aklımla baş edemiyorum :))

ben 29 yaşımda evlendim mutluyum evet.Çocuğum olur mu annelik nasip olur mu Allah bilir.
Karamsar olma ama anne olacağım diye ani karar veripte evlenmede evlilik işini piyangoya çevirme ne çıkarsa bahtına deyiminden uzak bir seçenek bul. Önce aşık ol sonra sev sonra seviş falan işte :)

insallah yok zaten cocuk için evlenseydim evlenirdim ama hem asık olcagım hem mantıgıma yatan biri cıkmıyo sorun orda (

insallah yok zaten cocuk için evlenseydim evlenirdim ama hem asık olcagım hem mantıgıma yatan biri cıkmıyo sorun orda (

inşallah çıkar inşallah musmutlu olursun. ama genelde 2. evliliklerd emutluluk oranları çok çok yüksek :)

Reactions: lra
Arkadaşım Allah gönlündekini hakkinda hayırlı edip sana en kisa surede nasip etsin inşallah Tüm bekarlara tüm isteyen bekleyen herkese. Benimde ablam evlenmedi bende onun icin cok üzülüyorum gece yataga girdigimde her gece onun icin ve tum bekarlar icin Dua ediyorum . Hatta dun gece rüyamda düğünü vardı ablaminmis sevincten deli olmustum (

insallah canım yaa hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısıyla cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…