- 16 Kasım 2023
- 650
- 376
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Bence siz dertlenmek için yer arıyorsunuzTransfer oldum 17sinde akşam 5te bugn 6. Günüm üstelik ilk idrarla yapmadm ve erken gebelk testide değil al sana şimdi eziyet çek bakalım.. aklımı s.... mmmm
EvetBence siz dertlenmek için yer arıyorsunuzzaten görünmeme sebeplerini kendiniz yazmışsınız. “6.gün, erken gebelik testi değil, ilk idrar değil”
Ay Allah korusun öyle bir enerji göndermeyin düşüncenin gücü önemliEvetdur daha tutarsa düşecek mi diye panik atak geçireceğim daha yeni başlıyoruz
Varmış ama kaset testte değil tabiikiTest negatif ama 6. Gün pozitif gören var mı…
Hahaha evde bundanım vardıYaa jshshsh erken gebelik olsaydı bari çok erken be çiçeğim ben 7.gün yaptım (transferi sayarsak 8.gün) erken gebelikti. İlk idrardı. Çizgi Yoktu hala yok znajsffj
Kendime ettğim küfürü herkesn gözüne sokmamak için siz içinzden geldiği gbi doldurunNeden sansür??
Seni çok iyi anlıyorum kızma kendine sjsjd ama üzülme deHahaha evde bundanım vardı
Günlerdir yatıyorum rahat battı kendime bir huzursuzlk çkarayım dedim başardımSelamın aleykümaklı yok fikri yok bir deli misali kendıme dert edineyim mi dedin bacım
Eee o zaman ver alttan müziğide tam çıldırmalık olsunGünlerdir yatıyorum rahat battı kendime bir huzursuzlk çkarayım dedim başardım
Varsa bilemedim…Varmış ama kaset testte değil tabiiki
Tamam erken daha biliyom tamam yaVarsa bilemedim…
Canımı skacak bşeyi İşte buldum şimdi şahika koçarslan ve burhan altıntop izleyerek bu hüznümü yok etmeye uğraşıyorumKız daha erken erkensabah sabah acaba neye canımı sıksam diye uğraşmış
Eskilerden kalma kaset vardı diye buna yaptım tabiiki çıkmadı doğal olarakEe madem yapıyorsunuz erken gebelik testi neden değil?