@Aklım ve Beynim durdu Kızlar lütfen okuyun :(

perinatoloji gitmeye korkuyorumm, eğer engelliyse bunu duyarsam yıkılırım

Bence hamileligin kalanini kafada soru isaretiyle gecirmekten iyidir...
Ben de yuksek tansiyon nedeniyle riskli bir gebelik gecirdim sizi cok iyi anliyorum. Bebek yarim saat hareket etmese öldü diye agliyordum. Yine de riskleri ve yontemleri bilmek her zaman daha iyidir. Acikcasi engelli bir cocugum olacaksa bunu hamileyken ogrenip kendimi hazirlamayi dogduktan sonra ogrenmeye tercih ederdim. Ki sizinkinin sadece bas gelisimi 2 hafta geride, bence ya yanlis olcumdur ya da biraz minyon kafali olacaktir. Cunku mikrosefali gibi durumlarda bas cevresi coook geriden geliyor.

Desteğiniz için çok sağolun

Allah yardimciniz olsun..
Dua edin icinizi ferah tutun..
İnsallah saglicakla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

dr lar bebeğin kafasının önden arkaya ölçümünde sıkıntı görmedi haftasını tutuyormuş yanlarında sıkıntı varmış. benim kafamda büyük değil ama eşimin kafası büyük ..
birde karnımda çok çıkmadı bebek bazen çok hareketli bazen değil..
çok güzel besleniyorum faydalı ne varsa yiyorum haftada 2 defa balığımı yiyorum.
her gün 1 litreye yakın sütümü içiyorum neden böyle oldu anlamıyorum...
7 aylık hamileyim 3 ayda bir yeni bir stres yaşıyorum..
uyku uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum delirmek üzereyim..

Yeğenime de kafası vücuduna göre çok büyük engelli olabilir dediler ama sorun yok 1,5 yaşında
Dua edin gönlünüzü ferah tutun.

riskli gebelik uzmanına mutlaka görünün ama benim doktorum 2 hafta geri ileri bunun çok büyük önemi yok gibi konuşur hep sonuçta milimetrik ölçüm ...

Bence içinizi ferah tutun.
Hiç bişicigi yoktur inşallah. allahın izniyle saglıcakla dogucaktır.

Eşimin arkadaşının kızınada bişeyler demiş doktorlar.
Dogarsa yaşamaz pek demişler. Düşünün ailenin durumunu.
Şuan kızlar 5 yaşında tam bir cadı

canım inşallah birşey çıkmayacak vee bu yaşadığın sıkıntıları geride bırakacaksın
dualarım seninle
rabbim hiçbir anneyi evladı ile sınamasın

gerekirse 10 doktora daha git...Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bir fikrim yok ama Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin gönlünüzü ferah tutun hiçbirşey olmaz dualarım sizinle

Ablacım üzülme. Benimde kafam küçük ve arkadaşlarım hep ne kadar küçük kafan var derler. Zihinsel bir sıkıntım yok çok şükür. 19 yaşında kendi işine sahip olmuş genç bir kızım. Kafana takıp kendinide bebişinide üzmee. Sağlıkla kucağına al inşallahh

Ense kalınlığından kork bence benim kızımında kafası büyük olduğundan normal doğum çok zor oldu birde ona uygun kazak hiç bulamazdım , giydirirken hep ağlatırdım kazak deliği hep küçük gelirdi

Bebegin kafasi yanlardan mi buyumemis?

ne tetkikler ne tahliller var şimdi...2li, 3lü,4lü testler...çok güzel gelişmeler bunlar....biz doktora gidince sadece kalp atışlarını dinlerdik...yaşıyor mu yaşıyor...sonrası Allah kerim...Allah ne verdiyse bin şükür...

2 hafta çok önemli değil gibi.neredesiniz ankarada bayındır hastanesini öneririm.cihazları çok iyi.benim kıza dogumdan 2 gun önce 3150 gr dediler dogumda çocuk 3160 gr doogdu.

Canim gonlunu ferah tut. Yasadigin her stres bebegini olumsuz yonde etkileyecektir. Ben ilk hamileligimde ozel bir hastanede isi ticarete dokmus bir dra denk gelmistim ne yazikki. Bebegimin ne kafa kucuklugu engeli ne geriligi ne gozunun korlugu hersey olabilir diye cesitli testler yapti ve ustune ustluk dr arkadaslariyla paslasarak birsuru para aldilar bizden. Sonucta sukurler olsun ssaglikli dogdu yavrum. Rahat ol rabbime dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…