bende bilmiyorum canım yaaoff offfff ne olacak halimiz yaaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklımla baş edemiyorum :))
- Konu Sahibi lra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?insallah diyim :)
kendine bu konuda güvenirsen kendine daha çabuk atlatırsın
toplam paket ne yaa marketten ramazan kolisi mi alıyoruzBekarlar evlat edinemiyor mu
o zaman sizin derdiniz toplam paket? Yani sirf cocuk degil...
o güven bazen geliyor ama bazen de duygusallıgım tutuyor kötü hissediyorum canımmkendine bu konuda güvenirsen kendine daha çabuk atlatırsın
toplam paket ne yaa marketten ramazan kolisi mi alıyoruz
toplam paket Yani ev, araba, koca, cocuk, bahce vsvsvs onu kast ettim
evi arabayı nerden cıkardın kızz hic öle bi istegim yok calısıp alınır onlar rabbim saglık versin ama huzurlu yuva bi es bide bebis tek istedigim sanırımtoplam paket Yani ev, araba, koca, cocuk, bahce vsvsvs onu kast ettim
arkadaşlar bu evlat edinme konusu açılmışken, evli olma şartı var mı evlat edinmek isteyen kişi için ? yani bekar ve iyi işi olan bir bayan evlenmeden de evlat edinebilir mi ?sadece çocuk sahibi olmak için evlenmek daha büyük mutsuzluk getirir bana göre..
amaç bu ise,evlat edinin en güzeli...
google amcaya sordum 30 yasını doldurmus bekar biri evlat edinebiliyormus :Oarkadaşlar bu evlat edinme konusu açılmışken, evli olma şartı var mı evlat edinmek isteyen kişi için ? yani bekar ve iyi işi olan bir bayan evlenmeden de evlat edinebilir mi ?
Canım hayat sınavlarla dolu evlenmek çocuk sahibi olmak hepsinin iyi ve kötü yanları var. önemli olan içinde bulunduğun şartlardan kendine mutluluklar çıkartmak. çocuk isteği yaratılıştan ötürü her kadında olan bir dürtü. senin olup olmayacağı belli değil ama birde diğer kadınları düşün yani çocuğu olamayacağını bile bile yaşayanları. benim bir arkadaşım 2. evliliğini 37 yaşında yaptı ilk evliliğinden çocuğu yoktu ve onda da senin tedirginliklerin vardı. Bu yaştan sonra çocuk olurmu doktora mı gitsem vs. o bunları düşünürken bir baktık kız hamile 38 yaşında ilk kez anne oldu hemde hiç tedavisiz sıkıntısız. Allah büyük senin için hayırlı bir gelecek planlamıştır. içini ferah tut herşeyin bir zamanı var.
aaa böyle örnekleri duyunca biraz umudum yesermeye baslamıyo desem yalan olur insallah canım benim insallah :)Canım hayat sınavlarla dolu evlenmek çocuk sahibi olmak hepsinin iyi ve kötü yanları var. önemli olan içinde bulunduğun şartlardan kendine mutluluklar çıkartmak. çocuk isteği yaratılıştan ötürü her kadında olan bir dürtü. senin olup olmayacağı belli değil ama birde diğer kadınları düşün yani çocuğu olamayacağını bile bile yaşayanları. benim bir arkadaşım 2. evliliğini 37 yaşında yaptı ilk evliliğinden çocuğu yoktu ve onda da senin tedirginliklerin vardı. Bu yaştan sonra çocuk olurmu doktora mı gitsem vs. o bunları düşünürken bir baktık kız hamile 38 yaşında ilk kez anne oldu hemde hiç tedavisiz sıkıntısız. Allah büyük senin için hayırlı bir gelecek planlamıştır. içini ferah tut herşeyin bir zamanı var.
evet yaa :)iyimiş :) o zaman çocuk sahibi olmak için evlenmek zorunda değiliz
amin insallah Allah razı olsunHer nasip vaktine esirdir...demisim ya guzelim,herseyin bir zamani var,seninde mutlu olucagin,anne olacagin zamanlar gelecek elbet umudunu asla yitirme daha cok gencsin,rabbim hakkinda hayirlisini versin
aaa böyle örnekleri duyunca biraz umudum yesermeye baslamıyo desem yalan olur insallah canım benim insallah :)
Ayrıca bu bahsettiğim arkadaş ben evli olduğumu 2. evliliğimde anladım der hep. ilk evliliği tam bir felaketti.
benim gibi demek insallah rabbim banada nasip eder Allah büyük (Ayrıca bu bahsettiğim arkadaş ben evli olduğumu 2. evliliğimde anladım der hep. ilk evliliği tam bir felaketti.
o güven bazen geliyor ama bazen de duygusallıgım tutuyor kötü hissediyorum canımm
Aslında sağlığın yerinde olsun hepsi olur bunları sıkıntı etme
evi arabayı nerden cıkardın kızz hic öle bi istegim yok calısıp alınır onlar rabbim saglık versin ama huzurlu yuva bi es bide bebis tek istedigim sanırım
Allahtan hayirlisi cnm ... umarim hersey istedigin gibi olur
eskiden bekar kadınlar evlat edinemiyordu ama kanun değişti.arkadaşlar bu evlat edinme konusu açılmışken, evli olma şartı var mı evlat edinmek isteyen kişi için ? yani bekar ve iyi işi olan bir bayan evlenmeden de evlat edinebilir mi ?
ama şartları tam olarak nedir bilmiyorum..nette vardır mutlaka..
amin Allah razı olsun canımAllahtan hayirlisi cnm ... umarim hersey istedigin gibi olur