Aklim çok Karişti Kizlar Ya

E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar şimdi maglum dogum yaklaşıoyr dr um ile ücreti de konuştuk 3000 ytl dedi bend edüşündüm ki doguma kadar gideyim dogum zamanında da devlet hastanesine giderim dogumum öyle yaparım allahın izniyle dedim ....ama bugün apartmanımdaki hemşireyle konuştum benim dogum yapacagım devlet hastanesind edogum yapmış gayet de güzel dedi temiz dezenfekte bir yer dedi steril hoş bir ortam oldugunu söyledi buraya kadar herşey güzel zaten devlet hastanelerinde dogum yapan çok kişi olmadıgı için güzel orası dedi ....ama bu snein ilk dogumun bu zaman kadar gittiğin dr a devam etmesliin dedi senağlamadogumuda ona yaptırmalısın dedi tamam iyi hoş bende dr umu isterim elbetteki çok seviyorum çünkü benim için çok degerli bir insan ancak 3000 ytl bizim için çok para bana pek de güzel şeyler söylemedi ilgilenirler ancak mafvolada bilirisn dedi apartmanımda biri dogum yaptı 30 tane dikiş atmışlar alttan sadece dr umu şimdi degiştirmem çok kötü olurmuş benim için gibileirnden söyledi moralim bozuldu açıkcası şimdi sizlere sorum şu bir kere bana moral verin :çok üzgünüm: ikincisi dogum yapan arkadaşlar hepinizin dogumuna gittiğiniz dr lar mı girdi? eger öyle olmadıysa gerçekten sizide parçaldılar mı? özellikle devlet hastanesinde dogum yapanlar CADIARZUa.s.

Kızlar şimdi maglum dogum yaklaşıoyr dr um ile ücreti de konuştuk 3000 ytl dedi bend edüşündüm ki doguma kadar gideyim dogum zamanında da devlet hastanesine giderim dogumum öyle yaparım allahın izniyle dedim ....ama bugün apartmanımdaki hemşireyle konuştum benim dogum yapacagım devlet hastanesind edogum yapmış gayet de güzel dedi temiz dezenfekte bir yer dedi steril hoş bir ortam oldugunu söyledi buraya kadar herşey güzel zaten devlet hastanelerinde dogum yapan çok kişi olmadıgı için güzel orası dedi ....ama bu snein ilk dogumun bu zaman kadar gittiğin dr a devam etmesliin dedi senağlamadogumuda ona yaptırmalısın dedi tamam iyi hoş bende dr umu isterim elbetteki çok seviyorum çünkü benim için çok degerli bir insan ancak 3000 ytl bizim için çok para bana pek de güzel şeyler söylemedi ilgilenirler ancak mafvolada bilirisn dedi apartmanımda biri dogum yaptı 30 tane dikiş atmışlar alttan sadece dr umu şimdi degiştirmem çok kötü olurmuş benim için gibileirnden söyledi moralim bozuldu açıkcası şimdi sizlere sorum şu bir kere bana moral verin :çok üzgünüm: ikincisi dogum yapan arkadaşlar hepinizin dogumuna gittiğiniz dr lar mı girdi? eger öyle olmadıysa gerçekten sizide parçaldılar mı? özellikle devlet hastanesinde dogum yapanlar CADIARZUa.s.

canım benım oncelıkle sımdıden hayırlı ugurlu olsun bebegın.gule gule buyut canım ınsaallah.ya bu donemler cok karmasık oluyor sıkıntılı gecıyor.ılk bebekte ozellıkle.benıde doktorum devlet hastanesınde calısıyordu.ben ozel muayenehanesınde gıttım hamılelıgım boyunca ve dogumu onun hastanesınde yaptım ama sıgorta karsıladı dogumumu.
ıkıncı kızımda da aynı doktoruma gıttım ve onuda aynı sekılde dogum yaptım.sezeryan oldu yalnız ıkıncısı ama onuda sıgorta karsıladı.doktorun nerde calısıyorkı.nıye para ıstedı.ozel hastanemı???

Canim Endişelenme Ben Stajerken Devlet Hastanesinde çok Doğuma Girdim.eskisi Gibi Değil Devlet Hastaneleri çok Temiz Ve Steril.hem Acil Bişey Olunca Oradada Var Doktor Illa Kendi Doktorum Olacak Diye Bişey Yok.ki Hastanede Doğum Yapan Herkezin Kendi Doktorumu Yaptirdi Doğumlarini Yoo.bende Nasip Olursa Doğum Hastanesinde Yapicam Doğumumu Gittim Gezdimde çook Hoşuma Gitti.çokta Temizdi.özel Hastaneler Var Ama Güvenip Gidemiyorum.sanki Devlet Korumasinda Hissediyo Insan Kendini Hem 3000 Ytl De çok Istemiş Yuh Deseydinn Para Tuzaklari Ama Tabi Sen Bilirsin Için Rahat Değilse Birgün Git Ziyaret Saatinde Delet Hastanesine çik Odalari Gez Orada Yatanlara Sor Gerçekten Karar Vermende Yardimci Olurlar.ayy Ne Uzun Yazdim Neyse Hayirli Doğumlar Canimm

ben 3 sene once goztepe devlet hastanesınde dogum yaptım.gebzeden kendı dr um sevk ettı yanı kendı dr um gıremedı dogumuma zor walla canım ben cuma yattım ve allahım benı burdan kurtar dıe dua ettım..doguran doguranaydı ve kımsenın kımseyle ılgılendıgı de yoktu ta kı en son ana kadar bı de dogum yapanlarla sancı cekenler bıa aradaydı:tomato: psıkolojık olarak cok etkılenmıstımsenağlama ama allahın sanslı kuluymusumkı dogumum cumartesı gunu oldu ve mucıze gıbı dogumhane bostu 3 dr da benle ılgılendı ozel dogum gıbı oldu ama yıne de buna rahmen ben tavsıye etmem cok saygısızca davranıolar ukala ukala konusuolar..vb ssk falan yokmu canım anlasmalı ozel hastenelerde ssk lılara bıldıgım kadrıyla 300 milyon gıbı bı rakama dogum yapıolar ıyıce arastır bence..nıe ılla kendı dr un olmalıymıs kı hem:1shok:

canım ya yok oyle parcalanma hıkayesı falan.ben cok memnun kaldım her ıkısındede.ılkı normal dogumdu ve cok kolay oldu.drlarda cok ıyı ve ılgılıydı.ıkıncı sezeryan olmasına ragmen cok memnun kaldım erkenden kalktım ayaga.ınsanlar can sıkar bu donemde sende hassassın su donemler korkuyorsun.ama cok kafanda kurma bence.kac aylık hamılesın su an?
soyle yapabılırsın bundan sonra devlet hastanesıne gıt kontrolere arada gorun tanırlar senı artık ve dogumundada daha rahat edersın.bır ıkı gıt ortamı bı yokla bence.ne oluyor nasıllar?arastır
aklıma bu gelıyor sımdılık.
ama korkma emın ol herkes bırsekılde doguruyor.bırde hastanın durumuda onemlı canım yaaa.ben ne hastalar gordum dogum zamanında.kadın karnım buyudu dıye temızlık yapmamıs pıs pıs gelmıs utanmadan.eeeeeee doktorlarda haklı ınsan yerıne koymadılar.hastanın tavrıda onemlı bence.bırısı geldı gece doguma,gunu gelmıs.
kollarda bılezık sıkır sıkır.dogum yaptı.bebege gıysı yok.bebek dondu.ben verdım de gıydırdıler hemsıreler.yanı bunlarıda goz onunde bulundur.hersey karsılıklı.
muhakkak ıyısıde kotusude vardır ama sen ıcını rahat tut.
arkadasım ozel hastanede dogum yaptı 4500lıra odedı.bebek mıkrop kapmıs.yanı parayla falan da olmuyor bu ısler.rezıl oldu kızcagız.bebek 1hafta kaldı hastanede.sonra baska hastaneye goturduler anne perısan oldu.
duz mantık kur bence.dogum olacak bu bır gercek.parada veremeyecek durumdaysanız.ozaman uygun yakın o gunku duruma gore bır hastaneye gıdecek ve ALLAHIN ıznıyle saglıla kolayca dogurup geleceksınız evınıze bebısınızle:))))))))))))))))) ok.

Çok istemiş doğum için. Benimkine çok diyodum doktorum doçent diye, fark alıyodu, 1200 YTL'ye yapmıştım. Canım burda devlet hastanesinde epidural olmadığı için özeli tercih etmiştim ben. Bir burda devlette doktorlar ancak sezeryana giriyorlar, normal doğumu ebe yaptıyor. Bu yüzden ben özeli tercih ettim, 5. ayda doktorumu değiştirdim ve doğuma kadar ona gittim, doğumu da o doktorum yaptırdı. Doktor önemli tabii.

valla ben devlet hastanesinden cok memnun kaldım neden 3000 lira veresinki yazık degilmi o parayla çocuguna cok güzel şeyler yapabilirsin bence dogum yapcagın devlet hastanesinin doktorunun özeline git bi kac sefer sonra hastanede ilgilenir senle

yok canım doktorlar canavar deilki seni parçalsın..30 dikiş atılan bayanın başka bi sorunu olmuştur o yüzden o kadar dikiş atılmıştır..aksine doktorlar çok ilgili ve alakalı bence..bende devlet hastanesinde daha doğrusu askeriyede doğum yaptım çokta mamnun kaldım..yanlız halen özele gidiyorsan sadece doğum için devlet hastanesine gitme..önceden devlet hasatanesine bi git kayıt yaptır..

ay canlarım benim içimi rahatlattınız valla allah razı olsun allahım saglıkla bizleir evlatlarımıza kavuştursun evladı olanlarınkinide rabbim bagışlasın saglıklı sıhatli hayırlı uzun ömürler versin inşaallah amin saolun canlarım benim :1hug:Şeniz

oyyy canım benimmm allahh kolay doğumlar nasiop etsin devlet hastaneleri,de çopk güZEL artık ebdişlelenme bitanem bide şu parçalama olayına gelince:tatlicadiarzu:eek: kişinin doğumuna bağlıdır cnm kimiside hiç dikişsiz doğum yapıyor sen gönlünü ferah tut tatlım benim bebeğini düşün rahatlaa relaxss

benim bir tanıdıgfımda izmir devlet hastanesşnde dogumunu yaptı gayet menunduuu ve gayt guzel ılgılendırmuıslerdııı yanı 3000 ytl herkes ıcın onenmlı bı9r para bendceee devlette sagklık karnen karslıyosaa devlette oılmalısınn

canım ben dogumevinde yaptım öyle parcalama filan olmadı bir hafta sonrasında da dikişler iyileşmeye başladı
normal doguma mı istiyor o kadar parayı
bence verme 3bin lira cok para cocugun için bankaya yatırırsın o parayı ya
hem normal dogum yapcaksan daha cok yazık normal dogumda doktorun yaptıgı bişe yok ki acıyı sen cek üstüne 3bin lira öde

3000ytl mi?:1shok:vay anam vay ee benim doktorda senin doktorla aynı yerde yaptırıyo dur bakalım bana kaç para diyecek...canım eşin ssk lıysa şayet hayat hastanesini çok met ediyorlar normal doğuma 300,400 ytl gibi ücret alıyorlar sadece, bir de oraya bir bak derim...ayrıca şifa hastanesinde 3 ay önce bir akrabamız sezeryanlı doğum yaptı ssk lı anlaşması var biliyorsun o hastanenin ödediği ücret 1.200 ytldi bence içine sinmeyen bir şeyler varsa altarnatifleri bir değerlendir derim sana...Allahım hepimizin yardımcısı olsun....

Son düzenleme:

Canım benim o fiyat ne öyle gözlerime inanamadım doğrusu ben özel hastanede doğum yaptım vede ssk lıydı akşam saat 7 de yattım ve sabah 10 da çıktım ödediğim ücret ise sadece 175 ytl ve benim kendi dr girmedi ilk gittim dr vardı nöbetçi ama yinede dr gelene kadar başımdaki ebe doğurttu beni kesmediler ama yırtılma çok olduğu için dikişlerim oldu bence sen devlet hastanesine gidebilirsin canım allah bir avazda kurtarsın.

ya 3000 ytl ne kadar pahali senin sigortan yokmu artik sigortalilarinda özellerden yararlanabildigini saniyordum ben yanlismi biliyorum yoksa

canım sigortam var allahın izniyle 20 mayıs da dolacak inşaallah valla kızlar içimi rahatlattınız evet 3000 ytl benim için çok fazla zengin olsam bile belki bu para çok derdim yani ne bileyim devlet hastanesini zaten en başlardan beri düşünüyorum ama bir saglıkçının da böyle demesi valla biraz da düşündürdü ne diyim kendisi doguma zaten para vermemiş dr sen benim meslektaşımsın demiş reflex cim valla senin yazdıgın inan daha fazla rahatlattı beni ebelerde tecrübeli sonuçda tamam kızım aglıkla kollarımda olsunda artık gerisi önmeli degil ne yapayım sonuçda heralde kimse kimsenin canını bilerek yakmaz sonuçda canı degiller ya ay saolun arkadaşlarım :1hug: canlarım benim

ayy canım 3000 ytl çok bu ne altı üstü bir doğum hemde normal yapıcan sanırım ben özel hastanede skk lı olduğum için 250 ytl ye doğum yaptım mart ayında hastanenın doktoruna gittım sureklı doğumumada girdi bir araştır ıstersen ssk ya bakan özel hastanede iyi bir doktor yada devlet hastanesine git parcalamazlar

bende devlet hastanesinde dogum yapçamm nasipse..özel muayenehanesine gittiğim doktorum normal doguma girmiyor.basta bende stres yaptım ama en yakın arkadasım izmirde özel bir hastaneye yüklü para ödeyerek epidural normal doguma girmişti..işler ters gitti(kordon dolanması falan)bebegi vakumlayım demişler arkadasım beni sezeryana alın demiş ve çok sancı çekmiş.yani olacak varsa özelde de devlette olur diye düşünüyorum..Allah hepimize saglıklı dogum nasip etsin..

canım drundan memnunsan ona gitmeye devam et sanırım izmirdesin doğum zamanıda fakülteye git orada drlardan oluşan bir ekip doğuma giriyor diye biliyorum hem sigortada karşılayacağı için parada vermezsin

saranurcum bence çok istemiş drun ne bu bole ya anlamadım kı bence para tuzakları bunlar sonuçta ikisindede sen çekeceksın acısını demı ama ne gerek var o kadar parayı saçmaya kolayla kazanılmıyo arkadasım

X