akla ihtiyacım var... işin içinden çıkamıyorum

Cnm.babaniza anlatin.ve babaniz bir yere gidiyormus gibi bir plan yapin.ve adam mutlaka eve gelecektir.ama onlari basmak icin sadece babaniz degil,polis de olsun ki yanlis bir seyler yapilmasin.eve kamera falan da koyabilirsiniz.ama neye uzuluyorum birde,,,o kadindan olan kardeslerinize.mahvolucaklar.

Namus ne kadar guzel bir sey yaa.ahlakkk....ozel olmak,temiz olmak hem erkege hem kadina cok yakisiyor.yapilan pislikler sadece kisiyi degil,etrafindakileri de mahvediyor.

Kadına söyleme tehdit etme aksi halde seni susturmak için birşeyler yapabilir, bence çok sağlam deliller bul kadına belli etmeden ve babana söyle. Ondan sonra boşanma davası açsın en temizi bu bana göre..

Daha önce de sormuştum bu adamla ne zamandır tanışıyorsunuz,

kardeşleriniz bu adamla tanışırken mi doğdu

aynen canım yetim büyütmenin yüzü suyuna günahları affolurdu belki.şimdi ise bildiğin zina yapmış kadın

şehir dışındayız işte ah orda olsam.babamı buraya çağırıp anlatmak istiyorum ama babama bir şey olursa dayanamam vicdan azabına.ya kadınla konuşayım.defol git sessizce hayatımızdan seni rezil de etmicem ben de kalacak bu boşan babamdan diye.işte bir yandan cin gibi kaşı gözü ayrı oynuyor.bildiğimi öğrenirse allem eder kallem eder kandırır babamı.bir daha babamla da görüşemem inandıramam da

Ben şahsen bildiklerimin çoğunu bilmemis olmak isterdim.

Bazı şeyleri bilmemek ömrü uzatır, muhabbeti, neseyi arttırır.

Zanlı savunmasını yapsın, dinledikten sonra artık yargıç sizsiniz.

Onu dinlemeden, anlamadan ve size anlatilanlarin üzerinde düşünmeden, eyleme gecmeyin. Yapıp edeceklerinizin sonuçlarını da göze almalısınız.

Çok zor bir durum. Şunu onerebilirim ki, kesinlikle hem babanıza hem de o adamın esine olayları anlatan gizli bir mektup bir not yazsanız adsız ve kanıtları ile.
Bu bile tabiri caizse eseğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye yeter.
Bence siz birebir kendinizi ortaya atmayın derim. Karşıdaki insanlar olayı kamufle edip sizi iftiracı durumuna düşürüp babanız ile aranizda bitmeyecek kavgalar kuslukler vs yaratabilirler...

Bak kendin diyorsun sakın bu hataya düşme iyice kanıt topla sonra babana ilk sen söyle

çünkü o adamla ilişkisini gizli gizli yaşamış babanı da samimi etmiş herşey beklenir

Bu da iyi fikirde ya babasının eline geçmeden yok edilirse kadın tarafından o kanıtlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…