Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller!"

birşey sana yanlış gelebilir. bunu hakaretlemi söylemek zorundasın. insan gibi yaz. illa küfretmen ,hakaret etmen mi gerekir.
eleştirebilirsin,sana terstir yapılan. tamamda bunlar ne ya. iğrençliğin ötesi. insan gibi eleştirmeyiı bilemiyoruz.
bu değil. heryerde böyle üslubumuzu anında seviyenin dibine indiriyoruz.
sonrada etkiye tepki alınca
aaa ne kadaer ayıp etti. iyi sen küfür et hakaretleri say bende yarabbi şükür diyeyim. oldu.

Son düzenleme:
bu bir kısmı. ben daha fecilerini koymaddım. ayıp gerçekten. kadının namusuna inancına herşeyine hakaret edilmiş.

ya ben seni zerrin özere kızdın sandım :) 2.mesajında anladım demek istediğini
ironi yapıyorsun sandım gerçekten küfür etmişler dedin ya :)
çünkü mesajına bakıyorum küfürde yok,aynı düşüncedeymişiz,onlarıda koysana ben bakamıyorum.

Bizim milletimizde azcık cesur görünmek için birkaç küfür ya da argo şart. Hele sanatçıysan tüm insanlara istediğin gibi hitap etme hakkın vardır.

yok . tepkilere kızdım. sabah sabah okudum. çok ayıp etmişler. inan ben usturuplularını koydum.
koyarımda mune beni banlamasın:).
feciler çünkü..

o küfür edenler mahkemelik olunca,korkudan fellik fellik kaçıyorlar.
küfür ettinde noldu sanki,bazen youtube bakıyorum yorumlara,valla utanıyorum okumaya
ana bacı gidiyorlar ayıp ya.

o küfür edenler mahkemelik olunca,korkudan fellik fellik kaçıyorlar.
küfür ettinde noldu sanki,bazen youtube bakıyorum yorumlara,valla utanıyorum okumaya
ana bacı gidiyorlar ayıp ya.

Onların zaten kükremesi klavye ardından oluyor. Gerçek hayatta en önde onlar kaçar ya da konuşmayan tiplerdir. Klavyede ne kadar çok küfür, reelde o kadar tırsık erkek karakteri.
Bence Zerrin Özer o noktada hata ederek onların seviyesine düşmüş.
Sezen Aksu yapar mıydı öyle bir şey mesela?

yok . tepkilere kızdım. sabah sabah okudum. çok ayıp etmişler. inan ben usturuplularını koydum.
koyarımda mune beni banlamasın:).
feciler çünkü..

bu sabah tekrarmı yazılmış,mune banlamaz heralde,sen yazmıyorsun ki sonuçta :)

sezen aksu yapmaz,onun duruşu farklı,zerrin özer zaten sinirli biri,ama bu söylenenlere kim dayanabilir ki
kadın küfür etmemiş,hakaret etmiş,bence seviyesini düşürecek bişey yok ortada
oky ne dedi,namusuna bile dil uzatmışlar dedi,ne yapabilirdi ki?

ya bu kadın akp lide olabilir,kime ne?
twittlere gel :) neler yazmışlar öyle

Ben şöyle yorumluyorum olayı sosyal medyayı takip etmiyorum zaten de mesela Sezen Aksu’nun hesabı var mı? Yok herhalde olsa gazetelerde falan Instagram resimleri falan çıkar herhalde. Yani duruşu daha sağlam olan sanatçılar bulaşmıyor bu tür şeylere. Hem daha gizemli hem de daha karizmatik bir hava katıyor bu olaya.
Zerrin’in kişiliği bu şekilde diye herkesi sıradan geçirme hakkı vermez bu ona. Hani kimse tolere etmek zorunda değil.
Geçen Yıldız Tilbe iki cümle saçmaladı diye ki kadının saçma tarzını herkes biliyor, topa tutuldu.
Sanatçı olmak topluma lider olmak gibidir, yön gösteren olmak gibidir.
İnsanların dediklerini tabi onaylamıyorum ama onlarla bu şekilde laf dalaşına girmiş olması saygınlığını etkiliyor diye düşünüyorum.

ya bu kadın akp lide olabilir,kime ne?
twittlere gel :) neler yazmışlar öyle
dolu böyle. sonra kadın bunlara tepki verince ayıp yaptı. kadına it,yosma şerefsiz vs densin,oda okusun geçsin.
bende sakinimdir bak ama iş onuruma namusuma hakarete gelirse o zaman alır tepkiyi.

Son düzenleme:
dolu böyle. sonra kadın bunlara tepki verince ayıp yaptı. kadına it,yosma şerefsiz vs densin,oda okusun geçsin.
bende sakinimdir bak ama iş onuruma namusuma hakarete gelirse o zaman alır tepkiyi.

İyi de vatandaş onun namusunu nereden bilsin. Belli ki kışkırtıyor belli ki saçmalıyor..
Orta okulda erkekler birbiriyle kavga edince anasına küfredenler için hocalar şöyle derdi: o öyle dedi diye sen/annen öyle mi olacak? Bırak onun terbiyesizliği…
Yani susmasın elbette ama bunun sonu yok ki..bu laf kavgası, seviye daha da düştükçe düşer ve öyle devam eder.
Ben yakıştıramıyorum özellikle eski sanatçıların bu şekilde polemiklere girmesine.

evet tarkanda öyle mesela,cevap vermediği zaman hoşuma gidiyor,ama gelde içlerine sor sen onu :)
tuğba ekinci ona bi laf etmişti,kuliste bağırmış çağırmış yanındakilere sinirle
olabilir herkesin düşüncesi farklı,her insan bir değil,oda sinirini böyle atmıştır,tabi atabildiyse
sanatçıda olsa oda bi insan neticede,ben hak veriyorum yinede
aslında zerrin özerde öyle magazinsel boş reklamlar yapan biri değil.

valla bilmiyorsa yosma it demeyecek. sana biri kkda yosma dese susarmısın it dese peki. şerefsiz dese
kusura bakma ama herkes bazı kelimeleri yutamaz. ben dahil.
sanatçıda insan. onunda duyguları var. ruhsuz ve hissiz değil
onunda namusu onuru var. ben sanatçıyom ana avrat küfretti cevap vermeyim demek öyle kolay değil..
tam tersi bizlerden dahada hisli ve duygusal onlar.. bizden bin kat fazla tepki verir sanatçı.

Son düzenleme:

yani,bu kadarda aşağılarcasına konuşulmaz,hiçte ayıp yapmadı
onlar gibi ağıza alınmayacak laflar etmemiş en azından
kadın karşıma gelinde söyleyin demiş ne güzel,pc başından yazmak kolay.

Son düzenleme:

Reklam için yaptı demiyorum zaten. Ben Zerrin Özer şarkılarıyla büyüdüm. İlk aşık olduğum zaman onun şarkılarını dinledim. Çok da severim kesinlikle.
Ben sadece şu sosyal medya bu kadar hayatımıza girdiğinden beri sanat camiasının içimize bu kadar girmiş olmasındansa 1 tık geride kalmalarını tercih ederdim.
Geçen Pınar Altuğ’un eksik olan kaşına laf atmış biri:
--canım neden kaşların böyle, kalın kaş moda..
Pınar: çıkıyor da ben mi uzatmıyorum..
--ben senin iyiliğin için söylüyorum tatlım yoksa banane..
Yani birbirini hiç tanımayan insanların bu tür muhabbetler yapmasını kısmen eleştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…