• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımla baş edemiyorum :))

Kızlar 5 sene önce bosandım o gün bu gündür 3 4 kişiyle görüstüm olmadı yas 30 olmanın vermiş oldugu bi tedirginlik mi yanlız kalma korkusu mu bilemedim. Sanırım anne olamıycam korkusuda bunların icinde...
Bi yanım burda neler okuyosun bosver evlenip napcan bikere evlendin de noldu hayatın zehir oldu diyorum bi yanımda ben neden mutlu olmıyım ben neden anne olmıyım mutlu huzurlu bi yuvam esim cocuklarım olmasın diyo aklımla bas edemiyorum zaar :)) Annelige anne olmaya gec kalıyo hissediyorum bu aklıma gelince yada anne olamıycam gibime gelince istemsiz aglıyorum nedense.Bunları kimseye pek söylemem malum koca istiyo evlenemedim die yakınıyo derler die kücük yerde olunca malum.Sizlere içimi dökmek istedim :))

ben 29 yaşımda evlendim mutluyum evet.Çocuğum olur mu annelik nasip olur mu Allah bilir.
Karamsar olma ama anne olacağım diye ani karar veripte evlenmede evlilik işini piyangoya çevirme ne çıkarsa bahtına deyiminden uzak bir seçenek bul. Önce aşık ol sonra sev sonra seviş falan işte :)

ben 29 yaşımda evlendim mutluyum evet.Çocuğum olur mu annelik nasip olur mu Allah bilir.
Karamsar olma ama anne olacağım diye ani karar veripte evlenmede evlilik işini piyangoya çevirme ne çıkarsa bahtına deyiminden uzak bir seçenek bul. Önce aşık ol sonra sev sonra seviş falan işte :)
insallah yok zaten cocuk için evlenseydim evlenirdim ama hem asık olcagım hem mantıgıma yatan biri cıkmıyo sorun orda :((

insallah yok zaten cocuk için evlenseydim evlenirdim ama hem asık olcagım hem mantıgıma yatan biri cıkmıyo sorun orda :KK43:(

inşallah çıkar inşallah musmutlu olursun. ama genelde 2. evliliklerd emutluluk oranları çok çok yüksek :)

• Beğen
Reactions: lra
Arkadaşım Allah gönlündekini hakkinda hayırlı edip sana en kisa surede nasip etsin inşallah Tüm bekarlara tüm isteyen bekleyen herkese. Benimde ablam evlenmedi bende onun icin cok üzülüyorum gece yataga girdigimde her gece onun icin ve tum bekarlar icin Dua ediyorum . Hatta dun gece rüyamda düğünü vardı ablaminmis sevincten deli olmustum :((

Arkadaşım Allah gönlündekini hakkinda hayırlı edip sana en kisa surede nasip etsin inşallah Tüm bekarlara tüm isteyen bekleyen herkese. Benimde ablam evlenmedi bende onun icin cok üzülüyorum gece yataga girdigimde her gece onun icin ve tum bekarlar icin Dua ediyorum . Hatta dun gece rüyamda düğünü vardı ablaminmis sevincten deli olmustum :KK43:(
insallah canım yaa hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısıyla cok zor :(

Back
X