- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Önünüze geleni Narsist ilan etmeyin, Narsisizm çok ciddi bir kişilik bozukluğudur ayağa düşürmeyin.
Herif size ghosting yapmış, o kadar. Z kuşağı ile beraber tırmanışa geçen bu yüzyılın ilişki şekli işte..
Kime aşık?Adam aşik bence, napiim yalan mi soyliyim, gunlerdir tersini soyluyorum olmadi, artik doğrularla konu sahibinin karşisindayim
İnan bu olasılık bile konu sahibeciğimizden daha mantıklı
Bizde diyoruz bak kaç sayfa oldu kaç insan yazdı evet insan hata yapar ama sen ısrarla bunu hata değil normal görüyorsun karşı tarafın yaptığı hareket sana anormal geliyor kaç kişi dedi bende bir daha söyleyeyim sana barışmak küsen kişiler için geçerli çözüm sorun varsa olur sizde böyle bir şey yok çünkü adamın umrunda değilBen barışmak için aradım konuşmak çözüm bulmak için sevgi insana hatalı şeyler yaptırabiliyor taciz olarak görmedim o an
O kadar ismimi kafada tutup arayacak diye düşünmekte ayrı bir saçmalık neyse artık önemi yok
Bizde diyoruz bak kaç sayfa oldu kaç insan yazdı evet insan hata yapar ama sen ısrarla bunu hata değil normal görüyorsun karşı tarafın yaptığı hareket sana anormal geliyor kaç kişi dedi bende bir daha söyleyeyim sana barışmak küsen kişiler için geçerli çözüm sorun varsa olur sizde böyle bir şey yok çünkü adamın umrunda değil
Pişt o değil de, instasına bakmak için hangi uygulamayı kullandın? Özeldende yazabilirsin istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?