- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Erkekler düz mantık canım karısı evde çamaşırını bulaşığını ütüsünü temizliğini yapsın onlar için herşey normal tıkırında gidiyor sanıyorlar. Biraz sitem etsen herşey normal ya mantığıyla daha ne yapayım diye düşünüyorlar. Ayy ben o dönemde evi bile süpürmedim koydum gittim gezmelere, kirli gömleklerle gitti işeİşte anlatmak istedigim böyle bir tepki
Gece ders çalışıp gündüz uyuduğu için bu başlığı uygun gördün galiba. Tek sorun bu olsa gözüne batmazdı,sende gününü ona göre planlardın. O ders çalışırken çay,kahve hazırlardın. Ders çalışsa bile yanında olurdun. Ama malesef sorun bu değil..
Benimde eve gelince çalışmam gerekiyor,bazı zamanlar sabaha kadar hemde. Planlıyorum bi şekilde,işim bitince biraz geç gidiyorum eve çalışmamı dışarda yapıyorum. Bazı zamanlar sabaha kadar çalışmam gerekiyor,geceye kadar olan vakti dolu dolu geçiriyoruz. Sanki yatacakmışım gibi beraber giriyoruz yatağa,hem biraz dinlenmiş oluyorum.. Sonra kalkıp başlıyorum çalışmaya..
Sende çevre edin,o çıkınca sende çık.. O çıkıyor sen evdesin adam rahat.
Bencil ve dik basli kendisi kuyrugunu indirmiyor hic. Konsuyorum tabiki anlatiyorum varolan durumu bu sefer diyor ki sen daha ne istiyorsun?ihtiyaclarimi karsiliyor diye diyor bunu.Akademisyesn oldugunu bile bile evlenmisim evet ama bana kendisi boyle anlatmadi.cok gezdik cok tozduk.yemek konusunda iyiyim yardim ederim dedi asla etmedi halim yok dedim disari cikardi.Bulundugumuz sehirde avm yok sehir disina doktora gittgimizde avm ye de gidiyoruz kendisini oturuyor ben geziyorum.sebebi yorulmus oluyor gezmeyi sevmiyor vs. Bende diyorum ki ben niye evlendim? Ben babamin evinde daha rahattim.Cnm peki hic esinle gecirdigin vakit var mi 1 saatte olsa merak ettim ?
Benim esimde gece 1 de geliyor işten
Ve o saatten sonra arkadaslariyla takiliyor yarim saat filan arada
Normalde 1 de gelince 1 saat oturur sohbet ederdk
Bu gec gelince yattim bende
Sen zamanini mutlu oldugun insanlarla harcadin ben yatiyorum dedim
Sen istedigin gibi davraniyosun birakda bende icimden geldigi gibi davranayim dedim
Normalde birlikte yatariz ve cay sigara icmeden yatmaz
Geldi zorla kaldirdi
Oturdk gonlumu aldi iste herzaman yapmam vs.
Daha dikkatli artk
Sende ona ayirdigin vakti kaldir belli et sorarsa kirginligini anlat anlamasini sağla
Maas konusunda oyle tabiki ama yedirmiyor ki? Kongrelere universite sadece yilda 1 gittiginde parasini karsiliyoe diger gitmelerinni hep cebinden gidiyor cebinden gittigi icinde beni goturmuyor. Sadce birkere yurt disina goturdu onada kavga ederek.gelicem dedim cingar cikarttim laf soyleyerek goturdu...ama arkadaslari dalga gecti ben yalnizim sen hanimi taktin pesine diye..Evliyim, 1 yaşında bir de kızım var. Diğer tüm meslekler kadar zor elbette. Ama o kongrelere sizi de götürebilir. Belli oturumlara katılıp geri kalan vakitte gezebilirsiniz. Bir taşla iki kuş olur. Bence eşinizin mesleği dışında kendiyle alakalı sorunları var. Değilse sunulan olanaklar açısından oldukça iyi bir meslek.
Cnm ayni esimin kafasindaBencil ve dik basli kendisi kuyrugunu indirmiyor hic. Konsuyorum tabiki anlatiyorum varolan durumu bu sefer diyor ki sen daha ne istiyorsun?ihtiyaclarimi karsiliyor diye diyor bunu.Akademisyesn oldugunu bile bile evlenmisim evet ama bana kendisi boyle anlatmadi.cok gezdik cok tozduk.yemek konusunda iyiyim yardim ederim dedi asla etmedi halim yok dedim disari cikardi.Bulundugumuz sehirde avm yok sehir disina doktora gittgimizde avm ye de gidiyoruz kendisini oturuyor ben geziyorum.sebebi yorulmus oluyor gezmeyi sevmiyor vs. Bende diyorum ki ben niye evlendim? Ben babamin evinde daha rahattim.
Esimin mevkiinden etkilenmedim ziraa okadar borcun altina girmek istemezdim.ki kendisi cok kosmustur pesimde sevgililik sözluluk nisanlilik donemindede bukadar olsugunu hic yasitmadi. Anlayamamamin sebebiahni sehirde calismiyor olmamizdi ozaman anlayabilirdim belki.lisans mezunuyun yukseklisansimda var meslegim konusunda beni hic ezmedi fakat bulunndugum sehirde is olanagi yok kendi paranin kiymetini cok iyi bilenlerdenim.Siz evlenip işi bırakın, çalıştığı yerde adamın kurulu düzenine yerleşip oranın bir parçası olun, ondan sonra akademisyenlerle ilgili böyle alakasız bir başlık atın.
Değil akademisyen amele olsa işi gücü bırakıp adamın düzenine entegre olan bir kadının karşısında aslan kesilir böyle, o yokmuş gibi davranır, arkadaşlarıyla aynı şekilde takılmaya devam eder çünkü erkeklerdeki ilkel hükmetme duygusunun tatmini için bu, bulunmaz bir fırsattır.
Öteden beri ev hanımı olanlar neyse ama işi gücü olan kadın sırf böyle bir konu açmak zorunda kalmamak için bile çalışsın, aksi halde adamın bekar hayatındaki rahatlığını düzenli yemek ve seksle güzelleştirmekten öte bir etkileri olamıyor evliliklerinde.
Bu durum evlenip zaruri ya da keyfi nedenlerle işi bırakan her kadının başına da gelmez yalnız, ben konunuzda, attığınız başlık ve ifade tarzınızdan, eşinin mevkisinden etkilenmiş, bundan hareketle kendi hayatını ve kariyerini ötelemiş ama bunun bedelini yok sayılarak ödemiş bir kadın görüyorum ki aynı kadın belki bu gerçeği kabul de etmeyecek.
Yani sizin durumunuzda konu başlığı şu olmalıydı, "aklınız varsa adamın mevkisine kanmayın, ben yandım siz yanmayın."
Kesinlikle öyle..Ki çalışan kendini geliştiren insanı her zaman boş adama, bütün akşam tv izleyene tercih ederim
11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
Evet cevap vermistim. Ayni sehirde degildik ama kendini cok pesimden kostu sevgiliyken enaz ayda bir gelmeye calisirdi ikna etmek icin cok ugrasti,ben sehirdisina evlenmek istemiyordum cunku.Ama o hep olumlu anlatti belkide olmasini istedigi ni anlatti bilmiyorum sevgililik sözluluk nisanlilik derken aileside kendiside cok arzulu ve isteklilerdi ve evlendik.Ve ben mutsuzum.Diğer arkadaşlar da sormuş ama cevap vermemişsiniz. Verdiniz de görmediysem kusura bakmayın. Siz bu adamı hiç tanımadınız mı? Arkadaşlarına bu kadar bağlı adam flört nişanlılık döneminde kendini nasıl saklasın. Her gün buluşuyor diyorsunuz.
Bulundugum sehirde is olanagi yok malesefCalismiyorsun sanirim aslinda calissan bu sorunlari yasamayacaksin gibi geliyor
Fakat arabayi sana vermemesi bana cok garip geldi
Evet cok ihtiyacim var dikkat cekmeyeAnlattığınız şeylerin eşinizin mesleğiyle hiç bir alakası yok, başlığı sanırım dikkat çekmek için öyle atmışsınız.
11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
Gittigi yere kadar gider gitmezse kestirilip atilir.bu konuda taviizim yok.Guzel bir meslegim var cok sukur.Aileside sahip cikmiyorki ona hep yalnizmis ve arkadaslarina adamis kendini.Sanirim evlilik onun icin bir gereklilikmis ve gerektigi icin evlenmis bunu suan anliyorumiyi hamile bırakmaya fırsatı olmuş ne ara olduysa... bence geleceğin nasıl görebiliyorum bana düşmez ama bebeğe yazı olacak böyle ailelerin cocuklarını görüyorum perişanlar. boşanırsan bebeğinle ailenin yanında mutlu olurum diyorsan bence yap. ama bencil bir adamla kaç sene dayanabilirsin bilemiyorum. bol şans
keşke cocuk yapmasaydınBen zaten lisana mezunuyum.Kocam dik basli aramizda da 7 yas var.Arkadaslarina asla hayir demiyor benim karim hamile yalniz kalmasinndemiyor.Yada diyorum heftada 2 3 gun cik hergun cikma
Bu sefer diger arkadaslari dalga geciyor hanimdan izin alamadin diye.surekli ders calisiyor yurt icin yurtdisi kongreler dahil.Ayni dediginiz gibi ben suan resmen hizmetciyim.Elimi kolumu cektim artik gidicek ailemin yanina kafami dinlicem biraz.nasil olsa yalnizim ki? Hep ders hep ders yakindigimda gel derslere gir diyor. Zamaninda derslerime bile girdim.
Bencil ve dik basli kendisi kuyrugunu indirmiyor hic. Konsuyorum tabiki anlatiyorum varolan durumu bu sefer diyor ki sen daha ne istiyorsun?ihtiyaclarimi karsiliyor diye diyor bunu.Akademisyesn oldugunu bile bile evlenmisim evet ama bana kendisi boyle anlatmadi.cok gezdik cok tozduk.yemek konusunda iyiyim yardim ederim dedi asla etmedi halim yok dedim disari cikardi.Bulundugumuz sehirde avm yok sehir disina doktora gittgimizde avm ye de gidiyoruz kendisini oturuyor ben geziyorum.sebebi yorulmus oluyor gezmeyi sevmiyor vs. Bende diyorum ki ben niye evlendim? Ben babamin evinde daha rahattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?