aklım o kadar karışık ki yardıma ihtiyacım var :(

bana ilaç gibi geldiniz tekrar tekrar teşekkür ederim cahil insanlar böyle düşünmez tabii, maalesef herkes sizler gibi değil ki

boşverebilmeyi bilmek, yok yok uygulayabilmek lazım. fazla duygusalım ben

ailemizi biz seçmedik yaşam tarzları yaşadıkları olaylarda elimizde değil malesef
düzgün cümlelerle detaylara girmeden anlatmanın sorun olduğunu sanmıyorum
siz durum böyle böyle ne ben annemsiz ne annem bensiz olamaz senin annende senin için öyledir gerekirse sende ona bakmazmısın deyin gerisini ona bırakın
azcık eğriyi doğruyu ayırmayı biliyosa zaten yok demez bence dersede zaten bırakın koca olmayı evlat olmaz ondan
yanlış anlamazsanız bişey daha belirtmek istiyorum affınıza sığınarak görücü usulü bi evlilik olcak olgun insanlarsanız desekki senelerin birlikteliği aşk evliliği olcak derim istemeyebilir aşkını başbaşa yaşamayı terch edeblr ama szin istediğiniz anladığım kdryla hayat arkdşı can yoldaşı bence kabul eder azcık aklı varsa

evliliği hiç "düşünemediğim" bu dönemde böyle ısrarlar almaya başlayınca kafam karıştı. ve sonrasında da bildiğiniz gibi kendimi görücüye çıkabilecek şartlara sahip miyim ki şuan diye sorgularken buldum.

evlilik benim için sığınma olmamalı, evet kesinlikle can yoldaşı olmalı ama tamamen de mantık evliliği yapabilecek yapıda bir insan değilim. aşk olur mu bilmem zaten aşk var mı bu devirde ondanda emin değilim ama sevgi kesinlikle olmalı yoksa ben sadece yaşadığım zorluklardan kurtulmak için bir liman aramış olmaz mıyım

msj lar çok uzundu hepsini okuyamadım:44:

cnmm annen 65 yaşüstü ise eğer köy ünvanlı yerlerde oturduğunda ücret alıyorlarMIŞ bilgin olsun
cnmm hayatın ne getireceğini bilemezsin ama. Yaşamadan bilemezsin.

sen evliliği hiç düşünmediğin için bocalıyorsun. kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler

tanışşş bence

kızlaar bana bir hal oldu, yüzüm gözlerim çöktü resmen, aniden ortaya atılan bu evlilik fikri ve benim "ben nasıl evlenirim ki" diye sorgulamaya başlamam hayatıma yeni bi sorun olarak girdi adeta

görücü usulü tanışma olmasa belki daha özgüvenli olacağım

tanımadığın birnin karşısına geçip kendini tanıtma çabasına girmiş olacaksın resmen. :44:

e yaralı bir insansın haliyle, "babanla neden görüşmüyorsun dese" bilmeden yarama dokunmuş olacak, buna benzer bi sürü sor yağmuruna tutlacakmışım hayati bir sınava giriyormuşum gibi gerildim ben yaa

bu konuda konuşmak istemediğimi belli etsem bu sefer eş adayım değil misin efendim deyip bozulacak gibi geliyo :44:

ilk görüşmede neler konuşulurrr ???? ne olur yardım edin !!!

bunun için ayrı bir konu açmaya kalksam bu sefer de içinde bulunduğum durumu yeniden anlatmak zorunda kalacağım forumda

ben tanışmanı öneririm ve en baştan şartlarını koymalısın sorulan soruların tüm cevaplarını olduğu gibi vermelisin cevap ne olursa olsun sonuçta sen
istemedin böyle hayatın olmasını değilmi hatta herşeyi o sormadan sen anlatmalısın bu bu diye ev geçindirmek annene bakmak konusuna gelince evlilik olursa ozamanda yapabilirsin ister anneni yanına alırsın ister maddi olarak yardım edersin vs ama bunları en başta konuşmalısın

bence bukadar derin düşünme sonuçta isteyen o ilk adımı o atacak ama bu işe görücü usulüyle evlilik gözüyle bakma bu iş görücü usulu tanışma belki sen onu beyenmeyeceksin belki o seni fikirleriniz uyuşacak yada uyuşmayacak zaten insan ilk görüşte birbirini tanıyamaz çokta fazla birşey konuşamaz ama konuşmasana bence verilen elektirk yeterlidir zaten senin kaderinde bu kişiyle evlilik varsa sen hiç konuşmadanda bu iş olur

desteğin için teşekkür ederim. beni ikna ettiler mbildiciğim. bayramdan önceki ki halimle şimdiki rasında ki fark beni şoke ediyor
kendime inanamıyorum

bindim bir alamete gidiyorum kıyamete inşallah pervasız bir insanla karşılıp sinirlerimi bozmam tek korkum bu

tabii deyatları nasıl anlatacağımı hala bilmiyorum o ayrı :44: o da hanımların genelde ileride koz olarak kullanılıyor anlatma demesinden dolayı yoksa anlatırım çekinmem

günümüz görücü usulü tanışmalar nasıl oluyor? soru cevap şeklinde, mülakata girmiş gibiyse eğer hiçç bana göre olmaz bu tanışıp birbirimizi tanıma safhasına geçeceksek o ok tanımadığım adama da herşeyi anlatamam yani

bu konuda bi fikrin var mı ?

tabiki başımdan böyle bir olay geçmedi ama başından geçenleri biliyorum soru cevap şeklinde geçebilir ilk gün hatta ilk günler bu normal zaten o sırada yavaş yavaş anlamaya başlarsın uygun bir adaymı az çok belli eder sonra asıl flört dönemine geçtiğinde olay biraz daha ilerlemiş olur olayı akışına bırak bence sen iki arada bir derede kalmışsın bir yanın istiyor bir yanın istemiyor gibi ya olursa yada olmazsa diyorsun olacağı varsa olur olmazsada olmaz kimsenin seni zorla evlendirdiğide yok kafana takma derim anladığım kadarıyla sanki bir mecburiyelik hissediyor gibisin şey yönünde daha ilk tanışmada normal flört edenler gibi olmak gibi ama bunu şuna benzet bence birbirini tanımayan kızlar bile bir ortamda bir araya geldikleri zaman onlarında tanışması soru cevap şeklinde geçer ama sonra içlerinden biriyle bi bakmışsın kanka olmuşsun bu olayı bence evlilik fikriyle tanışma gözüyle bakma derim sadece tanışma olarak düşün çüğnkü sen çok derin düşünüyorsun

mümkünse sevmediğim yerden sormasın cevap vermek zorunda hissetmemeliyim sanırım, herşeyin bir zamanı olduğunu bilmesi lazım. bu tür tanışmalarda bunu şu an konuşmak istemiyorum demenin bir mahzuru yoktur herhalde :44:

bir erkekle tesadüfen tanışsam flörte başlasam o konuda sorun yok

görücü usulü tanıştırılmada aynı şeyi hissedemiyorum :44:

kendimi ooo kadar zekasız hissediyorum ki anlatamam neden insan kendi yaşadığı şeyleri bu kadar karışık görür, çözüm bulamaz sanki çoooook zormuş gibi. başkasına akıl vermeye gelince ulema kesiliyorum

yok böyle bişey

son durum ney acaba tanıştın mı

son durum ney acaba tanıştın mı

Hayır canım cesaret edemedim işsizlik beni hepten kötü bi ruhsal çöküntüye soktu, iş bulup bi nefes alayım öyle dedim. hatta daha geçen hafta bu konu gene açıldı. kırılmaktan korkuyorum ve kk da eşinize herşeyi anlatmayın koz olarak kullanyor sözlerini okudukça hepten aklım karıştı... ben zaten acı çekiyorum şuan, bu acıyı yaşarken neyi ne kadar anlatmam gerektiğini de bilemeyip kötü hissettim kimseye numara yapabilecek durumda değlim ki, ee anlatsam da pişman olur muyum vs. zaten fatura vb bi sürü problemim var artık neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…