7yıl oldu beraberliğimiz düşünüyorduk ama ben ölümden başka hiçbişey düşünemiyorum artıkileriye yönelik düşünüyormusun bu kişiyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklımı yitirmek üzereyim pişmanım
- Konu Sahibi kdr akby
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet anal yoldan hamile kalanlar var ama binde bir .Ciddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyor
Anal yolla giren spermlerin vajinaya ulaşıp ulaşmamasına bağlı .
Anal ilişkide canınız yanmıyor mu allahaşkına nasıl yapabiliyorsunuz ?
Ciddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyor
Kadir bey gidin bi alla sen ya . Dalga geçecek baska yer arayin .
Çok farkındayım hemde çok pişmanımbunu yaparak kendine ruhsal ve bedenen nasıl zarar verdiginin farkına vardınmı.
evet anal yoldan hamile kalanlar var ama binde bir .
Acidan Ezvk aliyorsdur
ayy o cipslerden ve içecekten ben de bende istiyoruuummmmBence kendini çok suçlu hissettiğin için bunu hamilelikle kompanze ediyorsun
Hamile olamayacağını sen de bal gibi biliyorsun aslında
Biliyorum kalınıyor. Ama bu binde birlerin hepsi beni bulabilir mi düşünmekten çok yoruldum artık. Kanda çıkmaması adet olmam ultrasonda gözükmemesievet anal yoldan hamile kalanlar var ama binde bir .
neden ölmek istiyorsun?anlatki yardım edelim7yıl oldu beraberliğimiz düşünüyorduk ama ben ölümden başka hiçbişey düşünemiyorum artık
neden ölmek istiyorsun?anlatki yardım edelim
bence boşuna ciddiye alıyorsun canım.
ayy o cipslerden ve içecekten ben de bende istiyoruuummmm
paylaşabiliriz, çok popcornum var
Tabiki ciddi değilim. Bilimin her nimetinden faydalanıp hamile değilsin cevabı almışsın ama inanmamışsın zaten, burada ne dersek diyelim bize de inanmayacaksın. Kaldı ki hamile olabilsen bile bunca stresden sonra düşer o bebekCiddi misiniz bu konuda lütfen dalga geçmeden cevaplayın inanın benim için bir kelime bile yıkım oluyor
Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlarneden ölmek istiyorsun?anlatki yardım edelim
olurrbence boşuna ciddiye alıyorsun canım.
paylaşabiliriz, çok popcornum var
bence annene ve babana anlat..Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlar
ben sizin çok namuslu kızınız ilerde eşimi kandırmak için anal ilişki yaşıyorum de.
Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlar
O zaman nefsine hakim olacaktin ya . Şimdi icin cok mu rahat kendini namuslu.durusut babasının açılmamış gonca kizi mo saniyorsun . ? Yapma yapmayin be kardesim
Aynen canımTabiki ciddi değilim. Bilimin her nimetinden faydalanıp hamile değilsin cevabı almışsın ama inanmamışsın zaten, burada ne dersek diyelim bize de inanmayacaksın. Kaldı ki hamile olabilsen bile bunca stresden sonra düşer o bebek
Bende olmadığıma inandım hep ama en ufak biseyi buna yoruyorum tam unuttum derken bu lekeler çıktı birde
sen çıldırmışsın bacım bir leke ile hamile kaldığına nasıl inandırdın kendini yani benim psikolojım bozukta sen hepten bozmuşsun boşa üzülme değilsin :)
3,5 ay önce olan ilişki,defalarca olumsuz sonuç,2 ay adet görmek ve hala hamilemiyim diye kuruntuya kapılmak ve sakıncalı ilaçlar içmek?
E bravo..Madem bu kadar korkuyodun yapmasaydın diyeceğim ama onuda demek istemiyorum.Çocuk dediğiniz şey öyle hemen yapılmıyor,yaşın kaç bilmiyorum ama bida ha bu kadar strese gireceksen,el elede tutusma canım sen
E bravo..Madem bu kadar korkuyodun yapmasaydın diyeceğim ama onuda demek istemiyorum.Çocuk dediğiniz şey öyle hemen yapılmıyor,yaşın kaç bilmiyorum ama bida ha bu kadar strese gireceksen,el elede tutusma canım sen
İlişkiye girerken anal tercih edince ilişki yaşamadığını, seks yapmamış olduğunu mu zannediyorsun ? Zararlarından haberin var mı senin ? Emin ol ileride bakire değilim diye alan olmaz düşüncenden daha beter sonuçlara maruz kalırsın bin pişman olursun. Bekarete bu kadar önem veriyorsan ya hiçbir şekilde yapma yada yapacaksan adam gibi yap bu tarz yollar seçmeden... Haydar Dümen okumayı ve internetten zevk suyuyla hamile kalınır mı diye araştırmayıda bırak. Saçma sapan şeylere inanma.. Hamile olsan şuana kadar 50 kez öğrenirdin. Hamile kalmak bu kadar basit birşey değil. Daha fazla abuk subuk ilaçlar kullanıp bünyene zarar verme.
konunun gerçek olduğunu düşünerek yazıyorum.Öğrenciyim çünkü başka şehirde okuyorum annem babama kıyamam böyle bisey varsa onlara söyleyemem mahvolurlar
Anal ilişki yaşamaktan pişman olmuyor musunuz ?
Kadını küçük düşüren bir şey çünkü .
Cidden merak ediyorum