• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımı yitirmek üzereyim pişmanım

konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum
cevap vermiyor ablası..
onun düşündüğü tek şey bakire kalmak..

bence annene ve babana anlat..
ben sizin çok namuslu kızınız ilerde eşimi kandırmak için anal ilişki yaşıyorum de.
konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum
İlkti çok pişman oldum zaten

cevap vermiyor ablası..
onun düşündüğü tek şey bakire kalmak..
Bu anal olayını zaten oldum olası anlamam .Bekaret sıkıntısı olmayanların zevk için yapmalarını anlıyorum da bakirelik bozmamak için yapılınca iğreniyorum nedense .

hamile olmadığınız başka nasıl ispatlanabilir valla ben başka yönteö bilmiyorum..
Praranoyagım işte çok gittim jinekologa bile derdimi anlattım oda kesinlikle değilsin dedi ama internette bazıları yazmış kanda çıkmayan gebelikler oluyor diye bu yüzden korktum

Bu anal olayını zaten oldum olası anlamam .Bekaret sıkıntısı olmayanların zevk için yapmalarını anlıyorum da bakirelik bozmamak için yapılınca iğreniyorum nedense .
bende aynı durumdayım..
karşısındakini kandırdığını sanarak kendini kandırıp koca bi yalanla yaşayacak ömür boyu.
yazık.

Savundugumdan değil ama o da çok pişman oldu 4 aydır hergün bu kuruntularımı cekıyor
çekecek elbet .
Elin büyütüp okula okusun diye gönderdiği kızı arkadan ... biliyor .
Ben senin yerinde olsam uzak dururdum o ırz düşmanından .

Hayır hiç mi canın yanmadı? Hiç mi kendini kötü hissetmedin kim ne derse desin anal ilişkiye karşıyım arkadaş!!

Praranoyagım işte çok gittim jinekologa bile derdimi anlattım oda kesinlikle değilsin dedi ama internette bazıları yazmış kanda çıkmayan gebelikler oluyor diye bu yüzden korktum

artık tıbbın yapacağı birşey yok..bu sana büyük bir ders olsun..

çekecek elbet .
Elin büyütüp okula okusun diye gönderdiği kızı arkadan ... biliyor .
Ben senin yerinde olsam uzak dururdum o ırz düşmanından .
Toparlanabilsem herşeyi daha mantıklı düşünüp karar vericem o konuda ama mantıklı düşünemiyorum

Back
X