- 18 Mayıs 2022
- 21
- 4
-
- Konu Sahibi mysterylna
Hiç akıntı olmadı canım bende.Merhaba kızlar, döngümün üstünden 23 gün geçti.
8-9gün önce yumurtlama gördüm, 3 günü değerlendirdik(çatlama da dahil.) geçen ay rahim filmi çektirdim ve tüplerim film sırasında açıldı. Ve bu ay ilk defa gynosed jel kullandım. Belirtimerim sırt ve bel ağrısı, ara ara sağ kasıkta batma, boğaz ağrısı, göğüs hassasiyeti çok az( her ay oluyor o yüzden belirti sayılmayabilir). Ancak akıntım hiç yok. Akıntısı olmayan ve hamile olan var mı merak ediyorum??
Spermlerin daha hızlı ilerlemesine yardımcı oluyor. Bir gebenin günlüğü sayfasını inceleyebilirsinizBahsettiğiniz jel ne işe yarıyor?
Ay gerçekten miHiç akıntı olmadı canım bende.
Benim akıntım oldu ama hani adet olacağına yakın akıntın olur ya aynı oydu. Değişik ekstrem veya farklı bi akıntı yoktu. Aklında bulunsunMerhaba kızlar, döngümün üstünden 23 gün geçti.
8-9gün önce yumurtlama gördüm, 3 günü değerlendirdik(çatlama da dahil.) geçen ay rahim filmi çektirdim ve tüplerim film sırasında açıldı. Ve bu ay ilk defa gynosed jel kullandım. Belirtimerim sırt ve bel ağrısı, ara ara sağ kasıkta batma, boğaz ağrısı, göğüs hassasiyeti çok az( her ay oluyor o yüzden belirti sayılmayabilir). Ancak akıntım hiç yok. Akıntısı olmayan ve hamile olan var mı merak ediyorum??
zaten 8 9 gunde hemen belırtı vermez ki? yumurtlama tarıhın kesın mı? bogas zgrısı falan demıssın usutmussundur belkiMerhaba kızlar, döngümün üstünden 23 gün geçti.
Belirtiye takılma ya da belirti arama canım biliyorum çok zor ama vücudun sana oyun da oynayabiliyor bazen psikolojik olarak. İnşallah vardır gebelikAy gerçekten miçok teşekkür ederim cevabın için, inşallah darısı başıma
Ayyy ayni günlerrrrr yumurtlamamiz olmus bendede hic akinti falan yok cnmMerhaba kızlar, döngümün üstünden 23 gün geçti.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ne zaman başladı acaba akıntınızBenim akıntım oldu ama hani adet olacağına yakın akıntın olur ya aynı oydu. Değişik ekstrem veya farklı bi akıntı yoktu. Aklında bulunsun
Benim adet tarihinden 2-3 gün önce başladı akıntım. Öncesinde olmadı hiç, su gibi saydam bir akıntıydı.
Ay inşallah ikimizde hamileyizdirAyyy ayni günlerrrrr yumurtlamamiz olmus bendede hic akinti falan yok cnm
Evet çok haklısın ama yaşımda var o yüzden zaman kaybetmek istemiyorum. Bat 26-27 Aralık.Belirtiye takılma ya da belirti arama canım biliyorum çok zor ama vücudun sana oyun da oynayabiliyor bazen psikolojik olarak. İnşallah vardır gebelikbat ne zaman
Insallah gülüm evet benim kasiklarima ara ara batmalar geliyor geneldede aksamlari ve cok wcye cikiyorum sürekli cisim geliyorAy inşallah ikimizde hamileyizdirherhangi bir belirtin var mı bel sırt kasık ağrısı vs
Benimde 26-27Evet çok haklısın ama yaşımda var o yüzden zaman kaybetmek istemiyorum. Bat 26-27 Aralık.
Bende kaşık ağrısı çok az oluyor ama bel ve sırt ağrısı oldukça fazlaInsallah gülüm evet benim kasiklarima ara ara batmalar geliyor geneldede aksamlari ve cok wcye cikiyorum sürekli cisim geliyor
İnşallah güzel haberler de veririz birbirimize. Hayırlısı artıkBenimde 26-27
Ben 11. haftamdayım hala akıntım yok.Merhaba kızlar, döngümün üstünden 23 gün geçti.