akla ihtiyacım var... işin içinden çıkamıyorum

pembe tokam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.236
1.712
Ah kızlar ah… Öyle bir durum ki bu kimseye anlatılmaz. Ne yapsam bilemedim. Günlerdir uyuyamadım.

Şimdi benim bir üvey annem var. Babamı aldatıyor. Hem de sadece aşk değil. Çok affedersiniz ilişkiye girmişler .Adam da evimize giren çıkan bir adam. Adam da evli üstelik. Ailecek görüşüyorlar.Fazla ayrıntı veremiyorum o kadın da görür anlar diye. Önce şüphelendim. Sonra takip ettim ve işte sonuç. Nasıl yapar anlamıyorum. Kendisini yıllarca anne gibi sevdik ,saydık. Babam dövmez ,sövmez ,içki yok, kumar yok. Bir dediğini iki etmez. Evet belki bunlar yeterli değil. O zaman boşanırsın sonra ne halt yersen ye

Şeytan diyor ki rezil et bu ahlaksız kadını. Ya da tehditle boşansın babamdan. Yani babamın hayatından endişeleniyorum o kadar ciddi mesele. Az kaldı falan diye konuşuyorlar, duydum.İlaç içiyor babam ilaçla bir şey yaparsa babama.

Bir yanım da al karşına konuş diyor. Bir daha görüşme yoksa seni rezil ederim gibi falan. O kadından kardeşlerim var. Baba bir yani. onları çok seviyorum. Yuvayı yıkanın yuvası olmaz diyorum. Babam ve kardeşlerim üzülsün istemiyorum. Ama bir daha yapmayacağından emin olamam ki. Allah’ ım 32 yaşında kadınım kızlar benimde çocuklarım var. Ama işin içinden çıkamıyorum. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum. Babama söylesem ölür mü felç mi olur artık. Söylemesem içime sindiremiyorum. Ailecek fotoğraflar çekiliyor falan birbirine gittikleri gezmelerde. Canım babam her şeyden habersiz.

Gerçek annem olsa söyler miydim babama? Yoksa bunu saklar annemle mi hallederdim bilemiyorum? İşte her şeye rağmen bunu düşünmeden edemiyorum.Ama bu olayı da yutup sindiremem. Akıl verin bana fikirlere ihtiyacım var. Ben düşünemiyorum artık.

önce kanıtları topla sonra da hiç durma babana söyle böyle birşeye susulmaz.

Ayy durum çok kötü ama napardım yerinizde olsam bilemiyorum ama babanızı üzüldüm bilmeye hakkı var

Şoklardayım... Babanıza birşey yapabilir mi bu kadın ? Az kaldı demişler çok korkunç... Bence bir şekilde delil bulun ya da kadına bildiğinizi söyleyin bakalım napıcak utanmaz kadın!!!!!! Birde aile dostlarıyla Aman yarabbi ya iki ucu b.k lu deynek resmen..

Benimde başımdan buna benzer bişi geçti. Sakın susma. İspatlayacı boyutta anlat babana. Babanın kandırılmasın göz yumma.

Bence baban bunu ileride kendi öğrenipte senin bildiğini öğrenirse seni affetmez adam ne duruma düşüyor şu anda

kim bilir aralarında ne dalga geçip eğleniyorlar

Ya iğrenç ya. İğrenç ya. İnsanlar da ne mide var ya. Bu ne karaktersizlik.
Bence soylemelisiniz. Yani ben olsam öğrenmek isterdim şahsen.
Valla bundan bi haber yasayacagima, uzuliyim kiriliyim hatta inme insin,ama yine de ogrenmek isterim..
Ya bir de emin misiniz bu durumdan, bu büyük bir itham

Kanıt var Mı?
Bu konuşmayı nerde Duydunuz?
Yatakta basmadan emin olmak zor.
Eminseniz de alın karşınıza babanızın eşini sorun işin aslını astarini.

hayır zaten susmayı düşünmüyorum.Babama bir şey olursa duyunca adam fenalaşır falan ne bileyim.gider öldürür ikisini.şu anda bekliyorum.kanıtlarım güçlü olacak.

Kanıt var Mı?
Bu konuşmayı nerde Duydunuz?
Yatakta basmadan emin olmak zor.
Eminseniz de alın karşınıza babanızın eşini sorun işin aslını astarini.

kesin kanıt varsa konuşsun da yoksa konuşmasın, kadın bir entrika kurar babasının gözünde konu sahibesi suçlu olur.

ispatım var.kaydettim konuşmaları.şöyle söyleyim babamla adamın yaşları yakın.çok ayrıntı veremiyorum okur mokur.

tabii ki susma. babanın canından korkuyorsun ve susmaktan bahsediyorsun. pes doğrusu. hemen, hiç zaman kaybetmeden babanı o kadından kurtar..

Evet kesinlikle söylemelisiniz ama şu an elinizde ispat var mı? Sadece babanızı inandırmak için değil, mahkemede delil olabilecek türden somut kanıtlarınız yoksa bir süre daha takipte kalmanız gerek bence. Çünkü adam da tanıdıkmış, belli ki iş büyüyecek, rezalet çıkacak.

hayır zaten susmayı düşünmüyorum.Babama bir şey olursa duyunca adam fenalaşır falan ne bileyim.gider öldürür ikisini.şu anda bekliyorum.kanıtlarım güçlü olacak.

tamam korkularını anlıyorum da böyle beklersen işler daha fena bir hal alabilir

kanıtın da varmış

bu adamla üvey annen ne zamandır tanışıyor

kardeşlerin kaç yaşında

evet çok iğrenç.en iğrenç olanı hiç beklemezdim.aslaaaaaa. ah bir ayrıntı verebilsem kızlar.ama çok ayrıntılı anlatamıyorum.ben dünya aleme rezil etmesini de bilirim ilk gün yapacaktım bunu da bekliyorum.bu arada düşünmk istiyorum.nasıl söylesem nasıl davransam ay elim ayağım boşaldı....

Önce kanıtlarını topla sonra o kadını al karşına defolsun gitsen sonra babana anlat. Babanin hasta olacağını düşünüyorsan anlatma ama o kadın defolsun gitsin o evden. Kendi isteği ile boşansın.
Baksana babanın hayatından endişe ediyorsun az kaldı diyorlarmış. Ya bir şey olursa babana

ispatım var.kaydettim konuşmaları.şöyle söyleyim babamla adamın yaşları yakın.çok ayrıntı veremiyorum okur mokur.

Bu bahsettiğiniz ses kaydı mı, yoksa mesajlaşma kaydı mı? Ses kaydı ile babanızı ikna edersiniz ancak durum mahkemeye intikal edince o ses kaydını kanıt olarak kullanamaz, üstüne suçlu duruma düşersiniz.

Babanıza çok üzüldüm, umarım bir yolunu bulur o rezil insanlardan kurtulursunuz.

kaçamak konuşuyorlar.ama anlaşılıyor.yani daha net kanıta ihtiyacım var.görüntü yok.nerden anladığımı söyleyemem.kabak gibi ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…