Akliniz varsa akademisyen biriyle evlenmeyin

İşte anlatmak istedigim böyle bir tepki
Erkekler düz mantık canım karısı evde çamaşırını bulaşığını ütüsünü temizliğini yapsın onlar için herşey normal tıkırında gidiyor sanıyorlar. Biraz sitem etsen herşey normal ya mantığıyla daha ne yapayım diye düşünüyorlar. Ayy ben o dönemde evi bile süpürmedim koydum gittim gezmelere, kirli gömleklerle gitti işe göze göz dişe diş
 
Anlattığınız şeylerin eşinizin mesleğiyle hiç bir alakası yok, başlığı sanırım dikkat çekmek için öyle atmışsınız.
 

Ki çalışan kendini geliştiren insanı her zaman boş adama, bütün akşam tv izleyene tercih ederim
 
Calismiyorsun sanirim aslinda calissan bu sorunlari yasamayacaksin gibi geliyor
Fakat arabayi sana vermemesi bana cok garip geldi
 
Bencil ve dik basli kendisi kuyrugunu indirmiyor hic. Konsuyorum tabiki anlatiyorum varolan durumu bu sefer diyor ki sen daha ne istiyorsun?ihtiyaclarimi karsiliyor diye diyor bunu.Akademisyesn oldugunu bile bile evlenmisim evet ama bana kendisi boyle anlatmadi.cok gezdik cok tozduk.yemek konusunda iyiyim yardim ederim dedi asla etmedi halim yok dedim disari cikardi.Bulundugumuz sehirde avm yok sehir disina doktora gittgimizde avm ye de gidiyoruz kendisini oturuyor ben geziyorum.sebebi yorulmus oluyor gezmeyi sevmiyor vs. Bende diyorum ki ben niye evlendim? Ben babamin evinde daha rahattim.
 
Maas konusunda oyle tabiki ama yedirmiyor ki? Kongrelere universite sadece yilda 1 gittiginde parasini karsiliyoe diger gitmelerinni hep cebinden gidiyor cebinden gittigi icinde beni goturmuyor. Sadce birkere yurt disina goturdu onada kavga ederek.gelicem dedim cingar cikarttim laf soyleyerek goturdu...ama arkadaslari dalga gecti ben yalnizim sen hanimi taktin pesine diye..
 
Cnm ayni esimin kafasinda
O da derki eksigin yok daha ne istiyosun
Saniyorki tek ihtiyacim erzak ,kiyafet vs.
Ben sevgi ilgi istiyorum dedim
Inanki anlamiyorlar gercekten duz mantik erkekler
Dedigim gibi yavas yavas anlaticaz
Ona zaman ayirmayarak ilgi gostermeyerek anlaticaz empati kurmasini sagliyacaz
Susarsak bisey degismicek,carlamiyacagizda tabiki
O vakit ayirmiyorsa sende ayirma senle neyi yapmayi seviyorsa onu kisitla
 
Esimin mevkiinden etkilenmedim ziraa okadar borcun altina girmek istemezdim.ki kendisi cok kosmustur pesimde sevgililik sözluluk nisanlilik donemindede bukadar olsugunu hic yasitmadi. Anlayamamamin sebebiahni sehirde calismiyor olmamizdi ozaman anlayabilirdim belki.lisans mezunuyun yukseklisansimda var meslegim konusunda beni hic ezmedi fakat bulunndugum sehirde is olanagi yok kendi paranin kiymetini cok iyi bilenlerdenim.
 

Bunların hiç birinin akademisyenlikle alakası olan şeyler değil. Eşin bekar hayatına devam ediyor ve çok bencil biri. Biz demeyi başaramamış. Ya da aşırı aşkı sevgisi yok. Görücü usulü mü evlendiniz? Eşine değer veren adam bunları yapmaz.
Genel olarak erkekler çok ince düşünceli değiller ama onları ehlileştirmek gerekiyor. Zaman'ında doğru tepkiler vermek ve taviz vermemek gibi. Sen evde yalnız oturacaksın da beyefendi hayatını yaşayacak, öyle bir hayat olamaz.
 
Evet cevap vermistim. Ayni sehirde degildik ama kendini cok pesimden kostu sevgiliyken enaz ayda bir gelmeye calisirdi ikna etmek icin cok ugrasti,ben sehirdisina evlenmek istemiyordum cunku.Ama o hep olumlu anlatti belkide olmasini istedigi ni anlatti bilmiyorum sevgililik sözluluk nisanlilik derken aileside kendiside cok arzulu ve isteklilerdi ve evlendik.Ve ben mutsuzum.
 
iyi hamile bırakmaya fırsatı olmuş ne ara olduysa... bence geleceğin nasıl görebiliyorum bana düşmez ama bebeğe yazı olacak böyle ailelerin cocuklarını görüyorum perişanlar. boşanırsan bebeğinle ailenin yanında mutlu olurum diyorsan bence yap. ama bencil bir adamla kaç sene dayanabilirsin bilemiyorum. bol şans
 

Akademisyenlikle ne alakası var bunların?
Eşiniz problemli, akademisyenler değil.
 
Gittigi yere kadar gider gitmezse kestirilip atilir.bu konuda taviizim yok.Guzel bir meslegim var cok sukur.Aileside sahip cikmiyorki ona hep yalnizmis ve arkadaslarina adamis kendini.Sanirim evlilik onun icin bir gereklilikmis ve gerektigi icin evlenmis bunu suan anliyorum
 
keşke cocuk yapmasaydın
 

ama işte bunlar kişilik

evet evde bunalmışsınız ama siz zaten ben başka şehre evlenmek istemiyorum diye gelmişsiniz

ev falan hazırlayamadık bana ilginç geldi yani

tamam bir örnek pembiş pembiş ev kurmazsınız da bir hafta gelir alırsınız sonra gidersiniz gelip kurulur eşya

akademisyen ise üniversite vardır ya da hadi meslek yüksek okulu olsun

o zaman size de bir şekilde iş vardır yani

her yeter esnaf ise siz de esnaf olun

üni öğrencilerine kafe açın mesela

ya da eğitiminiz neye uygunsa onu açın

sonuçta avm yoksa yok anamızın karnından avm ile mi doğduk

kendinize o şehrde hayat kurun

zira aksi halde eşinizin öğle yemeğini ahmet ile yemesi bile size batar

ben bursa ya ilk geldiğimde haftanın 6 günü çalışırdık pazar da eşim parti çalışmalarına giderdi

ben de kendime göre bir hayat kurmuştum gezerdim , olmazsa oturur yemek vs yapardım ya da dinlenirdim

o nedenle kendi hayatınızı kurun ki ömür kolay geçsin

çocukla daha fazla bunalırsınız
 
Cidden bazı erkekler öyle karaktersiz ki. Akademisyen doktor öğretmen fark etmez. Mesela ben de böyle bi kaç kişi tanıyorum. Eşlerini evde bırakıyorlar ve sırf gezme amaçlı kongrelerde yurt içi dışı geziyorlar. Hatta birine dedim: hocam niye eşinizi getirmediniz? Diyor ki tamamen maddiyat kaynaklı hocam, isterdim getirmeyi. Sonra bakıyorum, adamın maddi sorunu falan yok, hesabında en az 30.000 tl var. Tamam biriktiriyor olabilirsin ama eşinin de mi hiç Hakkı yok gezmeye. Yok o evde çocuk doğuracak. Yani aslında mesele eşine değer vermemek, eşinin işi çocuk yemek, temizlik. Resmen dışarda ayrı bir hayatları var. Hatta bu kişiler gittikleri kongrelerde resmen eğlencenin dibine vuruyorlar relax bir şekilde. Garibim kadın da eşi zorunlu akademik çalışma yapıyor sanıyor. Sinir oluyorum bu tiplere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…