Aklim çok Karişti Kizlar Ya

Bebeğin sağlıklı olsun inşallah. Tabiki kontrollerini yapan doktorun seni doğurtması en iyisi ama sizin doktor çok uçmuş ücret yönünden. Haklarını kullanmalısın bence. O paraylada bebişine bir şeyler alırsın. Özel hastanelerde de mutlaka sorunlu doğuran anneler vardır. Bir kaç örnek seni korkutmasın. Yalnızca doğumu yapacağın hastaneyi önceden bir inceleme yapmanda yani gidip görmende fayda var. Odalarını doğumhaneyi. Mümkünse tabi.

bende devlet hastanesinde yaptım hemde en çok dogum üzerine olan bir hastane genelde orayıda hiç met etmesler ama çocuk bakımında ii bir yerdir bende çocugum için orda dogum yapmak istedim bana neler nelr dediler sakın çarşafını pis etme bile dediler kan gibi yanii ama oraya gittim orda dogum yaptım ve hiçte parçalamadılar aksine bana nasıl kolay doıgurcagım yöntemini bile gösterdi doktor ve ilkkes gördügüm bi doktordu odada da benden başka baya kişi yine vardı sen doktora nekadar yardımcı olursan sancı anında oda ssana yardım cı olur ben dogumu yaptım bana sadece 3 dikiş attılar .. çok şükür yarabbime :nazar:sonra yatak kirletme olayındada öle bişide olmadı aksine kirleten varmı dedi ve yatakalrı n nevresimlerini degiştirdiler hep korkutuyolar herkesin dogumu bir olcak diye bir şey yokki banada dediler şunun şukadar kesilmiş felan ama yapma böle bence ben yine oraya gidicem allah zin verise bi aksilk omassa ikizlere hamileyim ve normal dogum istiyoum ben o devlet hastanesinden çok memnunum ... alllah bir avazda kurtarmayı nasip etsin canım allahım yardım ediyo kullarına merak etme.... sen dua et yeter.yerimseniben

Sevgili Saranur bacım

Satırlarıma başlamadan evvel selam eder gözlerinden öperim.

Devlet hastanelerinde insanları parçaladıkları, hatta o parçaları kedilere dağıttıkları doğrudurnaniknanik

Delimisin kızım sen yaaa:mymeka:, İnsanlar nerelerinden uyduruyorlar bunları bilmem.
İki doğumumuda Ankara'da Etlik SSK Doğumevinde yaptım. Ve hiç bana bahesdildiği gibi değildi. Çok temizdi bir kere ortam. Doktorlar hemşireler çok iyiydi. Ama şu varki doktorum Etlik Doğumevi doktoruydu. Muayenehanelerine gittim fakat doğumuma girmediler.Ama çok yardımları oldu, sağolsunlar. Özel hastane gibiydi yeminle.

Sen başkalarının söylediklerine kulaklarını tıka bir kere, duyma kimseyi. Git paşa paşa devlet hastanesinde yap doğumunu allah allah ya:smiley-cool:

saranurcum doğum yaklaştı he.gözünüz aydın vallaha.allahın izniyle sağsalim alırsın bebişini kucağına, maşşallah size.dua et bizede nasip olsun inşallahŞeniz

amin canım benim inşaallah inşaallah rabbim herkese nasipe tsin inşaallah amin

amin canım benim inşaallah inşaallah rabbim herkese nasipe tsin inşaallah amin

canım bende izmirliyim ve hamileyim doktorun gercektende cok istemiş bir arkadaş daha hayat hastanesini onermiş sana gercekten güzel ilgileniyolarmış benimde bir kaç tane tanıdığım orada doğum yaptı fiyatıda 350 400 galiba. ben buca tıpa gidiyorum ve inş. allah nasip ederde bir aksilik cıkmassa orada doğum yapmayı düşünüyorum. orası sezeryanda normalde epiduralde hepsi 850 ytl canım istersen bir dolaşıp gör bu dediğim yerleri 3000 ytl verinceye kadar allah kucagına almayı nasip etsin hem seni doğum hakkında korkutanlara kulak asma rabbim yardımcı oluyo inan bana allah kolaylık versin canım

canım ben ilk doğumumu üniversite hastanesinde yaptım kendi doktorum 2001 de 1200ytl fark isteyince kabul etmedim ama doğumumda başımda 4 tane doktor vardı ve çok memnun kaldım izmirdesin üniversite hastanelerinden birine git canım ve hiç korkma ....

X