Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aklımla baş edemiyorum :))
- Konu Sahibi lra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ayy kader arkadasım yaa ( aynen öyle zaten evlendigimde bi dogro düzgün evlilik hayatı mutluluk görmedim bende mutlu olmak istiyorum diyorum ama olmuyo (al benden de o kadar ailenin yanında ne kadar rahat olabilirsin ki insan bir yaştan insan düzeni evi eşi çocuğu olsun istiyor seni çok iyi anlıyorum bende 28 yaşındayım evlenip ayrıldım çocuğum yok
ben ümidimi yitirdim gibi bişey artık çok yoruldum istediğim fazla birşey değil ki ayrıca yanlızlık benimde korkumayy kader arkadasım yaa ( aynen öyle zaten evlendigimde bi dogro düzgün evlilik hayatı mutluluk görmedim bende mutlu olmak istiyorum diyorum ama olmuyo (
canım tek cocuk icin tabiki evlenmek istemiyorum esim yuvam olsun istiyorum hee olmadı tedavisine bakarız tüp bebek falan yinede olmuyosa evlatlık alırım insan cocugu karnında buyutmez kalbinde büyütürfarzet evlendin çocuğunuz olmuyor bu sefer ne yapmayı düşünürsün
bende 30 girmeme az kaldı ama çocuğumuz olmuyor ben 27 yaşında evlendim bak
bence hayırlısını dile rabbim elbet nasip eder
bende inan öyle yoruldum umudumu kaybettim biriyle tanısıyosun olmuyo al bidaha hayal kırıklıgı (ben ümidimi yitirdim gibi bişey artık çok yoruldum istediğim fazla birşey değil ki ayrıca yanlızlık benimde korkum
amin Allah razı olsun sizden :))Canim insallah istediyin muradina kavusursun yasin erken daha cocugunda olur insallah
ben yaşadım,o sendrımu,bir kaç yakından da şahit oldum,asıl 40 doğru var,birde ona gel,şimdi ben ondayım,otuz neki?canım yaa yanlızlıkta bi yere kadar oluyo simdi ailem var ama ilerisi aklıma geliyo tabi kimin ne kadar yasayacagı bilinmez ama ne bilim 30 yas sendromu varmıs galiba onamı tutuldum nee
ayy insallah en kısa zamanda hayırlı biriyle yuvamı kurarımda o sendroma gerk kalmaz :))ben yaşadım,o sendrımu,bir kaç yakından da şahit oldum,asıl 40 doğru var,birde ona gel,şimdi ben ondayım,otuz neki?
o hayal kırıklığı çok beter bişey tam rayına oturdu diyorsun hemen istekler başlıyor (demek isteğimi anladın sen )bende inan öyle yoruldum umudumu kaybettim biriyle tanısıyosun olmuyo al bidaha hayal kırıklıgı (
sonra yine bana hüsran bu durumda ne yapmalı ki inan bende bilmiyorum
yuvan olsada yaşayacaksın,ne yanı bekarlarmı sendroma giriyor sanıyorsun,azgın teke sendromu var,evli çocuklu adamlarda oluyor,ah bacım uçmaayy insallah en kısa zamanda hayırlı biriyle yuvamı kurarımda o sendroma gerk kalmaz :))
kız yanlızlık sendromundan bahsettim ben :))yuvan olsada yaşayacaksın,ne yanı bekarlarmı sendroma giriyor sanıyorsun,azgın teke sendromu var,evli çocuklu adamlarda oluyor,ah bacım uçma
evet yaa bide bosanmıs olunca amac gönül eglendirme diye düsünenler var ama bilmiyolarki her kusun eti yenmezo hayal kırıklığı çok beter bişey tam rayına oturdu diyorsun hemen istekler başlıyor (demek isteğimi anladın sen )
sonra yine bana hüsran bu durumda ne yapmalı ki inan bende bilmiyorum
yalnızlık değil o tatlım,bilimsel bişey,30-40/50 yaş sendromları,evli olupta kendını yıne yalnız hissedebilrisn,boşver evlenıp ne yapcan,hayat güzelevet yaa bide bosanmıs olunca amac gönül eglendirme diye düsünenler var ama bilmiyolarki her kusun eti yenmez
bekarlar evlat edinemiyo kii bide babasız evlat edinme acıkcası bana hos gelmiyoEvlat edinin
canım tek cocuk icin tabiki evlenmek istemiyorum esim yuvam olsun istiyorum hee olmadı tedavisine bakarız tüp bebek falan yinede olmuyosa evlatlık alırım insan cocugu karnında buyutmez kalbinde büyütür
o zaman bu konuda üzülmek yok anlaştık mı canım
off offfff ne olacak halimiz yaaaevet yaa bide bosanmıs olunca amac gönül eglendirme diye düsünenler var ama bilmiyolarki her kusun eti yenmez
insallah diyim :)o zaman bu konuda üzülmek yok anlaştık mı canım
bekarlar evlat edinemiyo kii bide babasız evlat edinme acıkcası bana hos gelmiyo
Bekarlar evlat edinemiyor mu
o zaman sizin derdiniz toplam paket? Yani sirf cocuk degil...