim-kucuk-beyinli-cahiller-h16645.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?