utanıyorum demişsin de utanacak neyin var, çalıp çırpmadın, ahlaksızlık etmedin. o kadar borcu da annene ve kendine bakmak için yaptın. ailevi durumumdan utanıyorum diyorsan da aileni sen seçmedin. tanıştığın insanın karşısına çok güçlü çıkmak istiyorsun tabi. bunun için de bir işin olsa iyi olurdu. ama belki bu tanışacağın insanla kafalarınız uyuşur hatta sana iş bulmanda yardımcı bile olur. ne biliyim Allah bir kapı açacak elbet. nerden açacağı belli olmaz. benim umudum var senin için sen de umutlu ol biraz. bazen umutlu olmak çok zor geliyor biliyorum ama nefes aldığımız sürece umut beslemeliyiz. belki bir gün demeliyiz. sen galiba biraz da hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyorsun. :44:
ailemizi biz seçmedik yaşam tarzları yaşadıkları olaylarda elimizde değil malesef
düzgün cümlelerle detaylara girmeden anlatmanın sorun olduğunu sanmıyorum
siz durum böyle böyle ne ben annemsiz ne annem bensiz olamaz senin annende senin için öyledir gerekirse sende ona bakmazmısın deyin gerisini ona bırakın
azcık eğriyi doğruyu ayırmayı biliyosa zaten yok demez bence dersede zaten bırakın koca olmayı evlat olmaz ondan
yanlış anlamazsanız bişey daha belirtmek istiyorum affınıza sığınarak görücü usulü bi evlilik olcak olgun insanlarsanız desekki senelerin birlikteliği aşk evliliği olcak derim istemeyebilir aşkını başbaşa yaşamayı terch edeblr ama szin istediğiniz anladığım kdryla hayat arkdşı can yoldaşı bence kabul eder azcık aklı varsa
kızlaar bana bir hal oldu, yüzüm gözlerim çöktü resmen, aniden ortaya atılan bu evlilik fikri ve benim "ben nasıl evlenirim ki" diye sorgulamaya başlamam hayatıma yeni bi sorun olarak girdi adeta
görücü usulü tanışma olmasa belki daha özgüvenli olacağım
tanımadığın birnin karşısına geçip kendini tanıtma çabasına girmiş olacaksın resmen. :44:
e yaralı bir insansın haliyle, "babanla neden görüşmüyorsun dese" bilmeden yarama dokunmuş olacak, buna benzer bi sürü sor yağmuruna tutlacakmışım hayati bir sınava giriyormuşum gibi gerildim ben yaa
bu konuda konuşmak istemediğimi belli etsem bu sefer eş adayım değil misin efendim deyip bozulacak gibi geliyo :44:
ilk görüşmede neler konuşulurrr ???? ne olur yardım edin !!!
bunun için ayrı bir konu açmaya kalksam bu sefer de içinde bulunduğum durumu yeniden anlatmak zorunda kalacağım forumda
mümkünse sevmediğim yerden sormasıncevap vermek zorunda hissetmemeliyim sanırım, herşeyin bir zamanı olduğunu bilmesi lazım. bu tür tanışmalarda bunu şu an konuşmak istemiyorum demenin bir mahzuru yoktur herhalde :44:
bir erkekle tesadüfen tanışsam flörte başlasam o konuda sorun yok
görücü usulü tanıştırılmada aynı şeyi hissedemiyorum :44:
kendimi ooo kadar zekasız hissediyorum ki anlatamamneden insan kendi yaşadığı şeyleri bu kadar karışık görür, çözüm bulamaz sanki çoooook zormuş gibi. başkasına akıl vermeye gelince ulema kesiliyorum
yok böyle bişey
son durum ney acabatanıştın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?