- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Benim Kocam da akademisyen hiçte BÖyle bir Ada'm değil. Ne alaka yani şimdi akademisyen. Yani bişey derken saçmalamada boyut atlıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu eşinizin kişiliği akademisyenlikle alakaksı yokki11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
Sizin sanırım akademisyen olduğu için beklentiniz çok farklı boyuttaydı ama karşılaştığınız çok farklı olunca oradan girdiniz olaya...ama eşinizin kişiliğşnde problemler büyük bunun meslek ile alakası yokBaslik yanlis olabilir ben cok bilmislikten oyle yazdim. 10 yilda gorussen 1 yilda gorussen ayni evin icin giirdiginde malesef taniyip tanimadigini anlamiyorsun ki?
Simdilik bosanmayi dusunmuyorum ama bam telim tutarsa arkama donup bakmayacagimi bilir.
Calisma konusunda bulundugum yerde is olanagi yok sadece kucuk esnaflar var. Ucretli ogretmenlik icin donem de basvurmustum ama cikmadi malesef.
Akademisyenlikle alakası yok odun her yerde odun.. hala kendini bekar zannediyor eşiniz.. okumuş cahile laf anlatmak daha zor.. diyosunuz ya kendi doğruları var kafasının dikine gider diye.. o düzelcek bi şey değil.. Allah kolaylıklar versin..11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
adam arabadisyenmiş ondanArabayi kullanmaniza neden izin vermiyor
adam arabadisyenmiş ondan![]()
akademisyen olmasıyla alakası ne Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
adam normal,o adam çocuk yapan sen anormal,yok yaa bu kadınlar akıllanmaz,çocuğu olan çocuklarım için katlanıyorum dıyor,çocuğu olmayan hemen böle adamlardan çocuk yapıor bırakmak yerıne,neyse çocuk olunca düzelir
Sanirin beni anlayan bir arkadas cikti. Akademisyenlik cok bir meslek bunu cok iyi biliyorum suanda docentlige basvurdu gecelerini guzduzlerine katti goruyorum hakda veriyorum bencil biri degilim.Ben aracla ise gidip gelmesini sorun etmiyorum.Arac benim diyip paylasmiyor kullanmam icin vermiyor benim o senin degil kullanamazsin dior ama borcunu evliyken birlikte oduyoruz.Borc var diye ben tasarruf edebiliyorum ona da diyorum ki univ. Icerisinde oturuyoruz zaten yuruyerek gidebilirsin herkes gibi okula hem de birazda olsa tasarruf etmis oluruz.arac benzinli.Ben de bi yandan acikogretimde okuyorum baska bir bolum.Ben sinavlara gitmek istedigimde sen yuruyerek gidebilirsin dior?kendi aracla brn yuruyerek sirf araci paylasmamasindan o araca binmek istemeyisinden.Sevgi eksikligi konusunda katiliyorum size cunku yillarca yanliz yasamis sevmeyi sevilmeyi bilmiyor sevgiliyken boyle degildi soylerdi konusurdu elimi hic birakmazdi ama evlenince hersey gitti.Surekli ders calismak bana hic vakit yok olan vaktide arkadaslarina gider.E ben neyim?Araçla işe gidip gelmesini niye sorun yapıyorsunuz ki. Sonuçta bi kariyeri var eşinizin. Ve o araba kullanılmak için var. Hem kendiniz diyorsunuz beni istediğim heryere götürür diye sırf arabayı vermemek içinde olsa. İstediğiniz Herzaman ailenizin yanına da gidebiliyormuşsunuz be güzel. Şahsen 5 senelik evliyim öyle bi lüxüm hala yok. Kaynana ortalığı katıp karıştırıyor eşimi çok etkiliyor . Ama sanırım asıl sorun paylaşımınızın az olması burada. Ve sonuna kadar da haklısınız . Arkadaşlarına ayıracağı zamanın yarısını keşke size evliliğinize ayırabilse. Evliliklerde paylaşımların olması beraber Zaman geçirebilmek en önemliside birlikte olmaktan keyif alabilmek çok önemli. Acaba eşinizin sevgi eksikliği filan mı var. Bu konuda Nasıl düşünüyorsunuz
Söyle bir gercek var eşi nasil biktiysa esinin mesleginden illahlahedip biraktirmayi basarmis masallah diyorum cunku gercekten zor bir meslek.Ama dediginiz gibide karakterede bagli kari koca akademisyenler var birlikte calisip sabahliyorlar vakitte geciriyorlar is haricinde ama bizde paylasima dair hicbisey yok.Akademisyen diye genelleme yapmak yanlış olur aslında,
Bizim bakkalimiz da akademisyen. 2 çocuktan sonra eşi yeter işi değil beni ve çocuklarını seç artık demiş. Şimdi eşi ile bakkal işletiyor.
Urunleri kendi kategorisinde Alfabetik sıraya göre dizen akademisyen bir bakkalimiz var.
İş kocada bitiyor yani.