Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açık öğretim öğretmenlik düşünebilrsin. dil çıkışlı isen ingilizce öğr. ya da kız meslek çıkışlı isen okul öncesi öğr. güzel bölümler bence.
o kadarını bilmiyorum canım ama normal ing. öğr.den daha düşük puanla alıyor. ama mezun olunca bi farkı olmuyor.bu ıng ogretmenlıgını kazanmak ıcın cok yuksek puan almak gerekmıyomu cnm?
bu ıng ogretmenlıgını kazanmak ıcın cok yuksek puan almak gerekmıyomu cnm?
bu öss nin adı ygs mi oldu kızlar???
başvurular başladımı????
bende girsem iyi olur....
bu yıl güzel bölümler açılmışşş uluslar arası ilişkiler felsefe sosyoloji türk dili ve edebiyatııı bunlardan okursan iş bulamama imkanın olacağını sanmıyorum geçerli bölümler çünkü..
bana kalırsa sağlıktan 2 ya da 4 yıllık bir bölüm oku derim okuyabilirsen açıkt akalmıyorlar, bir arkadaşım sosyal hizmetler okuyor bana geçenlerde baya alım olacakmış dedi sosyal hizmetlerden,zaten herkes işletme iktisat okuyor,türk dili felsefe falan örgündende mezun olsan iş bulma imkanı biraz zor gibi yardımcı olabildiysem ne mutlu
başvurular başladı canım
ocak 19 kadar son
sağol canım
evet sosyal hizmetler olabilir genelde memur alımı çok oluyomuş
ben türk dili okuyorum zaten
ayy ıyıkı soyledın yaaaa ben daha aylar var sanıyorum bu sınav ne zaman pekıı??? ben dıl mezunuyum öss yı bılıyorum bu sınav nası olcakki poffff :26:
ayy ıyıkı soyledın yaaaa ben daha aylar var sanıyorum bu sınav ne zaman pekıı??? ben dıl mezunuyum öss yı bılıyorum bu sınav nası olcakki poffff :26:
bende düşünüyordum bir bölüm daha okumayı öğretmenlik falan zaten onlarda isyanda atamamız olmuyor,tekrardan kpss çalış zor diye şimdilik en iyisi 2 yıllıksağlıktan anestezi radyoloji ya da laborantlık diye düşünüyorum,ama bu yaştan sonrada okula gitmek zor olacakgibi bakalım hangisini tutturabilirsek,hayırlısı
ayy tatlım kolay yapamam valla ben hıc mat. dersi görmedim dılcılere mat. yoktu (( sonradan mat cıkardılar turkce sosyalden korkum yok gercı....martta diye biliyorum 29 undamı ne ,sınav kolay ben bakmıştım sorulara dil mezunuymuşsun sözelcisindir zaten matematik falanda kolay yaparsın
sınav martın 27 si sınav adı ygs
işte öss de ilk bölüm vardı ya türkçe . matematk .tarih.psikoloji ksımı olan yer
martta ki sınv da bunlardan soruyolar 120 soru
2 ay sonrda haziranda yani kendi alanının sınavı oluyo onun tarihini bilmiyorum ama
ösym nn sitesinden takip et
bnde unuttum biraz canım sende araştır da yanliş bilgi vermiş olmayım
ben zaten türk dili edebiyatı okuyorum bi üniversitede
ama malum formasyon kaldırıldı öğretmenlik işi baya zorlaştı bizim
o yüzden 2. bişey okumak istiyorum
canım formasyon kaldırılmadıki:26: mezun olunca alabilirsin yine. ikinci olarak ben de bir bölüm düşünyordum bir ara, adalet olabilir mesela iş olanağı iyi sanırım. bir arkadaşım okuyodu
yok canım geçen sene bi kanun getirildi belli şartlrarı yerine getirince okurken 3.sınıftan itibaren formasyon alıp direkt olarak öğretmen çıkışlı olucaktık ama geçen ay bu hak kaldırıldı şimdi yine mezun olunca alıcaz anlıcan 2 yıl fazladan okucaz bi de her üniversite snn formsyon başvurunu kabul etiyo o yüzden açıköğretimde de bişi okumak istedim
adalet sosyal hizmetler sağlık bölümleri iyi sanırım