• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akinti

mehtapumut89

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
13
1
6
İstanbul
Merhaba kizlar
Ben 2 aylik evliyim ilişki esnasinda benden yoğurt kesiği gibi kotu şeyler geliyor ve pis kokuyor Dr gittim tahlillerimde bisey cikmiyo ilaç verdi hicbiseye yaramiyo sürekli mantarda oluyorum bana konu hakkinda görüşlerinizi soylermisiniz?

evliliğin ilk zamanlarında oluyo böyle şeyler. bende 2 ay hiç geçmek bilmeyen sistit olmuştum. şeyinde yağbezesi çıkanı bile duydum yani =) o yüzden çok takılma ama başkabir kadın doğumcuya gitmende fayda var.

3 tane doktora gittim hicbiseyin yok diolar takmamak mumkunmu midemiz bulaniyi ilişkiden sogudum esimde belli etmemeye calisiyo ama nafile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 tane doktora gittim hicbiseyin yok diolar takmamak mumkunmu midemiz bulaniyi ilişkiden sogudum esimde belli etmemeye calisiyo ama nafile

Niye mideniz bulanıyo ki :26: dönem dönem akıntının rengi değişebiliyo yani ama ilişki sırasında muhakkak akıntı gelir zaten bunda utanacak sıkılacak bişey yok Çok şükür bi rahatsızlığın yokmuş

Canim bence utanilacak birsey yok ilk aylarda normal seyler bunlar bence esinle bu konuyu konus hem zamanla düzelecektir

Bol bol su icin,az baharatlı yemekler yiyin.Ama suyu gercekten bol için 2 litreden fazla...Arkadaşım anlatmıştı,bir seferinde sizinki gibi bir akıntısı olmus ilişki esnasında hemen doktora gitmişti.Tahliller sonucunda bir şey çıkmayınca hormonal bir durum diyip doktor bu önerilerde bulunmuş.Ben de dogum kontrol hapı kullandığım zamanlarda o süt kesiği şeklinde akıntı oluyordu ama koku yoktu.Belki onunla da ilgili olabilir..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bol bol su icin,az baharatlı yemekler yiyin.Ama suyu gercekten bol için 2 litreden fazla...Arkadaşım anlatmıştı,bir seferinde sizinki gibi bir akıntısı olmus ilişki esnasında hemen doktora gitmişti.Tahliller sonucunda bir şey çıkmayınca hormonal bir durum diyip doktor bu önerilerde bulunmuş.Ben de dogum kontrol hapı kullandığım zamanlarda o süt kesiği şeklinde akıntı oluyordu ama koku yoktu.Belki onunla da ilgili olabilir..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tesekkur ederim canim uyguluycam dediğini zaten sanirim hamileyim su şart oldu oysa ben su hic hicmem :)

Back