- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
- Konu Sahibi teachercnn
insallah hepimiz biran once hamis kaliriz da ailelerimize nasil soyleyecegimizi konusuruz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba haklısın... test yapcam da korkuyorm negatf çıkmasından perşembeye kadr bekliyim adet olmazsam kan tahlili yaptırırım kesin sonç alırım ve işnlh aldığım sonuç beni mutlu edecek bir sonç olur...
cemre kıs bak o konuda ayrı olay:)kaynanama gerile gerile söyleirmde anneme çok utanırım ya nsl sölenir bilmem:) telde sölerim önce direk yüzüne söyleyemem utanırım valla:)bide karnım burnumdayken babamın yanında dolaşamam sanki utanırım yaf:) böle saçma şeylerde düşünüyorrum arada:)
inşallah gönlüne göre olur. bu ara da sen ne kadardır bebek düşünüyosun
Allah iyiligini versin:). gebe kaldigimiz icin iyi calistigimizi dusunecekler tabi
en güzeli kız kardeşlere söylemek, o anneyi hazırlar, bizde söyleriz. ama dediğin gibi babanın yanında insan utanır ya
ayyy canım babamda nasıl seviyo çocukları, ve torunu olsun istiyo artık. inşallah ona ilk torunu ben veririm hayılısıyla en kısa zamanda
en güzeli kız kardeşlere söylemek, o anneyi hazırlar, bizde söyleriz. ama dediğin gibi babanın yanında insan utanır ya
ayyy canım babamda nasıl seviyo çocukları, ve torunu olsun istiyo artık. inşallah ona ilk torunu ben veririm hayılısıyla en kısa zamanda
valla cnm ben şuan hamile olduğumu öğreniyim ilk arıyacağım kişi BABAM :) dicem babacım güzün aydın torunun geliyo diğer düşüğümde çok üzülmüştü ilk ona söyleyip onu sevndrmk istiyorum :)
HAYRLISIYLA EN KISA ZAMANDA HAMİLELİK HABERİYLE SEVİNİRSİN CANIM....
valla cnm ben şuan hamile olduğumu öğreniyim ilk arıyacağım kişi BABAM :) dicem babacım güzün aydın torunun geliyo diğer düşüğümde çok üzülmüştü ilk ona söyleyip onu sevndrmk istiyorum :)
insallah babani sevindirirsin en kisa zamanda...
Herkese iyi geceler kizlar...
amiiinn canım inşalllah hepimiz de kavuşuruz bebeklerimize. geçmş olsun bu arada, hayırlısı olsun inş.
benim babam öyle böyle değil ya çok seviyo çocukları, inşallah bende onu sevindirirm
slm kızlar ben bugun farklı marka bi etst aldım yaptım malesef negatif.. artık önümüzdeki aya inş:)
karar verdim gebelik bölümüne çok bakmıycam çünkü çok etkileniyorum.. 1 gün arayla hergün ilişkiye gircem bölece ovulasyon kaçtımı derdimde olmuycak bakalım öle sonuc ne olcak:)
aynen yumurtlama günü ovulasyon testi ateş ölçme yöntemiylede ugraşırsam pskolojim bozulur iyicene. ondan 1 gn ara ile sürekli ilişkiye gircem doktorum adetin ilk gününden itibaren sayarsak 10. ve 18. günler arasında çalışın dedii.. ben riske atmak istemiyorum artık bu ay adetim bitsin düzenli ilişkiye gircem bakalımm yine olmassa diger ayda 10-20 .günler arasını boş bırakmam:)merhaba ben iki kez gebe kaldım.birincisinde 14-15-16.günler ilişkiye girdi hamile kaldım.ikincisinde adet bitiminde 7.gün başladım iki günde bir 16.güne kadar ilişkiye girdim.yine gebe kaldım.artık öyle yapıcam adet bitiminden 16.güne kadar iki günde bir ilişkiye giricem.bir sorun yoksa tutar zaten.böylece yumurtlama günümü bilmeme gerek kalmıyor
kızlar slm.
ya bi şey sorucam size,
şu sperm taşıyan meniler ilişkiden bir süre sonra dışarı çıkar mı
cnmm ayaga kalkınca akıyo valla.. hatta yatarken öksürdügümde bile çıkıyo..önümüzdeki ay ilişkiden sonra hiç kalmayıp yatcam sabaha kdr:)
kızlar slm.
ya bi şey sorucam size,
şu sperm taşıyan meniler ilişkiden bir süre sonra dışarı çıkar mı