- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Akademisyenliğiyle kocalığının bir bağı yok. Sizin kocanız bir odun ceşidi.11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
Akademisyenle evlendiğini başka nasıl dile getirebilirdi ama değil mi:)getiremezsiniz bence.
ayrıca akademisyenlikle ne alakası var ki?
Akademisyenle evlendiğini başka nasıl dile getirebilirdi ama değil mi:)
Benim eşim de araştırma görevlisi yani akademisyen. Asla eşiniz gibi biri değil. Karakter meselesi bu canım. Elbette ders çalışmaları lazım ama arkadaşları ve eşine ayıracağı zamanı dengelemek zorunda. Adam bekar hayatını devam ettiriyor sen de onun hizmetçisi gibi bir şey olmuşsun. Kusura bakma ama böyle malesef. Seni eve kapatmış maddi ihtiyaçlarını karşılıyor manevi bir ihtiyacın yokmuş gibi davranıyor. Kendine bunu yapma. Aranızda sevgi yok anladığım kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.11 aylik evliyim esim akademisyen ben de marmaradan dogu karafenize 50bin nufusluk bir sehre gelin geldim esim burdaki üniv.akademisyen.8 yildir burada yalniz yasiyor mus esin ben de evlendigimde direk esimin evine tasindin ev falan duzme islemleri yapamadik mesafe cok uzak oldugu icin ikimizin aileside bizden uzakta.Isimi biraktim evlendim ve suan da da 2.5aylik hamileyim.Esimle evlenirken 30bin arkerlik borcunun son kisimlari oderken evlendik birda arac almis bekarken onun borcu hemen hemen 50bin borcu vardi.dugunude kendi yapti benim ailem ustune dusen herseyi yapti.dugun borcuyla hemen hemen 90 bin borcumuz vardi evlendigimizde ve sadece o salon takimi aldi ailemde yatakodasini aldi evimiz 3 oda 1 salon 2 oda bos kaldi masraf olmasin diye hic sorun etmedim.
Esim dikbaşli,sadece kendi dogrulari olan biri,her istedigimde beni memlketime gonderir fakat bunlar yetmior. Ama benim asil sorunum Beni cok yalniz birakiyor.zaten burda kimsem yok surekli evdeyim ve artik dun aksam sabrim tasti.ramazanin ilk gununden beri her aksam iftardan sonra arkadaslarinin yanina gider gece 12 1 gibi gelir,sabaha kadar oturur ders calisir,sabah ben kalkarim o yatar aksama kadar uyur ve ben hep yalnizim.aksam maci evde izlicem dedi 10 bucuga kadar evdeydi arkadaslari aradi cagardilar totem yapalim gel vs. Giyindi ustunu gitti soylendim tenezzul edip cevap vermedi.Ona gore hanimdan izin alinmasi gerekmiyor evin reisi o.Arabasini benimle paylasmaz o benim kullanmicaksin der.dugunde takilan takilar senin degil ikimizin der.Alip karimida biryere gotureyim hava alsin demez.Ama ben nereye gitmek istersem goturur getirir sirf araci bana vermemek icin.Hep bir bilmis.Simdide gitmek istiyorum memleketime yillik izni beklemek istemiyorum.Ben bunun icin mi evlendim? Ha var ha yok.Borctan zaten bisey yapamiyoruz ama kendisi yurume 15 dk mesafe yi aracla gider.Akciger rahatsizligi gecirmis bekarden sigara icme hemde para harcamazsin.Ben bununla tasarffum yapmam ama ben salak gibi belediye otobus karti kullaniyorum ki tasarruf olsun diye.Nasil yola getiricem ben bu adami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?