M mysterylna Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2022 21 5 Dün 16:50 Konu Sahibi mysterylna #21 bunu duyduğuma sevindim, teşekkür ederim.umarım bizde en kısa sürede kavuşuruz bebişimize
Y yulafff Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 51 23 34 Dün 17:05 Konu Sahibi mysterylna #22 mysterylna .!.: Evet çok haklısın ama yaşımda var o yüzden zaman kaybetmek istemiyorum. Bat 26-27 Aralık. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum aşkım yaş da etken bilmez miyim kendimden ben 6gün kala öğrenmiştim inş senin de pozitiftir bu ay senin de çıkar
mysterylna .!.: Evet çok haklısın ama yaşımda var o yüzden zaman kaybetmek istemiyorum. Bat 26-27 Aralık. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum aşkım yaş da etken bilmez miyim kendimden ben 6gün kala öğrenmiştim inş senin de pozitiftir bu ay senin de çıkar
H Hayirligunler678 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2024 1.029 317 24 Dün 18:03 Konu Sahibi mysterylna #23 mysterylna .!.: Teşekkür ederim cevabınız için. Ne zaman başladı acaba akıntınız Genişletmek için tıkla... Yumurtlama gününden sonralarda başladı hala daha oluyor beyaz veya su gibi normal akıntı
mysterylna .!.: Teşekkür ederim cevabınız için. Ne zaman başladı acaba akıntınız Genişletmek için tıkla... Yumurtlama gününden sonralarda başladı hala daha oluyor beyaz veya su gibi normal akıntı