E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Kızlar şimdi maglum dogum yaklaşıoyr dr um ile ücreti de konuştuk 3000 ytl dedi bend edüşündüm ki doguma kadar gideyim dogum zamanında da devlet hastanesine giderim dogumum öyle yaparım allahın izniyle dedim ....ama bugün apartmanımdaki hemşireyle konuştum benim dogum yapacagım devlet hastanesind edogum yapmış gayet de güzel dedi temiz dezenfekte bir yer dedi steril hoş bir ortam oldugunu söyledi buraya kadar herşey güzel zaten devlet hastanelerinde dogum yapan çok kişi olmadıgı için güzel orası dedi ....ama bu snein ilk dogumun bu zaman kadar gittiğin dr a devam etmesliin dedi senağlamadogumuda ona yaptırmalısın dedi tamam iyi hoş bende dr umu isterim elbetteki çok seviyorum çünkü benim için çok degerli bir insan ancak 3000 ytl bizim için çok para bana pek de güzel şeyler söylemedi ilgilenirler ancak mafvolada bilirisn dedi apartmanımda biri dogum yaptı 30 tane dikiş atmışlar alttan sadece dr umu şimdi degiştirmem çok kötü olurmuş benim için gibileirnden söyledi moralim bozuldu açıkcası şimdi sizlere sorum şu bir kere bana moral verin :çok üzgünüm: ikincisi dogum yapan arkadaşlar hepinizin dogumuna gittiğiniz dr lar mı girdi? eger öyle olmadıysa gerçekten sizide parçaldılar mı? özellikle devlet hastanesinde dogum yapanlar CADIARZUa.s.