- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
gerçekten aşık mı oldum şimdi ben ya :) hoşlantı falan değil mi yani :)Onun adı aşk...hakkında hayırlısı olsun :)
ona olan ilgimi çok iyi biliyor aslında o sebeple takmıyor beni ama olsun diyorum kendimi kasmak istemiyorum çünkü beni gerçekten çok etkiledi :)Ne guzel :)) Ama dikkat edin onu sevdiginizi ilginizi fazla belli etmeyin.Ben cok ilgi gostermistim beni 5yildir seven o olmasina ragmen en baslarda hosuna gitsede sonradan beni takmadi :) Umarim her sey gonlunce olur canim
aynen durum bu şimdi gel dese kosarak gidip sarılacak durumdayım nasıl yaptı bunu büyülenmiş gibiyim :)Onu durmadan görmek istiyosan özlüyosan hep onu dusunuyosan bence aşıksın :)
güzelmiş :)Güzel duygular bunlar. :)
Aklıma şu video geldi:
teşekkür ederim :)Umarım en kısa zamanda duygularınızin karşılığını bulabilirsiniz..
Aşk karşılıklı olunca çok güzel, karşılıksız olunca çok acı bir duygu umarım karşılıklıdır ve çok mutlu olursun bu tatlı heyecanlar çok güzel
Ahhh ah ne güzel. Bende yeniden hissetmek isterdim bu duyguları
Aşık olmuşsun haberin yok
Insallah karşılığı vardir.
evet çok güzel bir heyecan ama sonu ne olacak mechul :)platonik aşk :) dikkat et en can yakandır ama en masumudur da :)
inşallah çok teşekkür ederim güzel temenniniz içininşallah karşılıklı olur...
Aşkı bulduysan peşini bırakma bence :) Karşındakine hissettirmeye çalış, etkilemeye çalış :)arkadaşlar malesef karşılıksız şu anda amagerçekten çok etkiledi beni belkide o uzak durdukca böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?