yaptırdıgım testlerin hepsi kan testi ama hiç birine inanamıyorum işte
hamile olmadığınız başka nasıl ispatlanabilir valla ben başka yönteö bilmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırdıgım testlerin hepsi kan testi ama hiç birine inanamıyorum işte
cevap vermiyor ablası..konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum
kendilerini kandırıyorlar işte.O zaman nefsine hakim olacaktin ya . Şimdi icin cok mu rahat kendini namuslu.durusut babasının açılmamış gonca kizi mo saniyorsun . ? Yapma yapmayin be kardesim
bence annene ve babana anlat..
ben sizin çok namuslu kızınız ilerde eşimi kandırmak için anal ilişki yaşıyorum de.
İlkti çok pişman oldum zatenkonunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum
Bu anal olayını zaten oldum olası anlamam .Bekaret sıkıntısı olmayanların zevk için yapmalarını anlıyorum da bakirelik bozmamak için yapılınca iğreniyorum nedense .cevap vermiyor ablası..
onun düşündüğü tek şey bakire kalmak..
pek ilk kalacakmış gibi durmuyor ya neyse..İlkti çok pişman oldum zaten
karbonatlı suya otursun köpürürse hamilehamile olmadığınız başka nasıl ispatlanabilir valla ben başka yönteö bilmiyorum..
İlkti çok pişman oldum zaten
İlkti çok pişman oldum zaten
Praranoyagım işte çok gittim jinekologa bile derdimi anlattım oda kesinlikle değilsin dedi ama internette bazıları yazmış kanda çıkmayan gebelikler oluyor diye bu yüzden korktumhamile olmadığınız başka nasıl ispatlanabilir valla ben başka yönteö bilmiyorum..
bende aynı durumdayım..Bu anal olayını zaten oldum olası anlamam .Bekaret sıkıntısı olmayanların zevk için yapmalarını anlıyorum da bakirelik bozmamak için yapılınca iğreniyorum nedense .
Savundugumdan değil ama o da çok pişman oldu 4 aydır hergün bu kuruntularımı cekıyorhamile değilsinizdir o pislik herifi hayatınızdan defedip tertemiz bir sayfa açın bence
4 ay olmuş şimdiye kaç kere belli olurdu tamam kuruntuyu bırak değilsin işte bir daha yapma adem bu kadar hayıflanacaksın.Savundugumdan değil ama o da çok pişman oldu 4 aydır hergün bu kuruntularımı cekıyor
çekecek elbet .Savundugumdan değil ama o da çok pişman oldu 4 aydır hergün bu kuruntularımı cekıyor
Praranoyagım işte çok gittim jinekologa bile derdimi anlattım oda kesinlikle değilsin dedi ama internette bazıları yazmış kanda çıkmayan gebelikler oluyor diye bu yüzden korktum
Toparlanabilsem herşeyi daha mantıklı düşünüp karar vericem o konuda ama mantıklı düşünemiyorumçekecek elbet .
Elin büyütüp okula okusun diye gönderdiği kızı arkadan ... biliyor .
Ben senin yerinde olsam uzak dururdum o ırz düşmanından .
Çok büyük ders oldu çok büyükartık tıbbın yapacağı birşey yok..bu sana büyük bir ders olsun..