Aklım Karıştı

aparmanyengesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
51
41
3
39
Merhaba kizlar
Herkese Hayirli Ramazanlar Hayirli kandiller dileyip konuma geceyim
Biraz uzayacak ama
Ģünümüze gelmeden konuyu anlamaniz icin oncesini anlatayim
Bundan 3 yıl önce bir kurumda kisa dönem sözlesmeli calistim
Ordaki sorumlumla beraber calisan biri vardi beraber calistiklari icin bizim odaya cok sık gelip giderdi o arada konusur muhabbet ederdik bu arada arkadas gibiydik ama kendisiyle ne cok yakin olduk nede cok mesafeli ama kendisiyle muhabbet edip zaman gecirmek hosuma giderdi

Bu kisi benden 1 yas kucuktu
Sıkildıgimi fark ettigi zamanlarda falan hadi cay yaptim der alir gotururdu beni kendi odasina konusurduk zaman gecirirdik
Is yerinde bir kac kere birkac kisi tarafindan yakistirma falan oldu rahatsiz oldum saka deyip gecistirdim cunku kendisine duygusal olarak birsey hissetmiyordum ve acikcasi hem is yerindekilere dedikodu malzemesi olur hemde ona karsi mahcup olurum doye diye cekindim.
Kendi bana hep x hanim diye hitap ederdi birgun asansordeyken x hanim deyince x hanim demene gerek yok ben rahatsiz olmam abla diyebilirsin hem sonucta benden kucuksun dedim.sorun yok dedi.
O anda bi yuzu asildi gidecegi kata gelmeden indi arkasindan kostum niye indin diye kalabalikti rahatsiz oldum dedi bi kac gun sanki bana mesafeli davrandiktan sonra ayni halimize geri donduk
Aradan yillar gecmis suan pek ornekleyecegim seyler aklima gelmiyor ama birkac kere sanki hoslandigini belli eden tavirlari oldu ama konduramadim mi dedikodulardan cekindigim icin mi gormezden geldim bilmiyorum
Sonra benim sozlesmem doldu benim ayrilisimdan uc gun falan once arkadaslarla otururken bizden büyük bi ablanin benden hamaratligimdan actigi laflardan sonra ona siz X le evlensenize bence cok yakisirsiniz dedi ben oyle durup kaldim sonra yaslarimizi sordu benim ondan bir yas buyuk oldugumu ogrenince aman 1 yastan birsey olmaz dedi oda herkesin icinde benim icin yasin hic onemi yok demisti ben bu lafi bile normal karsilamistim ama bir arkadasim daha ne demesini bekliyorsun demisti.
Son gun vedalasirken niyeyse bi buruk bi uzgundu o neseli cocugu oyle gormek tuhaf gelmisti ve ben is yerinden ayrildim.Ve kendisiyle sadece bir kere kuruma gittigimde karsilastik

2 yıl sonra ben ayni sehirde kurumun merkez subesine atandim birgun faceyi actim aylar once mesaj atmis napiyorsun nasilsin diye bende faceyi kullanmadigim icin mesajini yeni gordugumu yazdim biraz konustuk atandigimi falan soyledim yolum duserse seni gormeye gelirim dedi numarami falan yazdim gelirsen ara diye

Sonra bi aksam yine yazmis konustuk falan o is yerindeki sorunlardan soz etti ben soz ettim bana sen cok naif bir insansin senin uzulmemen lazim dedi cok sasirdim cunku cekingen bi yapisi vardi boyle seyler soyleyecek biri degil

Gecen yine mesaj atti konustuk napiyorsun ne ediyorsun diye yine laf is yerindekilere falan gelince kotu insanlarla kala kala kotulesiyormus insan dedim.
Oda sen istesende kotu biri olamazsin dedi gorursen fikrin dusuncen degisir dedim gozumle gorsem inanmam dedi
Birdd benim isle ilgili bir sorunum vardi is yerinin avukatina danismak istedigim birsey vardi bu arada avukat capkinligiyla nam salmis biri laf arasinda benim icin sorarmisin dedim tabi zaten kendisini hergun goruyorum dedi sonra istersen numarasini vereyim deyince daha iyi olur kendim konusursam derdimi daha iyi anlatabilirim deyince bence onun birseyden anladigi yok ama istersen gorus dedi bu davranisi nedense kiskanclik belirtisi gibi geldi

Konusurken memlekette oldugunu soyledi bende memleketini merak ediyorum cok yakin iller bende gunu birlik birgun gitmek istedigimden soz ettim
Ailesi orda gelirsen seni misafir ederiz dedi bende kalamayacagimi gunubirluk gidebilecegimi soyledim
Onda araba var
Eger istersen birgun beraber gideriz dedi bende olur dedim o herhalde o giderken sadece oraya kadar beraber gideriz diye dusunmus hem istersen belki gezeriz falan dedi konustuk ettik birhun beraber gitmeye karar verdik

Konunun dert yonune gelirsek bi arkadasim konuyu biliyordu zaman zaman aklima acabalar dussede ben hala arkadas gibi dusundugunu goruyorum ama arkadasim siradan biri gibi gorse yillar gectikten sonra tekrar irtibat kurmaya calismaz eğer onunla birsey dusunmuyorsan irtibati kopar umitlenmesin diyor aklim karisti sizce arkadasimin haklilik payi olabilir mi

Bu arada ordan ayrildigimdan beri bana x hanim diye degil x diye hitap ediyor

Yaniii bir şekilde aslında duygularını belli etmiş, eğer sizin ona karşı bakışınız olur şeklinde değilse keşke hiç iletişime girmemiş olsaydınız. Anlam çıkarabilir, üzülebilir. Arkadaşının haklılık payı var..

Yaş konusunu çok abartmışsınız,bir yaş alt tarafı.
Abla demesini istemeniz filan inanılmaz tuhaf geldi bana.

Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen irtibata geçmesi olumlu,hisleri var gibi.
Ama aradan o kadar zamanı neden geçirmiş onu da düşünmek lazım.
Ne hissettiği,ne istediği belli değil.

Eğer eminseniz ve sizin hisleriniz yoksa açık açık konuşun arkadaşınızın dediği gibi boş yere ümitlenmesin. Hem kendinizi bu kadar soyutlamayın alt tarafı 1 yaş zararı olmaz.

Kendisini gercekten seviyorum bende yeri farkli biri belkide o zamanlarda yanimda cok gordugum icindir ama hicbirzaman kendisine duygusal olarak bakmadim

Aslinda ogun asansordeki tepkisi ve herkesin icinde yas benim icin onemli degil degisine kadar ihtimal dahi vermemistim son olarak vedalastigimizda kalbi kırılmıs bir cocuk gibiydi aylarca aklimdan cikmamusti

Simdi dusundukce aklim karisiyor kafamdaki celiskiler aklimi yoruyor resmen

Aslında hicbir zaman onu kardes gibi hissetmedim ama belki abla deyisi orada cikacak dedikodulara karsi ni savunma metodu olacakti ikimiz icinde sacmaladigimin farkindayim ama sahiden kucuk yerlerin dedikodusu cok fazla oluyor belki onu korumak icin belkide kendimi korumak icin o zaman kılıf olur diye düşündüm

Araya girecek zamana gelince cok cekingen bi yapisi var acaba ondan mi diye dusunuyorum ama o konuxa tam olarak neden boyle davrandi muamma simdilik

Eğer eminseniz ve sizin hisleriniz yoksa açık açık konuşun arkadaşınızın dediği gibi boş yere ümitlenmesin. Hem kendinizi bu kadar soyutlamayın alt tarafı 1 yaş zararı olmaz.
Onu seviyorum ama duygusal olarak degil tabi onun hislerine gelince onu hic bilmiyorum

Simdi desem ko duygularini bilsem emin olsam hareketlerime daha dikkat ederdim ama emin olun herzaman bi mesafemiz vardi yani oyle ikimizinde yanlis anlasilacak hali hareketi olmadi fakat su beraber gidelim teklifini kabul etmesemiydim acaba diyorum

Madem bi kere kardeş dediniz daha da niye görüşme çabası adamın duygularını didikleme hali ? Yakıştırıo musunuz kendinize bu halinizi gerçekten

Madem bi kere kardeş dediniz daha da niye görüşme çabası adamın duygularını didikleme hali ? Yakıştırıo musunuz kendinize bu halinizi gerçekten
Bakin sacmaladigimin farkindayim onu kardes gibi gormeyip istersen able de diyerek ama orda zaten birilerinon yakistirmasi falan varken belkide ikimiz icin insanlarin rahatsizlik verici konusmalarina kılöf olur diye dusundum

Tekrar soyluyorum sacmaladigimin hata ettigimin farkindayim ama o zamanlar kesinlikle bana karsi ilgisi oldugunu düşünmemustim

Sonuc olarak artık hoşlandığını biliyorsun bide kalkıp adamın memleketinde gezme planları sohbetler msjlar. Birlikte olmayacaksan umut vermek niye ? Yazık değil mi adama ?

Sonuc olarak artık hoşlandığını biliyorsun bide kalkıp adamın memleketinde gezme planları sohbetler msjlar. Birlikte olmayacaksan umut vermek niye ? Yazık değil mi adama ?

Bu plani ben yapmadim benim aklimda sadece oraya gidip gezmek vardi yani ne onunla gitmek nede onunla program sadece onun teklifini kabul ettim

Zaten onun duygularindan emin olsam buraya konuyu arkadasimin haklilik payi var mi diye degil ne yapmam gerek diye konu acardim kalpsiz vicdansiz insanlarin duygularoyla ego tatmin edecsk bir insan degilim yinede sizde fikrinizi paylasmissiniz tesekkur ederim

Ben bu abiden olumlu elektrik aldım anlatiminizdan.Eğer sizin de hissiniz varsa evlenin bence de 1 yaş ne ki ya.

Inanin umit verme namina en ufak bir adimim olmadi ona karsi hatta iki arkadas olarak bi cizgimiz mesafemisde vardi dersem yalan olmaz

Sonucta benimde kalbim hislerim var bi insanin kalbini duygularini incitmek istemem

iyide o zaman neden günübirlik gezi planı yapıyorsunuz?
çocuğun sizden hoşlandığı aşikar.

Siz bu çocuğu beğenmeseniz,hoşlanmasanız buraya konu açmazdınız.
Hem 1 yaş hiçbir şey. .Duygularınızdan emin olun ve ona göre hareket edin.

Bence bir adım gelene kadar sorun etmeyin şu an. Olmadı ilişkiniz olduğunu söyleyin. O şekilde konuşun. Şüpheniz varsa ve ümit vermek istemiyorsanız. Siz de hoşlanıyorsanız 1 yaş sorun değil.. buna takılmayın.

iyide o zaman neden günübirlik gezi planı yapıyorsunuz?
çocuğun sizden hoşlandığı aşikar.
Plani ben onunla yapmadim zaten benim gitme planim vardi o ogrenince beraber gidelim dedi
Inanin ben boyle kucuk seylere buyuk anlamlar yuklemiyorum misal benim suanda calistigim yerdeki arkadaslardan biride teklif etse kabul ederim yalniz gidecegime bi tanidigimla gidip daha zevk alarak geciririm yani benimle gelmek istemesine benden hoslandigi manasi yuklemem

Sadece sonradan bazi parcalari dusununce aklimdan acaba arkadasim hakli mi diye gecti

Siz bu çocuğu beğenmeseniz,hoşlanmasanız buraya konu açmazdınız.
Hem 1 yaş hiçbir şey. .Duygularınızdan emin olun ve ona göre hareket edin.
Begenip hoslanmak degilde sevdigim biri sonucta aklim oyle karisik ki duygularimi dusunmrye firsatim olmadi

Suana kadarda oyle birsey dusunmedigim icin o 1 yasi olabilir yada olamaz acisindan degerlendirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…