akla ihtiyacım var... işin içinden çıkamıyorum

Elinde kanıtların varsa hemen git anlat yoksa da elle tutular kanıtlar elde et ve babana söyle. Babanın böyle bir şeyi kaldıramacayağını yani bi sağlık problemi yaşıcağını düşünüyorsan işte bayılmadır falan her ihtimale karşı da bunu önlemini al ve dediğim gibi susma söyle.

Sen bu meseleyi adamın karısıyla paylaş önce.
Sonra babanı o evden çıkarın, adam annenin yanına gelecektir. Polis, adamın karısı ve babanla birlikte baskın yapın.
Bu rezillik bitsin.

Adamı göz göre göre rezil ediyolar. Aptal yerine koyuyolar.
Bence bu pislikler daha fazla ortada dolanmasın.

Ah kızlar ah… Öyle bir durum ki bu kimseye anlatılmaz. Ne yapsam bilemedim. Günlerdir uyuyamadım.

Şimdi benim bir üvey annem var. Babamı aldatıyor. Hem de sadece aşk değil. Çok affedersiniz ilişkiye girmişler .Adam da evimize giren çıkan bir adam. Adam da evli üstelik. Ailecek görüşüyorlar.Fazla ayrıntı veremiyorum o kadın da görür anlar diye. Önce şüphelendim. Sonra takip ettim ve işte sonuç. Nasıl yapar anlamıyorum. Kendisini yıllarca anne gibi sevdik ,saydık. Babam dövmez ,sövmez ,içki yok, kumar yok. Bir dediğini iki etmez. Evet belki bunlar yeterli değil. O zaman boşanırsın sonra ne halt yersen ye

Şeytan diyor ki rezil et bu ahlaksız kadını. Ya da tehditle boşansın babamdan. Yani babamın hayatından endişeleniyorum o kadar ciddi mesele. Az kaldı falan diye konuşuyorlar, duydum.İlaç içiyor babam ilaçla bir şey yaparsa babama.

Bir yanım da al karşına konuş diyor. Bir daha görüşme yoksa seni rezil ederim gibi falan. O kadından kardeşlerim var. Baba bir yani. onları çok seviyorum. Yuvayı yıkanın yuvası olmaz diyorum. Babam ve kardeşlerim üzülsün istemiyorum. Ama bir daha yapmayacağından emin olamam ki. Allah’ ım 32 yaşında kadınım kızlar benimde çocuklarım var. Ama işin içinden çıkamıyorum. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum. Babama söylesem ölür mü felç mi olur artık. Söylemesem içime sindiremiyorum. Ailecek fotoğraflar çekiliyor falan birbirine gittikleri gezmelerde. Canım babam her şeyden habersiz.

Gerçek annem olsa söyler miydim babama? Yoksa bunu saklar annemle mi hallederdim bilemiyorum? İşte her şeye rağmen bunu düşünmeden edemiyorum.Ama bu olayı da yutup sindiremem. Akıl verin bana fikirlere ihtiyacım var. Ben düşünemiyorum artık.
Canonob

Ah kızlar ah… Öyle bir durum ki bu kimseye anlatılmaz. Ne yapsam bilemedim. Günlerdir uyuyamadım.

Şimdi benim bir üvey annem var. Babamı aldatıyor. Hem de sadece aşk değil. Çok affedersiniz ilişkiye girmişler .Adam da evimize giren çıkan bir adam. Adam da evli üstelik. Ailecek görüşüyorlar.Fazla ayrıntı veremiyorum o kadın da görür anlar diye. Önce şüphelendim. Sonra takip ettim ve işte sonuç. Nasıl yapar anlamıyorum. Kendisini yıllarca anne gibi sevdik ,saydık. Babam dövmez ,sövmez ,içki yok, kumar yok. Bir dediğini iki etmez. Evet belki bunlar yeterli değil. O zaman boşanırsın sonra ne halt yersen ye

Şeytan diyor ki rezil et bu ahlaksız kadını. Ya da tehditle boşansın babamdan. Yani babamın hayatından endişeleniyorum o kadar ciddi mesele. Az kaldı falan diye konuşuyorlar, duydum.İlaç içiyor babam ilaçla bir şey yaparsa babama.

Bir yanım da al karşına konuş diyor. Bir daha görüşme yoksa seni rezil ederim gibi falan. O kadından kardeşlerim var. Baba bir yani. onları çok seviyorum. Yuvayı yıkanın yuvası olmaz diyorum. Babam ve kardeşlerim üzülsün istemiyorum. Ama bir daha yapmayacağından emin olamam ki. Allah’ ım 32 yaşında kadınım kızlar benimde çocuklarım var. Ama işin içinden çıkamıyorum. Ne yapacağımı düşünüp duruyorum. Babama söylesem ölür mü felç mi olur artık. Söylemesem içime sindiremiyorum. Ailecek fotoğraflar çekiliyor falan birbirine gittikleri gezmelerde. Canım babam her şeyden habersiz.

Gerçek annem olsa söyler miydim babama? Yoksa bunu saklar annemle mi hallederdim bilemiyorum? İşte her şeye rağmen bunu düşünmeden edemiyorum.Ama bu olayı da yutup sindiremem. Akıl verin bana fikirlere ihtiyacım var. Ben düşünemiyorum artık.
Hic Bir sır gizli kalmaz babaniz mutlaka gunun birinde ogrenecek o daha kotu bisekilde ogrenmeden alistira alistira sizn soylemeniz lazim boyle bi yuva yikilsin zaten.o kadin babanizi daha fazla suistimal etmeden uygun bi sekilde yavas yavas soyleyin.

Bence hiç kimseyle yüz göz olmayin delil varsa elinizde babaniza söyleyin kadinla konussan napacak Özür mü dileyecek tamam bir daha yapmam mi diyecek hiç sanmam kizin bana iftira atiyor diye yaygara koparacak en kisa zamandada intikam almaya kalkacak sizede zarar verebilir kardeslerlede kötü olmak var işin ucunda sanami annelerinemi inansinlar bence delil toplayin babanizla görüşün sizden duyduğunu bile dile getirmesin sevgiler

Bence hiç kimseyle yüz göz olmayin delil varsa elinizde babaniza söyleyin kadinla konussan napacak Özür mü dileyecek tamam bir daha yapmam mi diyecek hiç sanmam kizin bana iftira atiyor diye yaygara koparacak en kisa zamandada intikam almaya kalkacak sizede zarar verebilir kardeslerlede kötü olmak var işin ucunda sanami annelerinemi inansinlar bence delil toplayin babanizla görüşün sizden duyduğunu bile dile getirmesin sevgiler
Evet dediğiniz gibi intikam almaya çalışabilir. Deli çünkü. Babam da ya inanmazsa internetten yazismalari delil olur mu mahkemede falan.avukat tanıdıkları var ama böyle bişeyi nasıl sorayım şimdiden. Yani ben utanıyorum allah kahretsin onlari

Babam uyuyor adam da karısını uyuşuyor bunlar netten bir mesajlar bir mesajlar.yani ben eşimle öyle konuşmam. Utancimdan taş olsam catlayacagim yani.acaba elimde görüntü yok ya internet mesajları inandırır mi ki babami siz olsanız inanır miydiniz.ama inanmazsa bile şüphe düşer içine ne bilim takip eder falan.iste o zamanda tutup bişe yapmaya kalkar zarar o kadına. Tahmin edemiyorum tepkisini

Daha cok kanit toplayi babaniza gosterin. Kadin diycek adima.fakr hesap acmis bize komplo luruyo iftira atiyo. Oyle deliller toplamaniz lazim ki babaniz inansin. İnandiktan sonra gerisi kolay suc ustu yapmak icin bi gece eve gelmeyecegini soylesin kardeslerini de alsin kadini evde tek biraksin ve evin yakinlarinda adamin gelip gittigini kontrol etsin. Belli bi sure sonra da evi polisle bassin

15 senelik evliler 14 ve 11 yaşlarında kardeşlerim ikisi de kız. Adam eve girip çıkıyor.onlara da bişe yapar diye korkuyorum
uzun yıllardır da evliler demek..insanlar çocuklarının yüzüne nasıl bakar ki aklım almıypr..
haklısınız korkmakta..kadın o kadar sapıttı demek kimseyi gözü görmüyor...
her ailenin dinamiği farklıdır.en iyi çareyi yine siz bilrsiniz bence..eşiniz ne diyor? beraberce bir yol bulabilrsiniz sanırım..
babanız kesinlikle ayrılmalı kadından ..ancak bir de şu seçenek var.babanız bilse dahi evliliğe devam ederse siz bir daha görüşemezsiniz..umarım babanız akıllıdır da ayrılır kadından..
çocuklar babanızda kalsa bakabilir mi?gerçi büyük tabi çocuklar ama ergenlik yaşları..çok zor bir durum ve çok yönlü düşünülmesi gerekli.

X