- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi teachercnn
-
hocam, naptin, test yaptirdin mi?:44:
minikgelinim, yaptigim tek farkli sey, ilgisi var mi bilmiyorum ama, folic acid ve diger vitamin haplarini almayi birakmistim...yine bu forumda okudum, nerde okudum hatirlamiyorum ama doktoru soylemis sanirim, erkenden alma, gebeligini ogrendigin zaman alirsin folic acid'i diye...ama diyorum ya, belki ilgisi yoktur, sadece oyle denk gelmistir...
kafama da taktim, ya cocugum olmazsa dedim. zaten kafama takmiycam diyince kafaya takilmamazlik yapilmiyo...ama sua var, surekli aklimda degildi bu olay...is nedeniyle cok yogunduk aralik ayinda...sabah aksam dusunmuyordum gebeligi ama geceleri yataga yattigimda aklima geliyordu...hatta burda yeni topik bile actim hamilelerin ilk hamilelik belirtileri diye...
belki de onemli olan bi ugras bulmak...bu ay da olmasaydi klinik yardim alacaktim...ve bu arada kendime yeni bi ugras bulacaktim, ev dekorasyonu, orgu gibi...
cnm bu vitaminleri gebelikten 2 ay önce mi alınıyor yoksa gebelikten sonramı anlamadım? bır yerde gebelikten once okudumda o yuzden soruyorum
canim hem gebelikten once hem sonra alinmasi gerekiyor...
hocam var mi bi haber?:44:
canim onceki test gercek pozitifse zaten simdi yapacagin idrar testi ile koyulasmistir..canım cuma günü zaten görevli izinliyim.habire görevler, toplantılar okul çok aksadı. o yüzden asmak da istemiyorum zavallı çocukların derslerini, haklarına girmek istemiyorum. hazır izinliyken giderim artık cuma günü hastaneye dedim.
tecrübeli arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre adeti bi kaç gün geçince gidince daha iyi oluyomuş. bende az daha sabredeyim dedim. zor oluyo beklemek ama az daha sıkıcam dişimi.
7 8 ay bekledik bir iki gün daha bekleyelim tevekkülle
mrb kızlar kız şekerlik bizi teyzemi yapıyorsun bakim hayırlı olsun çok sevindim canım darısı bizlere inş:)teachern bence sende bizi teyze yapıyorsun inş.bir test daha yap koyulaşır o çizgi haberlerini bekliyorum heycanla :))
mrb kızlar kız şekerlik bizi teyzemi yapıyorsun bakim hayırlı olsun çok sevindim canım darısı bizlere inş:)teachern bence sende bizi teyze yapıyorsun inş.bir test daha yap koyulaşır o çizgi haberlerini bekliyorum heycanla :))
kızlar gittim bugün doktora veeeee keseyi gördük.hayırlısıyla iki hafta sonra kalp atışlarını duycz inş.
çok güzel bi duygu. inş Allah tüm isteyenlere yaşatır bu duyguyu
meryemcim sen nerelerdesin. uzun zaman oldu görüşemedik. nsılsın neler yapıyosun
kızlar gittim bugün doktora veeeee keseyi gördük.hayırlısıyla iki hafta sonra kalp atışlarını duycz inş.
çok güzel bi duygu. inş Allah tüm isteyenlere yaşatır bu duyguyu
kızlar adetime 4 gün var dayanamadım bu sabah test yaptım. ikinci çizgi çıktı. çok heyecanlıyım. acaba testin yanılma payı var mı. resmini de ekleyebilirsem eklerim buraya. ilk defa böyle oldu. inşallah boşa ümitlenmemişimdir. ne dersiniz?
arkadaşlar hamile kalmak istiyorum henüz adet olmadım. 3 gün içinde falan olmam lazım. bu ay hamilelik oldu mu olmadı mı bilmiyorum günüm geçsin diye bekliyordum..
bu sabah anormal derecede fazla bi akıntım oldu. ben kanamam oldu sandım. baktım birşey yok. sadece sarımsı gibi fazlaca bi akıntı. sizce ne olabilir.
hamile olup yaşayanlar, yada hamilelikten önce böyle birşeyi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?