- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
-
- Konu Sahibi pembe tokam
aynen canım yetim büyütmenin yüzü suyuna günahları affolurdu belki.şimdi ise bildiğin zina yapmış kadınCnm.babaniza anlatin.ve babaniz bir yere gidiyormus gibi bir plan yapin.ve adam mutlaka eve gelecektir.ama onlari basmak icin sadece babaniz degil,polis de olsun ki yanlis bir seyler yapilmasin.eve kamera falan da koyabilirsiniz.ama neye uzuluyorum birde,,,o kadindan olan kardeslerinize.mahvolucaklar.
Namus ne kadar guzel bir sey yaa.ahlakkk....ozel olmak,temiz olmak hem erkege hem kadina cok yakisiyor.yapilan pislikler sadece kisiyi degil,etrafindakileri de mahvediyor.
yoooo hayır.yazdan beri samimiler.Daha önce de sormuştum bu adamla ne zamandır tanışıyorsunuz,
kardeşleriniz bu adamla tanışırken mi doğdu
yoooo hayır.yazdan beri samimiler.
ne yazıkki biliyor.mesajları videoya çektim telefonuyla.ya bu olaylar olmadan önce eşim bile şüphelendi.annen de bir şeyler var diye ama konduramadıkKendi kocan biliyormu ona akil danistin mi yardimci olur babani sakinlestirir belki
günahını almayalım ama ilk ilişkisimi bilemeyiz ki ALLAH korusuniyi bari önceden tanışsalar kardeşlerin o adamdan olma ihtimali de olabilirdi o yüzden sordum.
günahını almayalım ama ilk ilişkisimi bilemeyiz ki ALLAH korusun
hiç sorma. onu da düşünüyorum günlerdir.allah belasını versin kendi çocuklarını düşünse bunu yapmazdı.ben ondan çok düşünüyorum kardeşlrimigünahını almayalım ama ilk ilişkisimi bilemeyiz ki ALLAH korusun
eşler arasında ki yaş farkını söylemediniz.hiç sorma. onu da düşünüyorum günlerdir.allah belasını versin kendi çocuklarını düşünse bunu yapmazdı.ben ondan çok düşünüyorum kardeşlrimi
şehir dışındayız işte ah orda olsam.babamı buraya çağırıp anlatmak istiyorum ama babama bir şey olursa dayanamam vicdan azabına.ya kadınla konuşayım.defol git sessizce hayatımızdan seni rezil de etmicem ben de kalacak bu boşan babamdan diye.işte bir yandan cin gibi kaşı gözü ayrı oynuyor.bildiğimi öğrenirse allem eder kallem eder kandırır babamı.bir daha babamla da görüşemem inandıramam da
12eşler arasında ki yaş farkını söylemediniz.
Çok zor bir durum. Şunu onerebilirim ki, kesinlikle hem babanıza hem de o adamın esine olayları anlatan gizli bir mektup bir not yazsanız adsız ve kanıtları ile.
Bu bile tabiri caizse eseğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye yeter.
Bence siz birebir kendinizi ortaya atmayın derim. Karşıdaki insanlar olayı kamufle edip sizi iftiracı durumuna düşürüp babanız ile aranizda bitmeyecek kavgalar kuslukler vs yaratabilirler...