of hamile değilsin ama uğraşırsan kalacaksın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklımı yitirmek üzereyim pişmanım
- Konu Sahibi kdr akby
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kkadın canından olucak ya değermiydi bir erkek için yıpratmış kendiniBir ton ilaç içmişsin ondan olmuştur o lekeler.
2 ay regl olmuşsun nerden gelecek bu bebek allasen.
BiliyorumBence kendini çok suçlu hissettiğin için bunu hamilelikle kompanze ediyorsun
Hamile olamayacağını sen de bal gibi biliyorsun aslında
Aynen bu şekilde düşünüyorum hep acaba ceza verir mi Allah bana diye düşünmekten alamıyorum kendımıBen sende Obsesif Kompülsif tanıdıklarımdan parçalar gördüm biraz, bu kadar çok kafana takma bence hamile olmadığın çok açık! Bu kadar takmanın sebebi nedir, yaşadıkların için pişman mısın ceza alacağım hamila kalıp mahvolacağım gibi mi düşünüyorsun? Bence sakin ol, mantıklı düşün derim, kendine bu şekilde kuruntularla yüklenmen hiçbir işe yaramaz ki. Bence de bu arada neden yargılayalım herkesin kendi hayatı ama bence biz değil sen kendini çok yargılamışsın ondan bu kadar takıntı yapmışsın. Takıntı yapmadan düşün bence bu işleri :)
Canımdan olsam daha iyi diye düşünüyorum artık o derece yıprattım bitirdim kendimikkadın canından olucak ya değermiydi bir erkek için yıpratmış kendini
bu sırada erkek arkadaşın ne yapıyor,lay lay lom..yazık değilmi sana içine böyle ilişkininCanımdan olsam daha iyi diye düşünüyorum artık o derece yıprattım bitirdim kendimi
yargılayacaksınız beni biliyorum ama lütfen akıl verin. 3 buçuk ay önce erkek arkadaşımla analdan ilişki yaşadık boşalma vs hiç bir şekilde olmadı sadece zevk suyu vajinama akıp hamile bırakır mı diye düşündüm hep.5 defa kanda gebelik testi yaptırdım . ultrasona girdim yine bişey çıkmadı. adetlerimide oluyorum 2 kez tarlusal yardımıyla oldum. en sonda ella kullandım saçma sapan kuruntulara kapılıp . yine adet oldum . ama elladan sonra vücudumun sağ trafında koltuk altım ve göğsümün alt kısmında küçük kahverengi lekeler oluştu. bu lekelerin hamilelikle ilgili olabileceğini okudum ve şu an içim içimi yiyor çok korkuyorum . acaba hamile olupta bunca testte çıkmayabilir mi. yada bu lekelerin sebebi nedir lütfen bi akıl verin çok pişmanım ama bunları düşünmekten çok yıprandım artuk
Tebriklee hamilesiniz .
Kan testi dion . Ulyrason dion istune adet oldun helal yani ne sperm ne yumurtaymis derim
Leylekler getirmeyeceğine göre değilsin. Ama ha gayret..
aynen öyleay bitmediniz bi ya. içim çömeldi. değilsin kardeş değilsin. hadi git şimdi
nerde saçma sapan tip varsa bugün hep bdv de
bi gidin yaa
Tam 4 aydır başının etini yiyorum ayrılsa yeridir onunda canından bezdirdim kendimde bezdim zatenbu sırada erkek arkadaşın ne yapıyor,lay lay lom..yazık değilmi sana içine böyle ilişkinin
Ciddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyorOlabilir tabiki neden olmasın yani nadir de olsa anlaşılamayan hamilelikler oluyor. Piyango kime vurur bilinmez...
ileriye yönelik düşünüyormusun bu kişiyleTam 4 aydır başının etini yiyorum ayrılsa yeridir onunda canından bezdirdim kendimde bezdim zaten