• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımı yitirmek üzereyim pişmanım

Ciddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyor
evet anal yoldan hamile kalanlar var ama binde bir .
Anal yolla giren spermlerin vajinaya ulaşıp ulaşmamasına bağlı .
Anal ilişkide canınız yanmıyor mu allahaşkına nasıl yapabiliyorsunuz ?

bu kadar sorun edeceksen ne diye birlikte olursun?
hayır bide normalinden değil de ters ilişki..
tabi yaa allah muhafaza sevgilinden felan ayrılırsın..
sen namuslu sen bakire sen tertemizsin!!
bla bla bla..

evet anal yoldan hamile kalanlar var ama binde bir .
Anal yolla giren spermlerin vajinaya ulaşıp ulaşmamasına bağlı .
Anal ilişkide canınız yanmıyor mu allahaşkına nasıl yapabiliyorsunuz ?
Biliyorum kalınıyor. Ama bu binde birlerin hepsi beni bulabilir mi düşünmekten çok yoruldum artık. Kanda çıkmaması adet olmam ultrasonda gözükmemesi

Ciddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyor
Tabiki ciddi değilim. Bilimin her nimetinden faydalanıp hamile değilsin cevabı almışsın ama inanmamışsın zaten, burada ne dersek diyelim bize de inanmayacaksın. Kaldı ki hamile olabilsen bile bunca stresden sonra düşer o bebek

Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlar

O zaman nefsine hakim olacaktin ya . Şimdi icin cok mu rahat kendini namuslu.durusut babasının açılmamış gonca kizi mo saniyorsun . ? Yapma yapmayin be kardesim

Bende olmadığıma inandım hep ama en ufak biseyi buna yoruyorum tam unuttum derken bu lekeler çıktı birde

sen çıldırmışsın bacım bir leke ile hamile kaldığına nasıl inandırdın kendini yani benim psikolojım bozukta sen hepten bozmuşsun boşa üzülme değilsin :)

3,5 ay önce olan ilişki,defalarca olumsuz sonuç,2 ay adet görmek ve hala hamilemiyim diye kuruntuya kapılmak ve sakıncalı ilaçlar içmek?
E bravo..Madem bu kadar korkuyodun yapmasaydın diyeceğim ama onuda demek istemiyorum.Çocuk dediğiniz şey öyle hemen yapılmıyor,yaşın kaç bilmiyorum ama bida ha bu kadar strese gireceksen,el elede tutusma canım sen:KK64:

İlişkiye girerken anal tercih edince ilişki yaşamadığını, seks yapmamış olduğunu mu zannediyorsun ? Zararlarından haberin var mı senin ? Emin ol ileride bakire değilim diye alan olmaz düşüncenden daha beter sonuçlara maruz kalırsın bin pişman olursun. Bekarete bu kadar önem veriyorsan ya hiçbir şekilde yapma yada yapacaksan adam gibi yap bu tarz yollar seçmeden... Haydar Dümen okumayı ve internetten zevk suyuyla hamile kalınır mı diye araştırmayıda bırak. Saçma sapan şeylere inanma.. Hamile olsan şuana kadar 50 kez öğrenirdin. Hamile kalmak bu kadar basit birşey değil. Daha fazla abuk subuk ilaçlar kullanıp bünyene zarar verme.

Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlar
konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum

Back
X