Çok saol canım. Doktorum Florans Nightingel'i tavsiye ediyor. Eşim tekrardan Spermiyogram testi yaptı bugün. Sonuçlarına göre doktor karar verecek aşılama, veya yeniden tüp bebek.
cok gecmış ols................çok zor seyler................ınş kafana gore bo yer buluresıun................ınş bebeğin gelır................ıkızlerı nasıl kaybettın...............
Sibelcim nasılsın?Belki hatırlarsın Ekim-Kasım gibi birlikte beklemiştik seninle , ben de Amerikan da yaptırmıştım 1-2. denmelerimi.Ben sana Umut Tüp Bebeği tavsiye ederim, ben 3. denememi umutta yaptırdım ve çok memnun kaldım.
Ben bu denemede Allaha Şükür hamile kaldım ,darısı başına arkadaşım(inşallah kendiliğinden gelir bebişin). Biz yarın inşallah 6. haftaya gireceğiz...Benim Dr. Levent Beydi.Ben memnun kaldım , bu denemede olmasaydı yine ona giderdim heralde.İlgili bir merkez doktorunla her şeyi paylaşabiliyorsun , bir kadın için tüp bebeğin ne kadar zor bir süreç olduğunun farkındalar.Sibelcim bir de ben akupunktura gittim , o da beni çok rahatlattı , farkında olmasakta bu meseleyi çok takıyoruz...Sibel diğer arkadaşların dediği gibi ön görüşmeler ücretsiz merkeze karar verirken tüm merkezleri gez dolaş derim...
Sibelcim nasılsın?Belki hatırlarsın Ekim-Kasım gibi birlikte beklemiştik seninle , ben de Amerikan da yaptırmıştım 1-2. denmelerimi.Ben sana Umut Tüp Bebeği tavsiye ederim, ben 3. denememi umutta yaptırdım ve çok memnun kaldım.
yaaaaa kızlar benimde kafamı karıştırdınız.bende amerikan has. gidiyorum benim dr bülent urman ve oranın bölüm başkanı başarılarını çok insandan duydum benim drum gönderdi oraya. şimdi sizlerde böyle anlatıyorsunuz. allah hepimizin yardımcısı olsun doktorlar bir vesile rabbim derdimizin dermanını versin inşallah en kısa zamanda veririz bebiş haberlerini.....
peki tutmayan embryolar nasıl atılıyor vücuttan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?