- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Çok mu acil kilo vermeniz gerekiyor ertelenebilir bence o kadar güzelsespordan bir süre önce yiyebilirsiniz enerji verir diye biliyorum ben. Yanlış bilgi vermek istemem ama yine de
Valla bilmiyorum hiçbir şeyden kısmadan 30'a yakın kilo verdim. Eziyet etmeyin kendinize derim benErteleyemem valla iki haftadır yürüyüş pilates diyet artık bırakamam bu psikolojiye vücudumu ve kafamı hazırlamam uzun sürüyor.. İki haftadır baya zorlanıyorum vücudum yeni alıştı yürüyüşe irademi tutmam lazım en sevdiğim şeyler önümde yense de yememeyelim
O çikolatanın bedeninize neler yaptığını bilseniz bir daha kaşığın ucuyla bile yetmezsiniz. Bence bu taraflarını bir miktar araştırarak motive olunDiyetteyim spor da yapıyorum..
15 kilo vermem lazım.. Uzun sürecek bi diyet.. Neyse annemler şehir dışından markasız adamlar kendileri yapıyormuş geçen ekmeğe sürmelik çikolata getirdiler bayıldım bi daha istedim.. Bu sene de bidaha oraya uğramayacakları için bi kilo almışlar.. Dolapta bozulmaz diyolar.. Çikolataya hayran oldum ya gerçekten bütün markalar yanında halt etmiş. Bi çay kaşığı yiyip bırakacağım diyorum Yedikçe yiyesim geliyor.. Daha bugün geldi iki çay kaşığı yiyip bıraktım. Üstüne bol su içtim.. Gerçekten yürüyüş pilates diyet yapıyorum bi çikolata yüzünden emeklerimi çöpe atamam..
Ama aklım dolapta. Nasıl bi yöntem geliştşrsem? Sz olsanız napardınız?
Haftada bir kez sınırlı miktarda yesem diyorum dayanamazsam nolcak off tadı mükemmel ama bnm onu çok çok az yemem gerek.. Hergün bi çay kaşığı yesem işkence olur sanırım sizce ne yapayım? Ne kadar günde bir yesem? Ödül olarak kilo verdiğimde yesem olur mu?
Valla bilmiyorum hiçbir şeyden kısmadan 30'a yakın kilo verdim. Eziyet etmeyin kendinize derim ben
O çikolatanın bedeninize neler yaptığını bilseniz bir daha kaşığın ucuyla bile yetmezsiniz. Bence bu taraflarını bir miktar araştırarak motive olun
Bana gonder ben zayifim ben yerim sen yersen daha cok kilo alirsin :)
Nerden almislar nasil birsey resmi var mi.
Nasil yaptiginizdanda bahsedermisiniz biraz benimde diyette 2. Gunum ama cok kararliyim dolapta paket paket bitterler duruyor donup bakmadim bile kizlarimin yaninda citir anne olacagim hedef 25 kiloValla bilmiyorum hiçbir şeyden kısmadan 30'a yakın kilo verdim. Eziyet etmeyin kendinize derim ben
O cok zararlidir bakanlik onayi falan yoktur kilo icin degil saglik icin birakin.Resim yok normal plastik kutu da açık çikolata. Uşaktan almışlar
Off cikolata <3 ben yani nasıl yapcaz bu isi bende çözemedim hiç çok kızıyorum kendime ama bi yolu yok
Haftada bir çok az miktarda yiyebilirsiniz tabiki ama her yediğinizde glisemik indeksinizi alt üst edeceğinden yeme isteğiniz hiç azalmayacak ve daha çabuk acıkacaksınız:)Araştırırım şiödi hemen.
Haftada bir az miktarda yesem olur mu ki acaba o da kilo aldırır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?