- 25 Nisan 2023
- 56
- 2
- 27
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
Kızlar merhaba aklım cok karışık cok mutsuz cok degersiz hissediyorum kendimi. Doğum yaptim 40 gun oldu ben hala duzelemedim. Annelik duygumu cok sorguluyorum eski hayatimi özlüyorum bekarken ki zamanları. Hamileligimin 39 haftasinda aldatıldiğımı öğrendim. O gun dünyam başıma yıkıldı. Cok severek ve ne mücadeleler vererek evlendik. O an ki duygularimı ve söylemek istediklerimi yapmak istediklerimi yapamadim. Bebeğimi düşünmek zorundaydım. Sadece evden uzaklastim o an ayni evde kalmak istemedim. Gelişini dört gözle beklerdim hep kapıyı açar öperdim eşimi meger her sey yalanmış. Çalışırken birbirimize vakit ayiramazdik. Evlendikten sonra ilk defa tatile gittik ben cok mutluydum. O an bile aldatıldığımı bilmiyordum. En mutlu sandığım an bile yalanmış eski sevgilisinin şehrine gitmişiz. Onunla mesajlarını okudum aldattığını oyle öğrendim. Gece benim yanımda yatarken bile ona msj yazıyormuş bazi seyler o kadar ağır geliyor ki. Öğrendiğim gün çok agladim hastanelik oldum ms hastasıyım. Gorumcem yanimdaydi esim de onun ailesi ogrendi diye onlarin karşına çıkmak istememis.oda evden gitmiş beni ariyor açmadım. Hastanede olduğumu ogrendiginde bile yanıma gelmedi o gün kendimi bir kez daha değersiz ve aptal hissettim. O an sadece bebeğimi düşündüm düşünmek zorundaydım. Gece eve geldi pisman olduğunu söyledi bende onu cok sevdiğim için affettim birdaha olmayacağını soylese bile güven kırıldı bir kere. Ona yeni bir sayfa actim istedigini yazabilirsin her sey senin elinde güvenimi tekrar kazan dedim. O hic bir sey yapmadı. Bir kuru dal bile alıp gönlümü almadı. Ben yinede affettim bebeğim için. 40+5 te dogum yaptim. Oğlumuzu cok sevdi ona karsi sevgisini gosterirken yine içim ısındı ona çünkü istemiyordum aksini. 1 hafta hastanede kaldk bebegimle kaninda enfeksiyon vardı. Sonra eve geldik yanimda kimse yardimci kalmadi sadece esim vardi ikimizde bilgisiz ve bildikleriyle yardimci olmaya çalışması beni biraz iyi hissettirdi. 40 gun gecti ama ben eşime karşı soğudum. Onunla yatmak istemiyorum. Onun yaninda üzerimi değiştirmek bile istemiyorum. Hala bir kuru dal almadı. Bu surecte stresli oldugumu bilmesine ragmen. Bebegim kolik bir bebek oma yetememe duygusu beni daha cok üzdü o agladikca ağladım aldatildigim aklima geldi ağladım. Bebegine iyi davraniyor bu ilk basta hoşuma gidiyordu sonradan ben degersizmisim demekki dedim. Ayrılmak düşüncesi gelsede aklıma evladima bunu yapmak istemedim. Bana yardimci olun nasıl başa çıkabilirim kafamdakilerle.